Imorgon

Imorgon blir det för att dra till älksling och fira hans b-day början med honom and the familj. MYS! Sedan blir det väll chill och därefter ska jag fixa med mitt CV. Har hittat hundra viktiga lappar som jag måste bifoga och hundra saker jag måste ändra på CV:t och lägga till!

vinbär,blåbär, hallon paj!

Sitter och ska äta av min paj jag precis gjort. SÅ gott! Egentligen skulle jag på inflyttningsfest men blir inte så då jag dels inte vill dra dit själv och sen har jag sjukt ont i handlederna = dåligt humör. Så istället blir det att kolla på Extrema samlare och äta paj!

Drinking my coffee

Nu sitter jag och dricker mtit kaffe. Ska snart hoppa upp på cykeln och ner och möta upp Erik för en fika. Trevligt trevligt! Sedan blir det hem, äta, sova, duscha och förmodligen iväg på inflyttningsfest. PUH. Jag är sååå död. Och det luktar MAKI spya i hela rummet. Vilket jag förövrigt inte tänker ta bort, får hon göra själv. Men nu ligger hon heldöd i soffan och håller handen över fejset i sömnen. SICK.

Food!

Har faktiskt rensat rätt mycket och packat. Han även hunnit med att dusha och raka och skrubba! FRESH! Nu ska jag fixa krubb. Hamburgare, med MAX saffrans hamburgarbröd, spenat och pommes. Sedan ska jag borsta tänderna med den där tandkrämen som får tänderna att bli lite vitare på dirren! Ska bli intressant. Sen hoppas jag mannen min kommer förbi någon gång och lämnar min laddare!!!

Ont i armen

Vaknade av att Erik ringde. Blir ingen fika idag pga det tråkiga vädret. Men imorgon får vi hoppas på bättre, annars kanske vi kan kolla bio eller något annat!
Nu sitter jag i alla fall och väntar på att vattnet ska koka upp så jag kan dricka min cappuccino! :)
Igår var kulkul och vädligt bra för en onsdag, känndes lite som lördag! :)

Idag blir det att ta det lungt, packa inför imorgon, städa lite, leta upp mina ringar och rensa skåpet. Får se hur mycket av detta jag hinner. Men dagen är lång vafan....Eller?

Idag

Idag blir det att fixa sig, vänta på mannen, hitta på nått roligt. Tänkte att vi skulle äta ute idag? Handla dricka inför kvällen och sen festa loss! ungefär 3 veckor (om man itne räknar med denna) kvar till KROATIEN med Marianne. Läängtar. Ska bli snyggbrun (hoppas jag) och bara njuta. :)

Imorgon blir det att fika med Erik! Myspys!

Börjat om

Yes. igår började vi om. Eller ja, vi ville försöka, det är inte värt att slängas bort det vi har. Ap glad! Idag ska vi nog ses igen, hitta på nått kul sen ska han till Harrys och kolla på Lennart och Martin när dom spelar.:)

Idag tänkte jag dusha och skämma bort mig själv! Så det får jag ta och börja med. Sedan får jag ringa Erik och kolla va han har för sig! :)

Nya tag.

Nyta tag, lite hopp. Pratade med honom idag. Han kom hit. Sa allt som jag kännde och allt som tolktast fel och vad jag önskar/önskade och mycket mer. Han ska tänka mer sa han. Jag hoppas det blir bra och att vi börjar om. Allt återstår att se. Men man får inte hoppas för mycket. Men jag tycker att man ska kämpa och prata och speciellt tänka efter efter att man pratat om allt som gått fel och vad man menade med saker som kan ha tolkats fel.

Just nu mår jag ok faktiskt. Kanske för att en smula hopp kommit tillbaka? Vem vet. Jag hoppas på det bästa.

ICA here i come nu i alla fall.

Göteborg snart

Blir göteborg snart. Ska åk ain med Ines och hennes mamma och syster. Skönt när folk tänker på en och drar en hemifrån. Imorgon blir det även fika med catti. Har precis fått prata av mig lite vilket känns extra gött av någon anledning. Jag vet inte, men tiden får visa.

Skulle ta pass idag men får bli på måndag istället. Allt rullar på va....

