Första dagen i skolan

Sket nervös var jagi början med så småning så hittade jag mig två trevliga personer att vara/prata med! :) Detta blir nog allt bra. Bara nervöst och pirrigt i och med att man inte vet var man ska eller något typ. Men det blir bra!
Börjar 9 imorgon vilket innebär att jag tar bussen 06.18 från stationen. Segt att åka två timmar men måste man så måste man. Dessutom blir man väll van med tiden. 3 1/2 år av pendlande. Blir nog lagom.

Idag köpte jag i alla fall ett block, penna, sudd och shorts. Imorgon ska jag köpa skor, jacka och kolla litteratur till skolan och även köpa en kalender. Fylla på mobilen och ge Daniel pengar är också ett måste.

Nu borde jag lägga mig egentligen men väntar på mitt busskort som kommer 21.30. (maki köpte ett åt mig)
Så no sleep. Sen lär jag sten decka. Trött som en röv. Tur att jag har mitt kaffe imorgon bitti!!!

Long time no see

Nu sitter jag här kl 5 och dricker mitt kaffe. Just nu känner jag bara liiiite nervositet men det blir bra sen när man väl kommit fram och satt igång med allt. Som längst kommer jag stanna där till 4 så det är en stund men imorgon kommer pengarna och då ska jag fira med att köpa mig något fint. Har redan beställt två leggings. Ett par party och ett par jeans. Nu försöker jag hitta något mer då jag får 300 om jag handla för 700. Asbra!

Nu ska jag gnugga ögonen, dricka upp kaffet och sen bege mig mot staden Borås.

Väntar

NU sitter jag och väntar på att kvinnan från kattkommandosyd ska komma och kolla till bäbisarn aoch se hur de mår och så att allt är bra. Känns lite som när socialen kommer för att kolla till barnen. Man städar och fixar och trixar så att allt ska se så bra och mysigt och välplanerat ut. Ungefär 1h kvar. Det innebär att jag har tid att fixa till det sista, fixa ny välling, trycka i mig mat och öva på mitt smile.

Igår hann jag med fika och tjöt vid HK. Idag har jag bara henne i planerna och imorgon ska jag träffa Erik och även gå ut. För på natten mellan fredag och lördag åker jag! Detta innebär att jag i princip åker när jag kommer hem från krogen. haha! Sova på flyget och sen däcka på stranden. Asbra!

Städ

Städtime nu när man är bäbis free. Tack vare mickis och alex har jag kunnat hitta på lite annat och även städa rummet nu som luktade kiss av bäbisana. Bytt lakan och fixat i deras lilla hus och städat och packat upp allt som jag borde gjort i fredags. Bättre sent än aldrig i guess?

Bäbisarna har i alla fall vuxit och den svagaste är pigg och lekfullt nu. YES! DÅ betyder det att vi gör allt rätt. :)
Nu ska jag forsätta städa och sen lägga mig. Lär ju som vanligt få gå upp 2-3 ggr inatt! Men de är det värt. Glada bäbisar = glad Daki

Babysitter

Sitter och passar ines bäbis (kattungen). Den sover dock mesta av tiden vilket är as skönt så slipper man greja med den hela tiden. Matat den 14.30 så 19.30 är det dags igen. 5 h mellan varje, varvar kattmjölk med mjuk kattmat. Funkar jätte bra. vägde 210g imorse. Får väga igen och se så den har gått upp. Kan ju inte leva på bara kattmjölken.

Igår var jag med Ines och promenderade runt och snacka gojja. Ikväll blir det utgång. Så ska börja platta håret och så innan bäbisen vaknar. Kanske powernapa också eller fixa en kaffe. Ikväll blir det utgång och idag är det big countdown för Kroatien. 7 dagar kvar!!!

Ge blod.

Idag är blodbussen här och jag ska ge blod! :) Tänk att det redan gått tre månader sne jag gav blod sist? Tiden går så fort va. Nu är mitt ända problem de att jag inte har någon som håller mig sällskap där nere vilket suger skit hårt. Men jag väntar och ser om någon ska ner och sen får jag väll kolla med Daniel om han orkar följa med mig precis efter jobbet.

v. 32


kvällsmacka

Ska fixa mig en kvällsmacka och sen lägga mig och vakna 10 förhoppningsvis!!

