Problem med att logga in

Haft feting problem med att logga in på bloggen så nu kom jag äntligen in..!

Helgen var både bra och förjävlig. Mer behöver inte sägas. Sov i alla fall hos mannen min och det var skönt det.
Igår var jag med honom, sjuk som jag var tog jag mig inte till skolan! Idag var jag ledig och det var skönt eftersom jag inte kunde sova inatt heller. :( Blir bara svårare och svårare..Kl var väll runt 6 när jag kollade sista gången..Och vid 12 var jag uppe och skulle iväg till torget på en fika. Kan verkligen inte sitta hemma och bara vara själv. För mycket tankar då.

Nu har jag i alla fall kommit hem och lagat käk,ätit och kollat ett avsnitt.. Ska strax hänga upp det jag tvättade igår på klädställningen och sen ska jag dammsuga och byta lakan. Nice and clean. Sen blir det att skriva klart ett arbete och skicka in det och påbörja ett annat. Ska även fylla i CSN lappen som kom om ändring då jag går i ksolan t.om 15/6.

Fick mig ett paket idag. En pälsväst, tröja och underkläder. :)

pengar rullar in som dom ska

det går bra nu. Eller? Alltså nu är det JANUARI 2012 = jag ska bli en vuxen ansvarsfull människa. Detta innebär bland annat inga onödiga köp, inget överdrivet unnande och framförallt så gäller det att spara. SÅ ja. 2000(helst 3000) ska läggas away. Det bara är så. Dom ska jag radera från huvudet. Hur svårt kan det vara??

Ska i alla fall köpa mig ett busskort eftersom en telefonräkning på 1500 varje månad pga massa sms biljett köp inte är okej. Så det är prio ett. Och en mascara som jag so bad behövde skaffade jag mig precis.. Förra månad blev det jeans köp och massa annat gott så nu behöver jag inte köpa mig ett endaste plagg till...Och nu när jag skriver detta inser jag också att jag borde kunna lägga undan 4000 utan problem och klara mig på de nödvändiga, cigg..

Nu gäller det. VÄX UPP

Söndag, härliga söndag

Vaknade som vanligt upp med mannen, åt frukost och tog kaffe och cigg stund. Mysigt! Finns verkligen inget bättre sätt än det och med dig älskling.

Gårdagen bestod av chill, hämta tröjan jag köpte till honom som han förövrig valde att behålla, och sedan hem och kolla ett avnsitt av Once upon a time med kladdkaka chips och dipp! Helgott. Besökte även Märta och Peter och kollade in hans nya lägenhet. Stannade dock inte länge alls men det var trevligt!

Sen jag kom hem från Kungälv har jag fyllt i veckoplaneraren som nu är fullklottrad med saker att göra. Skönt på något sätt.. Har även läst om etiska begrepp och resonemangsmodeller. Tråkigt men bra, för på torsdag är det Etik och livsfrågor time och där kommer vi få en ny uppgift som har med dessa saker att göra.. Halva arbetet gjort genom att läsa och stryka under det jag anser är viktigt..

Nu ska jag försöka få Bethenny ever after att ladda fort eftersom den inte vill sammarbeta just nu?! Så jag sen kan lägga mig i sängen med en kopp te och bara mysa med mig själv.

Morgondagen ser ut som så att det är skola från 13-16 och därefter blir det en sväng till biblioteket (i hope) och hämta en dvd film som jag ska kolla på igen för att refresh mitt minne så att jag kan börja med uppgiften "Intellektuella funktionshinder". :) Sen kommer väll mannen med cigg till mig så jag klarar mig till onsdag!


Rumpvärk

Sitter med mannen min och kollar på massa avsnitt av Once upon a time. Nu väntar vi på att ytterliggare ett avsnitt ska laddas lite så att vi kan kolla ett sista innan sovdags.

Fick också ett sms för en liten stund sen om att hans tröja är på väg men han är fundersam över om han kommer stt gilla den. Så vi får se hur det blir. Ärligheten varar längst. Den är för mesig för honom typ.
Om jag var man hade jag haft preciiiiis DEN.

Andreas säger att om någon har AFABLSK3 så kan dom skicka. :)


Fröken snäll

Har klickat en munkjacka till sin man. För jag VET att den kommer sitta som en smäck! :) Mjau mjau mjau. Och så passar den in på honom, MR. TROUBLE. ;)

 

Nu ska jag ta och gå till skolan med stopp vid ICA för cigg köp. Idag är det sticka knål i varandra som gäller och blodtrycksmätning och sånt. Kan bli kul! :) Sen består dagen av en snabb träff med mannen för lite lite mys och sedan PLUGG PLUGG PLUGG.. Prov på fredag så det är väll liksom nödvändigt.


Mary Kay sminkgrej

Före och efterbild sak var jag med på! Seriösa blicken och ofixat hår. MEN nu handlar det om smink och inte hår!
Fick hem mina små godisbitar idag också, en ögonbrynspenna, en ögonskugga och highlightning puder!

