Lagar mat

Nu håller jag på att laga mat! Kötfärsås och spagetti! Hackat vitlök och gullök i evigheter och tårarna har runnit men fy vad gott det blev! Nu puttrar såsen medans spagettin kokar!

Får ta och skicka iväg ett sms nu så att vin kan köpas innan helgen kommer!

Vaknade av hostan.

SLUTA RÖKA FOLK! Några saker man märker av när man slutat!
  • Efter 20 minuter går blodtryck och puls ner till normal nivå och blodkärlen vidgas. Temperaturen ökar i händer och fötter.

  • Efter åtta timmar minskar kolmonoxiden i blodet och syrehalten blir normal.

  • Efter ett dygn minskar risken för hjärtsjukdomar, som exempelvis hjärtinfarkt.

  • Efter två dygn börjar nervtrådarna sin återväxt och smak- och luktsinnet blir som vanligt igen.

  • Efter två veckor till tre månader förbättras blodcirkulationen och lungkapaciteten så mycket att det känns lättare att promenera. Konditionen ökar med 15 procent. Huden får tillbaka en friskare färg.

  • Efter en till elva månader börjar nästäppa, hosta och andningssvårigheter som beror på rökningen försvinna. Flimmerhåren nybildas i lungorna, vilket rensar dem och därmed minskar risken för infektion. Kroppens energi ökar och man blir mindre trött. Många sover bättre än tidigare.

  • Efter ett år har risken för hjärtinfarkt halverats.

  • Efter fem år är risken för hjärtinfarkt och hjärnblödning lika liten som för dem som aldrig har rökt.

  • Efter tio år har risken för lungcancer minskat med åtminstone två tredjedelar.

  • Efter 15 år är alla sjukdomsrisker som man får av rökning nästan lika låga som för dem som aldrig har rökt.

Försökte.

Försökte hitta bilder på kläderna men icke sa nicke. Den ända riktiga bilden blev på jackan. Dock i fel färg. Så jag klistrade lite och tog fram "ungefärliga" plagg. Får duga tills jag tar tummen ur och tar bilder.


Supersize vs superskinny

Sitter och kollar på supersize vs superskinny men det är reklam nu och ska springa och göra mig en macka. Bara jag som blir hungrig av sånna program?

Anyways. Köpt mig en kort kahigrön jacka idag och ett par leggings och även en till cardigan till min pojkvän. Fick även köpt lite av Aidas present.

Kyckling

Har inte kommit längre än till att ha fönat och plattat håret. Nu väntar vi på att maten ska bli klar och efter det så ska vi ta oss ner till torget och leta present. :) Kanske en flaska vin och något fint till? :)

Äter melon

Sitter och äter melon nydushad och fräsh. Idag är dag två som icke-rökare. Tungt men värt. Hostade sönder inatt så jag nästan ville dö. Nu ska jag strax föna och platta håret, därefter blir det torget med kära syster och spana present till Aida som ska ha lite av ett birthday party! Blir även HK på fredag! Life is good i say. Tequila dag då kanske?

Kom från troget precis.

Blev en snabbrunda på torget. Bytte ut ett linne åt maki och kollade kläder till mig men hittade inget speciellt. Fick även hem mina shorts och skor idag!:) Skorna var lite för stora men det är fine! :)

Nu sitter jag och trycker i mig makaroner och bara tar det lungt. Life is good.

Imorgon står detta på viktiglistan:

Ring till "kontakperson" stället.


Nu ska jag kolla lite serie.

Nu har jag vaknat.

Vi kom hem runt 4 imorse och jag har sovit tills nu och känner mig bra faktiskt! Igår var en heltrevlig kväll mede bowling, där jag tyvärr förlorade, och dans med kineser och andra trevliga! Dit åker jag nog igen fast då UTVILAD. DÅ blir det ÖS.


Igår

Glömde säga att jag fick med mig en locktång från OBH Nordica igår! :) Finfin! Idag ska jag testa den. Nu är det väldigt stressigt för vi ska tvätta och sedan direkt efter ska vi åka till Göteborg och påbörja Aidas fördelsedag med DISCOBOWLING! Sedan blir det utgång, Parken. :)

Blir nog tyllkjolen idag och en randig t-shirt under! Annars blir det den och dödskalle linnet! :)
Nu ska jag trycka i mig denna frukost och sedan åker vi! Börjar nog dricka vid 3! Undra hur detta ska gå?