Var i alla fall en sväng på HK nyss och tjöta lite med kvinna och Rasmus! Sen stack vi hem och på hemvägen så kom någon kille och sa HEJ! och Det är ju jag, Gabriel från Alingsås! AHAAAAAAAAA , HEJ!, hade och har FORTFARANDE ingen aning om vem detta är. Har ingen Gabriel på varken facebook eller MSN. Alltid lika kul när det blir så. HAHA

Älskade syster


Ringt

Ring Gu idag angående reservplatserna och de sa att jag inte behöver vara med på uppropen för det tjänar jag inget på utan de ringer såfort någon hoppar av. Jag är reserv ett och de sa att oftast så hoppar någon av. Så då är det rätt stor chans att jag kommer gå där!!!!! :)

Den 23 kan jag som tidigast även lämna min studieförsäkran så jag får mina pengar!!! Har fixat allt annat med CSN så det är bara den biten som fattas. Idag ska jag även kolla alla viktiga lappar som ska med första dagen.

Nu blir det snabbduch och sen GBG, ringde Erik men han svarade inte. Han kanske jobbar idag? Ringer senare.

Seriös bild!


Dagen

Spenderades med Ines på morgonen, Marianne senare, mamma och maki + käk, hem, suada mamma jag och maki evigt tjöt och god mat på ballkongen! Nu har jag precis lagt på telefonen efter att ha pratat med Daniel!
Lyckades inte vakna tidigt idag som planerat utan det blev kl 12. Så imorgon ska jag fan TVINGA upp mig själv. Good luck to me I say. Men måste verkligen för att få reda på det viktiga inför skolan och med reservskiten och allt...

Har även tvättat idag, eller ja, Maki tog över och lät mig inte göra nått...Så imorgon får jag börja lägga utan kläder jag ska ha med mig till kroatien som vi ska till om bara 11 dagar!! Panik. Får nog även kolla mer saker jag ska skriva upp på min TO BUY IN LONDON lista. Uppe i 38 grejer, dock är det liksom TRÖJOR , dvs flertal på mååånga av grejerna så jag är säker upp i 70-80 saker. Ska även köpa med mig A to the HOl if you know what I mean.

Nu kommer i alla fall Elma så det blir tjöt och sånt!!

CSN

skickat in ansökan om studiemedel nu till CSN. Om 5 dagar får jag veta vad som händer, dvs på FREDAG. Imorgon måste jag vakna tidigt för att ringa Högskolan i Borås och Studievägledare i Göteborg för att kolla med reserv skiten. Kassa telefon tider 9-12. SOVER DÅ! Men jag måste verkligen fixa detta så får offra lite skönhetssömn!

G-natt

Nu ska jag lägga mig och imorgon tänkte jag göra vettiga saker dvs fixa mitt cv och sedan kolla upp allt viktigt inför skolan! Kunde inte ringa n, för det är ju HELG. Så samtalen får jag fixa på MÅNDAG. Vill ha allt under kontroll innan jag åker till koratien, annars blir det feting stress. Måste även skriva ner size grejerna inför london. vet att jag ska ha 6-7 i storlek på skor i alla fall. Kläder har jag ingen aning om!!

Idag var jag i alla fall hos kvinnan och kollade snabba cash, sedan blev det hem och Ines kom, vi gick på promenad och hamnade hos alexander som precis kommit hem ifrån utlandet där han varit i 7 månadet! Satt där och drack lite och pratade. Trevligt!!

Nu ropar sängen på mig i alla fall!!

Lagar mat

Nu lagar jag mat, kycklingcurry med ris! Väntar dock på riset som typiskt nog ska ta längst tiiiiiiiiid. Hungrig som ett djur är jag också så det känns som det tar evigheter.... Egentligen skulle Maki fixa maten men hon känner sig sjukt = lika bra att jag fixar maten så jag inte blir smittad av hennes sjuka.

Igår var vi på Hk ett helt gäng. Trevligt trevligt! Synd nog gick min kvinna tidigt.:( Men jag överlevde som tur var!
Idag blir det bara att ta det lungt och så. Städa lite. På Tisdag har jag tvätt tid då jag även ska sortera bort de kläder jag ska ha med mig till kroatien! Nu ska jag ringa några viktiga samtal och sedan ska jag fixa klart maten.

New day

Nu packar jag för fullt och städar lite. Sen blir det att vänta på Maki och sedan åka till mami och duscha! Senare ikväll blir det kanske Hk en sväng och på lördag förmodligen Soho! (=

Kom föresten 1 reserv i göteborg, ska ringa och kolla hur allt funkar och om jag ska vara med på uppropet där för min vän som också kom 1 reserv, dock på chalmers, skulle ändå vara med på uppropet. 15 dagar till koratien!