Seriösa bilder. verkligen. En smula CRIME över dom faktiskt.

Sjukt trött

Eftersom jag fick Vg i kursen, dagen flytit på bra trotts 4 h sömn, så unnade jag mig en fika med Maki och Märta och en dödskallescarf från Gina som hade kanonpris och var hur läcker som helst!

Nu ska jag hämta sista tvätten, hänga upp det som torkat på galgarna och sedan röja bort talldrikar från rummet och sätta mig och plugga! Dock blir det en skål med soppa innan för att få upp energin som inte är på topp... Prov på fredag så att sätta sig och börja läsa idag är något av ett måste.. Tråkigt nog. Men sovmorgon imorgon = kort dag med. Ska verkligen inte klaga. Och 9 dagar till $. Dock är jag ju sparsam nu för tiden..Eller ja, ska försöka vara det så blir inte mycket som köps eller händer med dom pengarna. Ska ju faktiskt åka utomlands till sommaren och behöver liksom pengar för att det ska bli möjligt!

Hittar ingen bild på den på Ginas sida och kameran har gett upp och mobilen har noll batteri.. Sucks to be me.

Playful Promises


So not drinking anymore!

Lätt..Alltså det är inte ens roligt längre...Man bara mår illa och plågas och segar bort dagen efter och bara blä... Flaskan med lakritsshot tog slut och det säger väll sitt med? Tröttnat totalt , eller kanske växt upp?

Vaknade upp med mannen, äcklig som fan och degade länge..Tog sedan bussen hem och käkade och slängde in tvätt.. Kollade finalen av face off och nu ska jag hoppa in i duschen. Huvudet värker och det suger hårt... Har i alla fall målat naglarna för att känna mig lite bättre, och det gjorde jag, för en stund...

Igår i skolan fick vi även reda på betyget i en kurs..Och mot alla odds fick jag VG.. hur fan då? Man ska väll inte klaga men om man inte lagt ner tid och får Vg tänk då om man la ner tid på saker?! Sjukt..
Ikväll blir det i alla fall att plugga lite.. Även om jag ska vara med mannen min när han har färdig kalasat!
Var även en snabbis hos mami och Maki igår! Chillade lite och tog en cigg.. Gott det med!


Jag <3 Gravad lax

Sitter och äter rostad macka med ost och gravad lax. Sjukt gott! :) Ska slänga på lite mascara och eyeliner och bege mig till bussen strax, idag är det seminarium om Åkes bok. Man måste sitta minst 2h med det och det är väll inte så svårt att uppnå.

Trodde jag skulle vara ledig på fredag men icke, schemat sa annat! Tråkigt men så är det. Bara ledig förmiddagen men börjar igen 12.40! Skitsamma, det är ju sovmorgon om inte annat.!

Bild får igår jag tog vid Espresso House! Segt att kameran inte ville riktigt men ja, fint var det!


Snart sängen!

Vaknade fixade och sen skolan! Därefter ble det torget med syster och Märta på en fika där även Suada kom förbi.. Satt där ett tag och mötte sedan upp mannen vid hemmakväll för att promenixa till mig. Käkade här och sedan kom syster på besök och vi har garvat och haft konstiga saker för oss. Mannen min gick precis hem dock men imorgon ses vi igen! Halvdag i skolan med och ledig på fredag vilket betyder att jag har sjukt mycket tid att spendera med honom vilket är suveränt!




Pannkakor och nutella

Sitter och äter lite nu och ska snart till skolan (12.30). Dagen ser ut som så att det är skola till 16 och sedan  ner och fika med syster och Märta och därefter spendera kvalitetstid med mannen!

Har läst mycket i Åkes bok nu, har bara 29 sidor kvar att läsa idag och det är ju hellungt!

Tänka sig att det redan är onsdag idag! Sjukt fort tiden går. Helgen närmar sig med stormsteg, återstår att se vad som händer. Nytt år nya tag, nytt tänkande, allt blir bra.

Ska laga pannkakor med nutella till mig och mannen, grädde med såklart! Hoppas han blir glad!

Denna bäbis hälde jag i sprit i i måndags. Lagring förstärker smaken så borde väll vara perfekt om det blir en utgång eller så till helgen!

Precis färdigsminkad

Hade precis besök av Arpy som säljer massa Mary Kay grejer! Blev smink nu. :) Köpte mig en highlighter, en LILA ögonskugga och en ny ögonbrynspenna! Finfint!

Vaknade hursom upp med mannen, käka frulle och begav oss till torget. Där blev det affärkik och en fika! Nu ska jag strax koka upp en kopp tomat och getost soppa och börja läsa lite i boken som ska vara färdigläst till torsdag! 180 sidor, fixar jag väll?

Morgondagen ser ut som så att det först är skola till cirkus 16 och därefter häng med mannen. MYSIGT! :)

Akuta räkningar ska nu, innan soppkok, betalas! vuxenpoäng all over.