Hej.

Det gör lika ont om inte mer.... Men det blir bättre, det säger alla, och det får jag tro på. Man kan inte må såhär dåligt hela tiden.

Igår var jag med vänner och höll mig syselsatt och vi gjorde allt från att plocka hallon, äta lunch, mysa, och prata. Senare på kvällen gjorde jag och Lena paj och kollade på film. Det är så skönt att ha alla runt sig som bryr sig och stöttar mig. Utan er hade jag förmodligen sjukit så lågt att jag inte kunnat ta mig upp igen. Jag skriver rätt mycket nu för tiden. Det har i och för sig bara gått några dagar, 2. Men det är så mycket jag känner, så mycket jag måste få ut. Det man inte ska göra när ens hjärta brister är att hålla det inom sig. Man ska släppa ut det, gradvis, lite åt gången liksom. Det gör jag. Men tuffast är det är morgonen och när jag ska lägga mig, när man tänker som mest.... Det finns nog ett ljus i den mörka tunneln som jag kommer nå med tiden. Jag längtar tills sorgen försvinner. Jag vill känna gäljde. Men mest av allt vill jag känna hans kropp mot min....

mitt hjärta gör så ont

Att vakna med världens tryck över bröstet av sorg önskar jag ingen. Inte ens min fiende. Fy vad ont det gör.... Att vakna med tårar i ögonen vill jag inte fortsätta med. Någonstans inom mig vill jag att han ska stå här och förklara sin kärlek till mig och be mig att aldrig lämna honom. Jag vet inte vad jag ska göra för att känna mig bättre. Det här tryckt tar död på mig. Jag ska försöka hitta pås saker. Inte alltid för ibland behöver man vara själv också. Det här räknade jag inte med. Allt är som i en dröm. En hemsk. Jag vill att någon ska nypa mig och att jag ska vakna. Men det kommer inte hända. Den här känslan är så jobbig och kämpig. Allt i mig värker. Trodde inte man kunde ha så mycket tårar...

varmt

sitter nu hos kvinnan, hon tjötar i telefon och skriker som vanligt. har i alla fall varit på stranden med henne och jeppe. stekte lite sen stack vi till mig. Idag är det 2år och 9 månader för mig och Daniel. Vi skulle ta en glass. men han är som bortblåst. Han tänker väll säkert på allt jag sagt till honom. Hope he comes around. Hjärtat gör ont....

Hemma efter god mat

Var hos kvinnan och åt hennes nya maträtt. Så goooott!! Och nyttigt. Hon har faktiskt blivig nyttig nu, no sugar, no kolhydrater, no smoke. Asbra! *tummen upp*

Igår var jag i alla fall på Liseberg och kolla på lotta med Erik. Iiiiiinte riktigt min grej det där men för hans skull så gör jag allt! Vi åkte även flumeride och jag sket ner mig typ. Spelade lite också men fick såklart inget. Har inget tur alls.

Daniel var här förut. Mysigt men sen vart det inte lika kul. Vilket som så har jag lärt mig att den ända man kan lita på är sig själv. Får se vad som händer hädanefter det. För all skit i världen tar jag inte och accepterar inte att bli spottad på när jag inte ger mer än pure love. Känner en klump i magen men den lossnar väll.

Nu

Nu när jag blivit så fattig fick jag gå ur läkare unta gränser. Det gör ont. Men ill be back! Nu sk ajag sminka mig lite, onödigt då det kommer försvinna så fort jag går utanför dörren då det regnar. Hoppas det inte regnar i Göteborg bara så är det lungt. Bussen går ca 16.40 så får ta cykeln halv.

Fixat viktiga saker.

Ja. Nu har jag rint Liseberg för att kolla nät Lotta slutar. Bokat taxi till Erik och kollat igenom mina saker. Nu ska jag bara ringa CSN och frågs hundra frågor och sen ska jag ringa "Läkare utan gränser" och säga att jag är fattig men återkommer när jag blivit rikare.

Mat

Ska fixa lite mat nu och sen blir det att sova. Imorgon är det som sagt liseberg men innan det måste jag fixa hundra saker och ringa hundra samtal. Cool..