Dessa babes är mina

Om två veckor då jag får dom i brevlådan! Nöjer mig med dessa tills jag hittar sånna här fast utan "ram" runt hela. Annars är dom PRECIS som jag vill ha dom.


Home sweet home

Denna dag tillbringades hos Ines där det var grillning, jordgubbar,mys och rose(för deras del). Väldigt trevlig och lugn dag. Nu ska jag packa upp och dona och sedan blir det in i dushen och sen sova. Imorgon blir det att vakna tidigt för att tvätta! Har itne tvättat på evigheter och nu är det verkligen tomt med kläder här.

Fick i alla fall hem denna tyllkjol som jag även funderar på att beställa i beige färg som på bilden nedan.


Candy Skirt SEK 139, Jeane Blush - NELLY.COM


Lite av igår.


Shoppat klart.

Fick med mig en cardigan med puff axlar, bh, foundation borste, pluggar, tre ringar och armband!

YES

Fått med pappa på att köpa leopard pälsen, nu ska mamma gå med på det också, så dom kan dela priset! ;)
Sedan återstår bara skor skor skor och ett bar brallor.

Imorgonb blir det stan kl 11. tidigare än planerat. Gör  inte mig nått! Då ska jag kolla brallor och skor och töjning.

Move along

Nu sitter jag här och är mätt. Har ätit ute på altanen. Blir Slottskogen med grill och mys på fredag. Lördag blir det discobowling en stund sedan en redig utgång i stan!:)

Imorgon blir det att vakna kl 10 då vi åker till stan halv 12. :) Behöver köpa nya pluggar/tunnlar och några nya byxor. Skinnbyxor kanske jag ska köpa mig nu? :) Till vintern blir det leopardpälsen! Ska även leta mig ett par stövletter!

Nybakt bröd

Bästa som finns. Ska nog ta och göra mig en macka till innan Marianne kommer! Igår var en relativt lugn dag. Åkte runt 1 till Erik, kollade en och en halv film och åkte hem sen. Käkade och umgicks med Maki och Ines. Sedan senare på kvällen tog jag en långpromenad med hunden och hamnade hos Nina där maki och suada var. Runt 1 gick jag hem.

Igår blev Lysekil planerat inför Midsommar men på alla så verkar det inte särskillt kul att åka dit om man inte kommer in där alla ska vara, Havsbadet. Därför for mina tankar mot Göteborg nu! Får tänka på saken lite men mest lutar det dit i alla fall!

Lysekil på fredag!

Ja, sålänge vädret är på topp blir det Lysekil till midsommar, dagen efter är det discobowling. Detta innebär att det behövs två flaskor vin denna helg. ETT TVÅ TRE, FANTA OCH ROSE!  Nej, men det ska bli kul!

Beställde precis en tyllkjol också. Hoppas den kommer innan fredag så kanske man kan ha den?

Hoppa upp på cykeln

Ska iväg nu itll Svenshögen och kolla film! Har ätit en finfin rukost med ostmackor och gruka på och efterrätt melon såklart. Lägge rupp en bild på det sen!

Got to buy


Väntar på att ugnen ska bli varm.

Har prcis gjort "Mariannes paj" , inte med äpplen utan med bär.Ska bli intressant. Väntar på att ugnen ska bli tillräckligt varm så att jag kan stoppa in den! FY, jag som skulle börja healthy living med no smoke, not to much food och träning. ICKE SA NICKE, LÅT FETTET VÄXA. Får börja i början på nästa månad istället. JULI, månaden att bli fit och även min birthday!

Sale shopp!

Cardiganen är till min man, armbandet jag beställde tog jag bort då han inte använder armband så mycket längre. Shortsen och skorna är till mig och även tygkorgarna och badrumsmattan! (kompletering till mina leopardhanddukar jag köpt)

Underbar snabb dag.

Väcktes av Marianne som rusade in i rummet och skrek till. haha! Kul väckning och bra för annars hade vi sovit bort dagen. Sen blev det torget en snabbis och fixa sedan äpplepaj hos henne och rose på ballkongen.  Klockan hann bli 6 och vi stack hem till mig och åt spagge och så på altanen och toppade det med vattenmelon.
Sedan har vi bara jäst vid sängen och datorn. Bra dag!