Handlat lite kläder, och det är de ända för denna månaden då jag beslutat att inte längre bara köpa köpa köpa utan spara spara spara! Man måste växa upp någon gång! Blev i alla fall ett linne som dock skall sys upp och ett par svarta jeans och ett par leggings!


Skola

Sitter här och har ätit min frukost precis.. Inget vidare lyx, bara lite cornflakes med vaniljyogurt och chokladpudding. Idag är det sista antibiotika kuren, och det är gött! Inga mer tre tabletter om dagen att tänka på. Sjukt nice. !

Det är halvdag i skolan idag och sen blir det att träffa mannen en snabbis och eventuellt låta något vackert plagg flytta in till mig. För nu har jag trotts allt bara två par skor och ena paret är vår/sommar och andra är väll tja, helst innan sommaren och så är dom kilklackade. Ska kika på vad jag behöver köpa, aldrig fel med topar och tröjor för jag har ju precis fått mina silvriga byxor som jag fick en gång innan men som var skadade. Så byxor behöver jag egentligen inte, men hittar jag ett par som verkligen skriker taaaaaaaaa mig, så köper jag ju.


Chokladpudding

Nu ska jag strax springa till kylen och ta mig chokladpudding som jag slängde i för en stund sen. Därefter blir det att bänka sig framför datorn och kolla ett avsnitt av the real housewives of New York City..

Idag blev det ingen praktik tyvärr..Vaknade av att jag svettades loss och hostade som en get. :( Tråkigt..Men kroppen och hälsan är viktigast att tänka på och inte vad man missar.. Men ångest känner man.. Imorgon är i alla fall sista dagen på praktiken. Ska bli skönt och tråkigt.

Måndag = cash och skolan. Ska bli gott att komma tillbaka!

Klänningen jag beställde för ett tag sen kom men passade inte.. Alldeles för bred är vad jag är så syster fick den. Lucky her i say!

Vaknade i alla fall upp med mannen min som sov här och det vad skönt att ha någon som gosar när man känner sig lite kass. Imorgon är han min igen! Då blir det mys på hög nivå. Kanske lite sprutgrädde och samlag??

Ovi zidovi duse imaju vise nego ti

Random rubrik men saken är en och den är att jag är sjukt seg. Äter antibiotika nu och den drar verkligen ner mig..Och inte bara en gång om dagen utan 3. Så när man börjar bli lite piggare poppar man i sig en till tablett.. Weehoo...

Ska hur som springa till praktiken strax 8-?? .. Frågetecknet är där för att jag inte vet hur länge jag kommer orka..Ansträngade att ha UVI och äta tabletter som gör så att man blir trött.. Men försöker så länge som jag kan, behöver bara vara där ett tag egentligen. Idag är det i alla fall dag 3 av 6 vilket innebär att halva är avklarad! Tiden går ju sjukt fort om inte annat..


KEEP

Förrigår och idag fick jag paket, dock var det inte mycket jag behöll men dessa två, dom fick flytta in till mig! :)

Dagen har bestått av praktik 8-16, samma gäller imorgon. Efter praktiken stack jag till torget för ett besök till vårdis och en fika! UVI igen, yey!! :( Hann även pussa på mannen min lite.


home sweet home

Kom hem för cirkus en timma sen och sitter nu och ska kolla klart på ett avsnitt av TRHONY... orkar inte skriva hela.
Skulle i alla fall in på coop och hämta ut paketet men icke, deras postskit stänger kl 20. LÄGG AV.....Är affären öppen till 22 borde väll postdelen också vara det...Jaja, får ta mig en promenad när jag vaknat och springa iväg och hämta det..Eller så tar jag det på onsdag?

Onsdag är det i alla fall praktik 8-16. Efter det blir det fika med Märta och sedan hoppas jag på att mannen min kommer på besök.. Nu borde jag egentligen skriva klart arbetet som ska in på torsdag då jag har nu, imorgon bitti, och onsdagkväll på mig.. Men sängen lockar så blir att sätta kl på  10 och sedan plugga..Jag har liksom inget val. Det ska bli klart!!

God fortsättning!

Nyår spenderades hos min kusin och Nina med vänner och min älskling. Kanon kväll! :)
Nu ska jag strax bege mig till praktiken för att ta igen några dagar jag missade.! Så idag är det 14-21 och samma imorgon. Kommer vara en stressig vecka det här.. Ska lämna in ett arbete på torsdag också så det blir mycket att göra nu några dagar framöver men ska bli gott att komma tillbaka till skolan faktiskt!

Fick ett sms om att ett paket även har anlänt på coop och väntar på att bli hämtat av mig! Ska försöka hämta det idag men etfersom jag slutar 9 och coop stänger 10 så är det lite kämpigt men kära pappa kör säkert!

Har hursom varit en finfin vecka, fredag till idag har jag varit med min älskling non stop! Och det har varit super.
Detta året kommer bli bra, har jag på känn!


RSS 2.0