Maki ska i alla fall inte med till Kroatien men det gör inget. Lena är ju med så jag slipper åka ensam. Har frågat Daniel också om han skulle tänka sig att åka ner eftersom maki inte ska och då blir det roligare ju fler man är. Men jag måste såklart ringa min farmor och kolla och även snacka med Lena!! Annars kanske kvinnan följer med om inte Daniel gör det.:)

Tråkigt.

Har supertråkigt... Funderar på att köpa glass. Eller baka något. Vet inte. Men imorgon ska jag till LISEBERG i alla fall. Ska bli mysigt.:) Väntar i alla fall på att maki ska komma hem. Så kanske vi kan hitta på något.

Vaknade för en liten stund sen.

Ap gött att bara ligga och dreggla i evigheter. Nu ska jag tvinga i mig nått att äta. Även om jag inte känner hunger så BÖR jag vara hungrig någonstans inuti mig.

Kroatien blir av i år! Och förhoppningsvis london med!


:)

Bra kväll igår med nära och kära och fina presenter och mat och finfint väder. Idag är man trött men det är det värt. Har städat upp efter igår, i alla fall lite, resten fick maki ta i och med att jag fixade maten igår.

Har i alla fall hunnit komma till pappa och få reda på att Lena ger en Kroatien resa som present till oss. Fy vad snäll den kvinnan är alltså! Blir 22-29. En vecka sol och bad. Sen 30 är det time for me to be in Borås, om jag inte kommer in i Göteborg, och skriva in mig. kl 8!!!!! Sick. Men ja. Får se när man kommer hem då bara. Lär ju vara SLITEN.

Fixat

Fixat inför imorgon med dukning och förberedning av maten. :) Har även ringt Erik. Blir tyvärr ingen träff denna vecka men på måndag ska vi till LISEBERG! (= kl 6 ska jag vara där och då ska vi åka lite sen ska vi kolla på Lotta på Liseberg som han så gärna vill.:) Har fått mycket klart angående vissa saker som har med allt de att göra vilket känns bra.

Handlat och börjat städa

Har handlat saker inför middagen imorgon!! Blir säker hur bra osm helst. Måste dock hitta min elgrill som ligger någonstans! Haha!

Igår var vi ute med båten vilket var as mysigt och trevligt. MAki och Nina badade men jag tyckte inte det verkade särskillt gött. Såg även en säl vilket var lite läskigt. Typ "sälarena goes wild" eller nått. Hahah. Kom hem och fixade mat och dushade och sen var Ines här lite.

Idag ska jag bara fortsätta städa, hitta grillen och planera lite. Ska även skriva upp saker som är viktiga att jag fixar inför skolan senare och så måste jag ringa Erik och kolla om han vill träffas på söndag!!

Jävla dig.


Nu ska vi åka båt!


Snart ska vi lämna mami

Snart ska vi lämna mami på flygplatsen för idag ska hon åka till Bosnien!! :) Lika ksönt som tråkigt att hon ska åka. Nu får man laga mat själv, städa allt själv osv osv! Men det är bra.

På tal om nått helt annat. Kom in på Borås Högskola. Först vart det lite halvtrist men nu har jag släppt det. Blir nog bra! Och en bit bort men det ska bli kul. Nya människor och allt sånt. Men hoppas jag kommer in i Göteborg ändå. Ligge rju som reserv och så. Annars är det bara att byta till Göteborg sen när folk hoppat av vilket många gör under skolgången. Ska i alla fall blir intressant!

Pappa var desutom på jobb intervju igår. Han får reda på om han får jobbet om två veckor. HÅLLER TUMMARNA SÅ IN I HELVETET!

Minsta lilla man kan göra!


Ciggen är slut.

Det är lika bra för idag är det ny dag och jag ska sluta. På riktigt. Orkar inte mer hosta nu! Bläää!
Idag blir det städning och träning. Även ringa Erik time! :) Nu får jag i alla fall trycka i mig mat, wook med kyckling. Nam nam! Sedan vänta 1-2h innan jag tränar annars blir det no good. Blir nog 30 min cykel, ro lite och såklart situps och hantlar!!

hmm


Segis.