Imorgon blir det att ta tåget till Svenshögen, kolla film och tjöta med Erik, sedan hem och ta det lungt. Onsdag blir det att rulla tummarna och torsdag är det LÖN! Fredag är det inget alls och lördag blir det firande av Aida!
Nästa helg är det också firande men dock av Suada. Ska bli vädligt kul! :)

Kvällsmacka

Idag har jag gjort så lite som möjligt. Precis som jag velat. Träffade dock Daniel och så men allt var lungt och mysigt! :) Nu äter jag kvällsmacka med hunden och ska snart iväg till min kusin. Imorgon blir det att hämta sminket och de hos kvinnan som för tillfället är borta och träffa Erik!

Pengar på torsdag alla! Wehoo!!

Klickat hem.

Ett par shorts, längre och ett par skor till mig och en cardigan och ett armband till Daniel! :)Första leveransen kommer v.25 den andra v.27.

Ska nog lägga mig igen......

Vaknade precis av hunden, men får nog ta och sova igen. Super trött. Igår blev det utgång, både Harrys och HK. Harrys ändrade min syn mycket den kvällen. Slog HK med både musik och antar gäster. Åkte hem runt 01.30 och la mig direkt.

Innan det var jag hos kvinnan och vi beställde pizza och kollade film och drack lite för att sen bege oss till Jennifer där vi fortsatte och sedan iväg ner.

Idag skulle jag iväg tänkte jag men är allt för seg. Så Marianne, du kan ta kortet idag!

Fixat mig

Sitter här nu och ska snart börja dricka för ikväll är det utgång! :)

Luktar utgång idag!

Indeed. Vin på kylning dirr!

Tatuera mig

Det är något jag ska göra inom snar framtid. Vet vad jag ska ha på två ställen nu och är säker på detta! Ska även fixa mig en Tragus Piercing och även en Industrial Piercing samt skaffa nya fina töjningar. :)

Idag har jah vaknat pigg och mer fräch en de senaste gångerna, bara lite hosta kvar. Lena hade fixat dundergod omelett med tomat,skinka och fetaost i! Sen blev det melon till efterrätt! :) Idag blir det mest att andas och ta det lungt och se fram emot nästa vecka! Då jag hoppas på lite jobb, som jag dissat dom denna vecka x antal gånger. Cash is king. Får se var dagen tar mig.

Stress

Idag har jag hunnit med mycket b.la att fixa till side cuten jag gjorde igår kväll! Eller ja, Daniel och Lena fixade på mig. Blev mega bra! :) Sedan blev det fika på torget, kom hem, åt , stack ner igen och nu sitter jag här och ska iväg till Roger och Alexandra där Marianne är. :)

Imorgon är det lördag och då tror jag det ska bli utgång med kvinnorna, vart är oklart ännu men inte till Lazee. 120 spänn för vad? 2 låtar? Om äns det? Visst vill man ha miljöbyte men inte så det ska kosta såpass och sen vara nått "spciellt" som inte blir så spciellt i och med den korta tiden.

Ska hoppa upp på cykeln nu i alla fall och cykla upp för backarna mot människorna.

Vaknade precis

Japp. Sov ju dåligt inatt,eller ja, la mig sent. Så var det upp tidigt, frissan där marianne blev en rockstar med sin pink-frisyr och sen fikade vi och mötte på Sanna och Carro!

Nu är jag här och Daniel kom precis och det är mat snart.

20 min kvar

Tills Marianne kommer och vi drar oss till frissan! :) Har ännu bara hunnit dra på mig kläder och smörja ansiktet inför sminket jag ska lägga på. Äta får jag väll göra sen! :)

Min andedräkt luktar cheezballs!

Käkat cheezballs, umgåts med kvinna och männen och nu sitter jag här och sätter på städmusik för det ska skrubbas och dammas!!

Var på torget förut med Maki och fick köpt ett linne!! Med många armband i jordfärger och ringar och snygga byxor till blir det susen! :) Klämmde in lite fika också i väntan på Makis tid till vårdis.
Imorgon blir det att vakna 10 för sen kl 11 ska vi vara hos frissan då Marianne ska klippa sig. Ska blir kul och se om det blir sådär fräckt som det var tänkt eller om det inte går.

Kinan!

Nu ska jag och pappa iväg och äta på kinan, senare möter jag upp Maki och Ines(om kl inte blir för mkt för henne) och shoppar mig underkläder och någon/några toppar. :)

Pip

Vaknade såklart av att hunden drar fram PIP och piper med den...... Klockan var i och för sig rätt mycket ändå, så det var väll bara bra! Nu ska jag äta frukost, platta håret, fixa mig lite och sen shoppa! Kanske tvingar pappa att köra mig till göteborg eller nått? Nja, får se!

