min min min


Trött på att vara sjuk

Sjukt trött på att vara sjuk. Varat i hundra år, minst.. Men ska vänta några dagar till och sen se.. Ledig till ONSDAG. Har även prov den dagen.. Tänkte sitta med arbeten nu men får göra upp en annan plan för fokus bör vara på provplugget.

Så idag - tisdag provplugg..
Onsdag ska jag göra klart uppgiften Människosyn.
Torsdag-fredag ska jag göra klart Intellektuella funktionshinder.
Lördag-söndag ska Fader Amaros vara klar och sen börjar jag med fördjupningsarbetet..

PUH.Döda mig?

New in and study

Mycket plugg har det varit och inte mycket tid över till annat..

Dagen idag har sätt ut som så att jag vaknade runt 10 och var på min fredagspraktik 11 - strax efter 12. Syster kom över på kaffe och tjöt och sen la jag mig och kollade på tv i hundra år.

Satte mig här för att plugga men fastnade vid HM. Såklart....
Hämtade ett paket igår med finfina grejer b.la nya svarta byxor och en ROSA tröja.. Oj oj oj..
Nu blev det också ett klick på ett par guldiga byxor. Why not? Har ju silvriga så det känns liksom som en självklarhet att skaffa guldiga också!

De nya och de jag har.

Pluggar om människosyn ala missbruk

Perfekt plugglåt

ångestfyllda söndag


Kan man säga nej?

299 PANG

Örngott

Yes. Låter hur onödigt som helst men jag har klickat mig massa örngott! Har man, som jag har nu för tiden, massa massa kuddar så behöver man ju massa massa örngott, right?!
Så det har jag allt införskaffat mig och väntar på att få hem dom bara.

Vaknade hos mannen min och tog bussen till Praktiken där vi nu har FREDAGS aktiviteter. Trevligt! Kom hem, lagade mat och ska snart in i duschen för att sen ta bussen till mannen.


Lookie

Yes, såhär spexig har jag varit från att jag la mig för att försöka sova till nu. Har gått väldigt dåligt, som väntat. Nu sitter jag här och undrar vad det är för lukt jag känner i näsan...Kolorin?? Sprutade nässpray igår och sen det så har det kännts väldigt konstigt och obhagligt.. Huvudet värker med och jag känner mig väldigt varm ryggen och runt...?


Dricker i alla fall mitt kaffe nu och ska hoppa in i duschen och därefter bege mig mot Kungälv..Behöve frisk luft och röra mig..

TV fix

Hur hemskt det än kanske låter så ska jag IDAG äntligen försöka TV:n ikopplad som jag har skräpandes i rummet. Och det ska bli SÅ SKÖNT. :)

När jag kom hem från skolan blev det att trycka i sig god mat och sedan sova. Vaknade för ungefär 1h sen och har knäckt en powerking för att stimulera och förbereda sinnet för lite studerande.
Tänkte att jag skulle ta och sola lite idag men jag orkar inte det, och mannen min har börjat träna typ varje dag = han tar och solar efter passet...Detta betyder då att an ändå alltid kommer vara brunare och jag kan inte överraska honom med att göra mig snygg-brun för han lär ju bara säga " Jag är ju brunare" eller något..Yey!

Less is sometimes more. Maju för mina nya tröjor.


sitter in school acting cool

fick precis reda på att alla fåttt sina förstahandsval, alltså har jag fått psykiatrin! lycklig tjej:) räknar med helgdag i skolan och det betyder att fredagen är en ledig dag!:)

RSS 2.0