Vaknade nu och somnade kanske runt 3? = 8h sömn som är liksom 4-6h för lite än vanligt. Fast egentligen är det så mycket som man ska sova så nu testar jag på det. 


Lite av det jag ska införskaffa!

Leggings


Snygg tröja



Sjukt snygg jacka i militärstil



"skinn" jacka, enkel.







Vaknat!

Yes. Nu ska jag dra på mig byxor och dra till ICA och köpa kattmat och cola! Sedan blir det hem och slänga på en mask, fixa rummet lite fort, fixa kvällsmat och sedan slå sig ner vid TV:n!


Mätt och ska sova

Yes. Powernap nu. Skönt att allt är lugnt. maki är i Göteborg, mamma är med sin vän = ensam. SKÖNT SKÖNT SKÖNT. Har i alla fall haft fullt upp med allt från mys med vänner, festande, ätandes på altanen, solandes, hundpassning osv.

Om ungefär 5 dagar (om man inte räknar med idag) så fyller jag 19 år. Tråkig siffra men ja, närmare systemet åldern i alla fall. haha!

Sitter med hundarna

Ja. Detta var då allt en uppgift. Har kissat dom och snart ringer klockan för kiss tid igen. Dock är det jävligt svårt. Kissade Hummlan och Skipp först men då YLAD jeppe för han inte fick vara med. Tog Jeppe, så YLADE dom. Va fan.... Men kul är det! Nu ligger dom i sängen, Skipp bakom mig och Jeppe och Hummlan hånglar. (ser så ut i alla fall) Ska nog ta och dammsuga när Maki kommer så kan hon passa dom lite så vi hinner packa för idag är det ju Fredag = Mamma. Bäst att jag slutar skriva nu så jag har koll. Det är som att passa barn, alltså små. Man måste hålla koll på dom 24/7 så de inte bråkar eller stoppar nått i munnen eller kissar eller bajsar....

Steka


(=

A little fun
Never killed, never hurt nobody
So grab a glass, and raise it up
Baby work your body


Yes. Kom precis från min man! Mys i högsta grad. Nu blir det att träna lite och sen fixa sig och sova!! :) Hundarna kommer tidigare än tuppen!!! Men dom är så söta så det är okej. Dom kan sova med mig!!:)

Sitter här med

Med Maki, Marianne, Skipp, Hummlan och Jeppe! Mysigt. imorgon ska jag ta hand om dom när Marianne jobbar:) Trevligt och skrämande. Får se hur detta ska gå!
Har i alla fall ätit mig fet på räkor nu och snart ska vi till Marianne igen, därefter blir det Daniel!!

Ny dushad!

Yes. Det mesta han jag med och mycket mer! Har hunnit dusha, träna, käka, kolla på bäbis, hjälpa mamma med telefonen och kissa hunden och dricka rose! Its all good!

Imorgon blir det att gå till kommunen, istället för att ringa. Lättare så! Och skicka byxorna för jag fattar inte riktigt med allt hur jag ska göra osv.

Nu blir det att fixa pannkakor eller något annat gottigt och kolla något på tv3 play!

Vaknade precis!


Shave


Lyckorus

Hoppas jag kommer in i högskolan. Eller ja, det gör jag SÄKERT! Och då är det början på ett helt nytt, och rikare liv. Har redan spanat  in massvis med saker jag ska köpa!

remember


tick tack

Klockan tickar på och snart är pajen färdig!! Fick mina skinnbyxor idag som jag tyvärr kommer att skicka tillbaka. Dom var inte så som jag ville ha dom och för höga i midjan vilket är a NO NO för MIG.

Tänkte i vilket fall kolla ett avsnitt av Secret lives of Woman och äta pajen. Imorgon börjar träning och stekning för fullt. Snygg kropp NEXT.

Hostar sönder

Japp, hostar sönder och väntar på min choklad som borde komma snart. Marianne ligger i sängen och maki med. Dom skulle behöva nått. Nått uppfrisknade, glädjefullt och kanske hårt. Jag vet inte , men nått behöver dom.

Maki , det är därför du är singel.....................