Jobb!

Hoppas dom ringer från jobbet imorgon, vore gött att då lite extra mycket med cash nästa månad!:) Nu ska jag fixa tee, mysa med hunden, borsta gaddarna och sen sova. Har ju fixat så mys med ljusröret så det lyser ljusblått om natten. Tänkte handla trams imorgon. Vad vet jag inte, men nått! Får tänka på saken. Skor? cardigans? underkläder? smycken? NÅGOT!

Puh.

Sitter nu med en slåk glass och en skvaller tidning jag precis köpte och ska varva ner lite. Sedan blir det lite mer sätda, som jag gjort så DÅLIGT idag.. Får köra rubbet imorgon. Senare bärs det av till kvinnan på vin, bra avslut på dagen!

Äter

Fixat mat och trycker i mig det nu. Snart tar jag cykeln till stationen och sen åker jag till Erik! :) När jag kommer hem blir det storstädning med pappa. Som för tillfället är borta?

Har i alla fall suttit på mariannes ballkong, käkat glass och tjötat. Vi ska sluta röka när detta paketet tar slut. Får la se hur det går? Får nog börja helgröka först och sen lägga av. :) Man får inte vara FÖR elak mot sig själv.

Marianne väckte mig.

Japp, ohc nu ska jag tvätta fejjan,äta lite, ta cykeln(!!) till mamma, dusha fort, sen till kvinnan. Efter det ska jag hinna trycka in tid att lämna en bok i skolan jag inte lämnat än. Haha. Life is wonderful och det är fitn väder idag!

Igår smeds många planer inför kommande helger med kvinnorna,födelsedagsfirande, discobowling,party, osv! Ser fram emot detta!

Mätt glad och nöjd!

Sitter nu vid Mariannes (min) dator. haha ! har ätit hamburgare och stipes. FET hambrugare och totalt värd pengarna. (som föröverigt inte var mycke).  Vaknade tidigt imorse och var duktig och powerwalkade med hunden och åt finfin frukost. Sedan for jag hit med cykel och allt. Fina grejer! :) Klockan är också redan 6. SJUKT vad tiden går....

GÄSP

Dom ringde från förskolan att det var panik, tyvärr kunde jag inte hjälpa. Nu sitter jag här och äter lite godis och funderar på vad jag ska fixa till frukost. Äggröra eller lite frukt bara? Jag vet inte.

Idag kl 6 är det tydligen så att vi ska vara hos KB. Why, i dont know? Men det blir säkert bra som dom andra gångerna! Ska även kolla vad min kvinna göra today. Fint väder liksom, kanske ska ta och utnyttja det?


svullo

Ätit mig fet, kissat hunden och nu äter jag godis. Inte konstigt att jag gått upp i vikt.

Idag har jag i alla fall stuckit till Pappa och nu är jag här. Bytt lakan, städat för fullt, flyttat runt saker och fixat mys ljus. Blir nog att lägga mig snart men innan det ska jag slänga på en ansiktsmask och sen blir det att borsta tänderna. Har även köpt en pip leksak till hunden. Börjar bli irriterad på den nu då han ligger i min säng och piper på.....

Bra kväll igår!

Tyckte kvällen var rätt bra, kul och trevligt folk runt en. Sånt gillar jag mycket! Var även avskedsfest för Carro som åker till Mallorca snart och är borta 1år.:( Men som tur är finns facebook så man kan hålla kontakten och så vidare! :)
Tiden går fort som tur är. Tänk. Bara 6 månader till jul typ. Hahaha!

Nu äter jag på att mamma ska fixa maten fort, åt iof precis frukost, men bara lite för hon skulle fixa riktig mat. Sedan blir det att ta bussen till pappa och fixa lite och låta Sanna hämta sin nyckel som hon tydligen glömt. Därefter blir det att åka till Svenshögen och hälsa på Erik och tjöta lite.

Pappa och Marianne och barnen kommer hem idag från Helsingborg! :)

Forever Unique

Klänningarna dödar mig.

Fix!

Nu ska jag fixa mig! Välja kläder och så. Sen åka ner till papi! :) Tänk klockan är redan 4. 3h kvar till förkrök bara! Några av kvinnorna ska också ut idag såg jag. Sket bra!!