Dynamite

Sitter och lyssnar på Dynamite med Taio Cruz och väntar på mami som landar i Göteborg om ca 1 h. Två timmar kvar tills hos är här ungefär!! :) Maki diskar nu och tvättat tvätt. Bra att hon gör NÅGOT. Jag har ju trotts allt dammsugit och moppat och fixar hela lägenheten så deeeee lilla kan hon gott göra! Får även ta och slänga soporna!

Imorgon måste jag ringa Erik och CSN. Kolla när pengarna kommer så man kan boka resan snart!! Fy vad jag längtar till London va? Sick! Men som sagt, kroatien om typ två veckor! Hämtade även ut mitt pass, såg inte as snygg ut men vad ska man göra? Jag brukar itne vara så fräsh när jag åker flyg eller buss till andra länder så why fool them? hahahaha!

Kebabtalldrik!

Äter kebab nu och har tagit en paus från städningen. Fixat hallen, toan, köket och vardagsrummet! Dammsugit och moppat! :)
Nu ska jag sätta på vatten så jag kan få i min cappuccino!

Fin dag!

Vaknade nyss, rätt tidigt för att vara mig ändå. Ska typ äta frukost nu tänkte jag och sen blir det att åka till mamma och fixa lägenheten! Skrubba toa, byta lakan, moppa golvet, dammsuga, damma and so fucking on. Måste även fixa markisen som pajjade mellan natten på fredag och lördag.
Ska även släng ai mig en kopp cappuccino som jag saknat såååå! Sen kan jag nog fixa med mitt cv, börja i alla fall!

Hatar drama

Jag blir så less på drama va? Varför ska människor alltid göra saker värre än vad dom är och bara göra det surare för sig själv då de tramsar så mycket att de inte "vill mer". Jag orkar inte bry mig längre, de gör det bara tråkigt för sig själva.

Blir i alla fall london i september! förmodligen 10-12 eller 17-19. Lagom sådär i början. Men inget är planerat än, förutom att det ska vara i september då såklart. Blir jag, maki och suada. Kanske Nina och kanske Daniel. Annars bara vi. Hade varit 6 från början, jämt fint antal men icke. Jag ska i alla fall ha kul! English breakfast och shopping med införskaffning av nya smycken, kläder och alkohol!! Ska förmodligen åka med det jag har på mig och en tom resväska som jag ska fylla upp i london! Smart smart smart. Är ju bara där över helgen vilket inte kräver mycket kläder och ska jag shoppa kan jag lika gärna bara ta det jag kommer i och köpa det jag behöver där!! Ser sååå fram emot detta men FÖRST kroatien resan som Maki förövrigt ska följa med på nu! Så det ska bli helgött.

Den här veckan ska jag i alla fall bara chilla, blir dock städning hos mamma imorgon för hon kommer hem på Onsdag = presenter!!!!! Annars ska jag bara hålla tummarna och hoppas att jag kommer in i Göteborg på min reservplats vilket jag även får reda på denna vecka!

Idag firade jag i alla fall Daniel, för idag blev han 22år. Stor man! Blev att käka ute och sen svänga förbi Lennart och kolla hans nya lägenhet. Den var finfin och stor och fräsh! Nu är min man med männen och super!! Boys night. Blir dock bowling någon gång snart med alla för att typ firfira! haha. Ska bli trevligt.

Nu ska jag kolla supersize VS Superskinny med Maki som borde sova för länge sen, SOM VANLIGT.

Fittröv

I brist på rubriker får man säga fula saker.

Var i alla fall hos Daniel en större del av dagen idag. Han hade fixat jättegod kycklingsallad med feta och gottgott i och kakor till efterätt. Så fin så!
Myste lite med han och sen blev det hemfärd och då kollade jag två filmer. Eller ja, en och en halv. Sisters och Humpday. Humday var för trög så det blev det som bara blev halv.

Glömde säga att i fredags så träffade jag CHARLY som var på suprise besök. TREVLIGT! Hon, kvinnan och LO var med på förkröket en stund hos Rasmus! Fin fin lägenhet men dom jobbiga grannar. haha!

I lördags skulle jag på inflyttningsfest med vaknade med lite bakisness och SKIT ont i handlederna vilket höll i sig i princip hela dagen..

Nu blir det att steka ägg, som jag åt sex utav i lördags. ORGASM. Och kolla lite real world avsnitt med MAKI haggan som borde SOVA för hon ska upp om typ 4-5h.

RSS 2.0