Nyrakad

Rakade mig förut men eftersom jag är lite flit på sidan såg det så bajs i röva ut så jag rakade allt så litet som möjligt. Haha. Har i vilket fall träffat kvinna och Mattias en snabbis och ätit på donken. Life sure is good. Nu ska jag fortsätta att hålla för min blödande skalle av rakapparaten!

Seg

Seg som en get fast inte trött. Gött. Sitter och dunkar musik och äter lass med jordgubbar! Kan det blir bättre? Imorgon kommer desutom förmodligen mina skinnbyxor och mina H&M saker. Iiiih!!
Blir även att dra mig ner till kommunen och lämna lappar.

Ös.

Vaknade för en stund sen och har gjort frukost till oss! Ägg, bacon, korv och smörgås! Gottigt. Igår var en helbra kväll och nu får det bli lugna puckar med alkoholen!!!

Imorgon är det måndag och då kommer förhoppningsvis mina skinnbyxor och mina H&M grejer!!
Nu ska jag se om vi ska röjja upp lite och sen dra oss.

Frapino

Frapino är gottigottgottigt. Dock behöver man verkligen inte ta en stor! Men det gör jag varje gång ändå. Men ja, Espresso house = Frapino. Choklad är ett säkert kort.



Hemma hos Suada

Sitteroch lyssnar bosnisk musik och bara diggar. Ska snart ta tummer ur och hoppa in i dushen stekte ju förut och känner mig fett skabbig. Senare blir det att grilla. Nam nam!

Home sweet home

Igår var en bra kväll, dock väääldigt lungt, lika bra kanske. Gick hem runt 12, eller ja, snarare till Daniel. Slaggade där i väntan på ett samtal från Suada där jag skulle slagga när hon festat klart. Samtalet fick jag aldrig. Så vaknade med Daniel imorse vilket var mysigt i sig. Älskar gos!

Nu ska jag steka lite på altanen. Inte för att jag finner det kul någonstans men bara för Maki ville det.

Räkor

Preci ätit massa räkor och druckit vin! Snart bär det av till Aida på tårta och mys/förfest. Men innan det, dammsuga!

Dagens köp -Jeans med nitar och en flaska rose!


Skinnbyxor

Billigt är bäst! Im the queen of cheap buying!

Vaknade av Pelle

Ja, som vanligt ropar han på morgonen utanför mitt fönster. Väntade tills mamma och Maki gick till jobbet och så släppte jag in honom och gav honom frukost. Tryckte även i mig resten av gårdagens sallad! Nam nam!

Nu sitter jag här och fantiserar lite och ska nog lägga mig igen, fast tröttheten är borta? Blir kanske dushen istället? Får se vart jag hamnar. Och IDAG ÄR DET FREDAG. Sundanatta dag 1!


Sovtime

Kom precis ifrån min man där jag käkade kycklingsallad och hade sex. Life is good. Innan det var jag en sväng hos kvinnan och tjötade och hade cigg-längtan. idag är det rökfri dag 4. Känns tomt men bra på nått sätt.

Imorgon bitti blir det paka, åka till pappa, köpa vin, handla present till Suada och allmänt vandra runt. Måste, om jag minns svänga förbi kommunhuset och tjöta lite och även slänga över pengar till Daniel.

Kyckling med ris

Lagat precis mat. Kyckling med ris. Tärnade kycklingen, la peppar, salt, grillkrydda och citronpeppar. Blandade i maglagningsgrädde och creamfresh med örter . Supergott! Så nu är jag mätt och har bara disken kvar som jag ska ta efter min nap!

Min man har slutat nu och är påväg till sina föräldrar i Ucklum, så honom ska jag vara med senare ikväll.

(=

Igår kom Daniel efter att jag lagat mat och tagit det lugnt. Han fick mat, vilken bra kvinna jag äääääär. Senare gick jag iväg med Suada till marianne där vi drack rose på ballkongen och så.

Idag blir det iväg till kungälv och hänga med Maki som ska till ortepeden. Ska även hitta present till Suada som fyller år så man får de överstökat. Måste även införskaffa nytt vin, då vi drack upp det igår. Har bara en flaska kvar och det är en del av presenten till Aida. Måste även ringa kontaktpersongrejen om ersättning då jag och Erik ska till Liseberg på Måndag.

RSS 2.0