Puh

Nu ska jag strax röka och sen saaaaakt men säkert fixa mig. :) Utgång idag och avskedsfest för Carro! :(

Att köpa


Underbart sex

Det kunde inte bli bättre. :) Mätt, tillfredställd och lycklig.

Väntar på min man

Äter russin och väntar på att Daniel ska ringa så jag kan springa ut till bilen så vi kan åka och handla gott. Idag är det ju filmmys! Fruktar bara migränen. Tänk om jag får den idag med? Eller ja, att den fortsätter. Känns inte fortfarande men bara det håller sig där eller går bort blir jag glad.

Hemsk natt

Har legat och haft migrän hela natten. Slutade med att jag spydde ihjäl mig runt 4 tiden och DÅ kunde jag sova. Var hemsk att ena sekunden frysa, andra kokas, och så ska man ligga där och dra på, dra av, dra på täcket hela tiden samtidigt som man vrider sig i smärta och illamående. :(

Nu ska jag in i dushen i vilket fall. Man känner sig ju så äcklig efter att man spytt.

Love, oh, love.

Har precis kommit hem. Köpte Nutella,cigg och minipackningar russin att ha. Mindre godis nu, mer russin! *tummen upp*

Nu öser jag musik och klunkar vatten. Har en liter att dricka. Eller ja, hade. Mindre i den nu. Vatten är bra för kroppen! Fix-grej för mig nu antar jag.

Yey!

Imorgon blir det myskväll med Daniel. Kolla film och äta baguetter och sånt gottgott!! :) UNDERBART. Och på lördag är det ös med utgång och söndag ska jag träffa Erik. Fullspäckad vecka och även nästa helg då det blir ös i uddevalla på Soho club! TUMMEN UPP!

Klippt!

Nu är jag klippt! väntar in Sanna nu som är på ingång och sen blir det att lämna av Jeppe för klippning :) Ska hinna dusha innan 5 och så bara men det fixar jag allt! :) Ska iväg och fika med babesen kl 5 nämligen:) Mys!! Klippningen gick bra, gråter inte om kommer itne göra det heller. >Fortfarande långt. haha

Denna låten får mig att skutta

Lena – Satellite. Har inte hängt med på melodifestivalen så därav efterblivenheten. Men denna låt var en bra vinnare utan tvekan. Skutt-varining!

I went everywhere for you
I even did my hair for you
I bought new underwear, they’re blue
And I wore ‘em just the other day

Love, you know I’ll fight for you
I left on the porch light for you
Whether you are sweet or cruel
I’m gonna love you either way

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love

Love, I got it bad for you
I saved the best I have for you
You sometimes make me sad and blue
Wouldn’t have it any other way

Love, my aim is straight and true
Cupid’s arrow is just for you
I even painted my toe nails for you
I did it just the other day

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love
Oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love

Where you go, I’ll follow
You set the pace, we’ll take it fast and slow
I’ll follow in your way,
You got me, you got me
A force more powerful than gravity
It’s physics, there’s no escape

Love, my aim is straight and true
Cupid’s arrow is just for you
I even painted my toe nails for you
I did it just the other day

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite I’m in orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your
Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Love, love, love, love, love



Shopp - minus ett vitt linne som ska bytas!
















Te och packning

Tänkte fixa te nu och packa, efter det ta kort på kläderna! Får packa idag så det inte blir stress imorgon för vi ska åka tidigt på fredag då pappa ska åka till skåne och Marianne och ungarna ska med. pappa ska umgås med vänner och Marianne fira charly! GRATTIS BABE!


Hemma

Hemma, har ätit på donken och kollat in när Leon varit duktigt målvakt på hawaii. Nu ska jag och Maki röka. IMORGON ÄR DET KLIPP! PEPPEN ÖSER!

Iväg!

Nu ska jag skynda mig iväg för jag ska möta upp Marianne och barnen på torget om typ 2 min. PANIK.
Har köpt massa tröjor idag, fasten jag borde köpa underdelar. Men vad ska man göra? 500 spänn fattigare men värt.
Imorgon är det även bokat för klipp 12.15 för mig och 15.00 för hunden. :) Visar de jag köpt sen!

baby Dylan

Ska iväg till torget nu och träffa baby Dylan! :) Shoppa lite och mysa. Senare blir det Hawaii. Om det inte regnar som sagt!

Ojdå

Skulle vaknat tidigt idag men som vanligt har jag  stängt av larmet. Riktigt latis är jag. Men har i alla fall fixat klipptid till hunden, blir imorgon kl 3. Så han ska dushas idag och så. Ska upp till mamma strax och hämta min efterlängtade plattång, sen blir det torget.

Städat

Städat. Kunde knappt lägga mig i sängen och då är det ILLA. Har i alla fall städat fint nu och ska sova.



Lite inspiration såhär i kvällskvisten. Leopard kilklackar med skinnbyxor, not that, och någon topp till kan jag fortfarande inte släppa. Kanske ska beställa hem det? Lockar med jag vet inte.


Helt slut!

Dagen har gått fort och mycket har hänt. Eller ja, många saker har gjorts. Haha. Har hunnit med allt från att leka med hundarna till att äta god mat och dricka lite vin till att mysa och tjöta och umgås!

Imorgon är det onsdag och då ska Lena, pappas tjej, åka iväg med alex och micka till Rhodos. TREVLIG RESA!!
Ska även , om det går, boka klipp tid till både mig och hunden. Haha. Behöver nått nytt. Ska klippa bort sisådär 3cm och klippa upp! Liten förändring men ändå en förändring! Imorgon är det även hawaii mys med allt från hoppa säck till gud vet vad - undrar om jag kanske borde hälla i mig lite sprit innan?

Mätt.

Har precis kommit hem och tryckt i mig mat, IGEN. Inte för att jag var hungrig, det luktade liksom bara gott. FETTO varning. Sitter i alla fall och suger på en klubba right now och väntar på att kvinnan ska sluta mötet så vi kan fetta oss och kolla film ikväll.:)

Har i vilket fall varit hos en vän och gett och fått presenter.VIN b.la. SÅ bra! :) Så det ska jag smutta på till helgen tror jag .:)

Tråkigt väder.

Fy vilket tråkigt väder vi har idag. Men det var väll liksom lite räknat, kan ju inte få ha fint väder huuur länge som helst. Tyvärr!

Ska strax klä på mig och invänta ett samtalt. Sen blir det äta ute! :)


Hemma!

Kom precis hem. Har hunnit trycka  i mig två mackor och en kokostopp (kallar jag dom!). Så nu blev det borsta gaddarna och sova! Imorrn blir det att äta ute och det ska bli så gott!! :)
Egentligen skulle vi alla till Hk idag men tyvärr var det stängt när första rundan åkte ner. Men det var väll lika bra!

Natti!!

Hemma från stan!

Yes. och har precis ätit gottgott. Grillat med potatisgratäng, fetaost och sallad. Kan inte bli bättre!
Nu ska jag bränna fettet och hoppa upp på cykeln och göra Hasselbacken osäkret!

Köpt mig en ny näsplupp, ser ut som en blomma. Och ett nytt enkelt armband. Och såklart gottade jag på med godis en dag som denna.

Fint väder!

Ska åka in till stan nu och handla lite, kolla om jag hittar något fint. Igår var en mysig dag. Vi tog en glass vid hamnen, var ute och promenerade, tog något att dricka på HK och sedan hem till Marianne.:)

Idag är en fin dag och även kalas för LEON! :) MEn vi får svänga förbi lite senare i och med att göteborg var planerat. Men hoppas det inte gör något.:)

Jag och Daniel på studenten!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Ja, äntligen!!! :) Är så jävla glad fast kan liksom ändå inte smällta det. Aldrig mer ska jag tillbaka dit. Det är sick! Men gu så skönt. :)

Nu ska jag i alla fall packa och sen blir det att åka till papi, se vart dagen för mig!

Händerna i luften!


Huvudvärk

Visst är de tkönt med sol, men inte när det steker på och man inte tänker på att hälla i sig vätska. Huvudet värker nu i alla fall och jag öser på med dricka, ska strax kolla vad marianne gör och kanske dra mig dit. Har i alla fall köpt rosor nu, rosa och röda och även hunnit vara med Erik. Superbra! Ska slänga på mig ansiktmask senare ikväll och även fixa naglarna.

Nu blir det vila lite och lägga cider i kylen inför imorgon! SMÖRGÅSTÅRTAAAA!!! Har även fått blommor idag! :)


Nej DAKI..

Ja, nu sket det där sig med att jag skulle vakna tidigt så jag kunde lägga mig tidigt. :( Men jaja. Ska i alla fall fixa lite god frukost och sätta mig på ballkongen och äta OM det inte är för kallt. Därefter blir det in i dushen, lägga på ansiktsmask, sätta på lösnaglar, noppra bryn och sedan torget och lämna min timrapport som jag inte gjorde igår. Får även svänga förbi pappa och kolla ifall det finna en bok där jag inte lämnat in. Sen blir det att köpa rosor och snören. Därefter ska jag ringa Marianne och se ifall hon är vid stranden så går jag väll dit om mitt huvud inte värker för mycket.:)

Igår kväll var i alla fall mys, lagom, dock liite tråkigt kanske. Men var där en stund i alla fall.:)

Woho!

Idag har det varit chill, lämnat böcker, stekt i skolen vid hamnen och haft det allmänt mys. Nu blir det att hälla upp vin och dra sig ner till nösnäsbadet och dricka och mysa tills solnen gått ner. :)


Precis vaknat.

Vaknade nyss och har hunnit trycka i mig lite mat. Ska strax in i dushen och sen blir det att dra till skolan och lämna böcker med Maki och sen torget och lämna rapporten. Därefter får jag ringa Eriks pappa under dagen och se till så allt blir fixat så han kan åka in till Stenungsund och fika med mig på torsdag och sånt mys. Blir att vakna tidigt på torsdag. 6, MINST. Så jag blir sleten och lägger mig tidigt så jag får bra sömn. Vaknar ju runt 5 på fredag så måste få ihop i alla flal 8 h sömn där emellan.


Im the center of attention


Från igår som dock inte publicerades på denna utan min andra blogg (som jag tydligen har)

Man kan alltid hoppas att folk ska ändra sig, sluta act to nice för att be om ursäkt, för att move on. Vissa saker kommer jag aldrig förstå. Och det är en av dom.

Kom i vilket fall precis från Marianne där det var mys, prat och tv-tvittande. Nu kollar jag norska Hollywoodfruar och skrattar lite smått. maki skär tårta till mig och henne och det blir snart läggdags. Imorgon är jag ledig, precis som på torsdag. Ska dock förbi skolan och lämna böcker jag lånat så det blir överstökat och sen blir det väll bara mys hemma. Får nog ta och städa också inför fredagen. Life is good!

Mätt

Har precis tryckt i mig mat och nu sitter jag och hickar som en baby. Ska vila lite och sen äta lite tårta jag gjorde precis, den andra tog ju slut igår!

Idag har jag i alla fall varit ute i Ödsmål med klassen och fixat inför studenten, myst och sånt. Dagen närmar sig med storm steg!! :) Har även kletat på brun utan sol , på överkroppen denna gång, så att det blir jämnt med benen. haha. Vågade inte ta allt på samma gång, så fick dela upp kroppen!
Är i vilket fall ledig tills på fredag då jag även ska upp tidigt för att hinna till frukosten. Ska dock skippa att locka håret för det kommer ta för lång tid. Cidern och allt ska i vilket fall läggas in i det redan knöfyllda kulskåpet som bara blir fullare och fullare för varje dag. SMÖRGÅSTÅRTA OCH TÅRTA OCH MAT PÅ FREDAG SER JAG FRAM EMOT. Sen blir det träning.

Fet och ful idag.

Jag, fet och ful idag. haha


GÄSP!

Vaknade precis även om jag så gärna ville ligga kvar. Kom hem lite innan 1 igår. Svänge förbi Marianne med Maki och pratade lite och så:) Mys! Marianne hade fixat lite i sin ballkong som kommer bli sååå fin när allt är på plats och hon införskaffat allt hon vill ha. :)


Idag är det klassdag så jag har laddat med körv och potatissallad och baguett. Smackade dock på potatissalladen precis och den smakade skumt. Men det kanske är min morgonsmak bara. haha! Så ska köra på det ändå.
Nu ska jag platta håret och smörja in mig med min brun utan sol som förövrigt håller även efter ny dush, rakning och helkropps skrubbning! Gött!! Men innan det är det lite fulle. Eneklt. Har börjat få så ont i magen nu igen. Får kolla upp det.

Igår fick jag i vilket flal köpt en "klänning" och ett par jeansleggings. Nöjd! Hann även med lite frulle nr 2, bagel. Goodie och glass vid bryggorna. Ny dag idag! Gött.

RSS 2.0