Today

Vaknade precis och har redan tryck i mig en tårtbit. Benen är lika bruna som igår och det är sjuuukt nice.
Ska strax sjukanmäla mig och sen in i duschen och därefter shoppa lite! Igår satt jag hos min kusin till 01.00 och därav skippar jag skolan idag. Illa men ändå värt, vad ska jag göra i skolan? Betygen är satta och det finns nothing to do.

 

 

 


Idag värket huvudet.

Igår blev det utgång. Började lååångsamt med att Marianne kom förbi dirket efter jobbet för att kolla på lyktan som jag köpte som hon ville ha. Sen blev det en lång stud i ballkongen. Därefter börjad ejag fixa mig smått och beslutade mig för att fixa brun utna sol på mig. Lämnade Maki och Marianne och gick in i dushen och förbereddet med rakning, skrubbning osv. Marianne hade somnat och maki fixat mat. Så när jag var klar väckte jag Marianne och vi åt och sen drack vi alla lite vin på ballkongen och mös.
Utgången var bra! Kom dit shot, cider, shot , ös. Underbart!:) Idag mår man i alla fall som man förtjänar, men det var det VÄRT! And imorgon kommer studiebidraget. Life is good. Ska försöka ladda min kamera så det blir mer kort. Mycket trevligare då.

Hej!

Ska in i duschen nu, sen afterwork/mys på Harrys och HK en stund.:) Blir nog bra. Lägga mig tidigt inför morgondagen!:)

Hej

Sitter och kollar på när min kära syster fixar sig inför balen!:) Hoppas alla som ska dit får en underbar kväll :) Själv valde jag att inte gå dit. Men inget jag kommer ångra. Bryr mig inte om vad andra säger och kommer tycka. :)

Ska strax ringa Daniel snart och kolla vad han gör, sen blir det packa och sticka iväg till Mami. Imorgon är det ULLARED! såååå jag har längtat. GOSH!:)


Vilka dagar!

Puh. Nu är allt överstökat. Har gjort mitt prov, lämnat in det sista, och på båda gick det bättre än förväntat så ett vg och ett mvg i påsen är gött! :)

Idag har jag shoppat, skulle in och hitta en tyllkjol på hm, slutade med en studentklänning, skort, shorts och en hårmojjeng! Supernöjd. :) Har även betalat flaket idag så det är skönt. Hann dessutom med fika och blodgivning.
Väldigt bra spenderat dag! Nu ska jag bara ta det lungt, duscha och bara njuta av lugnet. Imorgon köps det dricka inför studenten som närmar sig med stormsteg, BARA 8 dagar kvar!!

Nu ska jag kolla mitt konto och planera hur mycket jag ska lägga på shopping i Ullared!:) Måste även köpa morsdag present!!

Today

Dagen bestod av att tvinga mig själv upp imorse och fixa frulle, fix amig snabbt och ta cykeln(!!) till skolan. Ytterst skönt och mysigt att det gick så fort. Inte cyklat på eeeevigheter. :) Fick denna cykeln i lördags av Daniels föräldrar! Ytterst glad vart jag! Satt i alla fall i skolan, kollade klart en film på engelskan, fick reda på mitt betyg där (VG!) och sedan bar det av till religionen där de var en kille som snacka om olika relgioner. De 6 världsrelgionerna. Så fick vi lyssna och gissa vad föremål var för nått och vilken religionen de tillhörde. Käkade efter detta och sen mötte jag upp mami för att ge henne nyckeln som hon glömt och då snackade vi lite studentfix och så. Blir smörgåstårta och gottigottgott precis som jag vill!! Nu har jag i alla fall precis vaknat ur min extrema powernap och ska nu börja skriva för fulla hästar (denna uppg. ska in idag!!) sedan blir det sleeptime, eventuellt, påbörja plugg time för NK som jag har prov på på ONSDAG. tight där alltså men its fine. :)

Tänkte såhär

Tänkte att jag skulle skriva ner lite om min vardag och så för skojs skull. Inget sådär jag hade tänkt ta superseriöst mest som en rolig sak bara.

Idag har jag i vilket fall vaknat relativt sent, ätit frukost på altanen och sedan satt mig ner och pluggat. Fick senare ett samtal av Marianne och vi beslutade oss för fika/mys på bryggan. Vi gick ner och mös och sedan gick vi och åt på McDonald’s. Därefter drog jag mig hem för att plugga och det är ungefär det jag gjort tills nu. (Är ännu inte klar). Tänkte i alla fall läsa klart alla sidor jag har att läsa i min bok om de apatiska barnen. Intressant bok men jag är inte tillräcklig motiverad till att läsa den. Inte tillräckligt motiverad till något som har med skolan att göra nu men jag känner att man måste stå på sig och göra det lilla sista som krävs. Dumt att snubbla på mållinjen. Så i och med denna mening får jag återgå till mitt läsande. BARA 4 jävla dagar kvar och sen behöver jag inte bry mig om något mer för då är betygen satta! Dessutom kommer lönen på torsdag vilket jag ser fram emot mer än något. OCH, som pricken över i:t så ska jag även till ULLARED på lördag. Det kan ju inte bli bättre. En vääääldig bra belöning. SÅ nu blev jag lite motiverad till att återgå till arbetet i och med att jag vet att tiden kommer flyga iväg och att dagen bara är runt hörnet.


RSS 2.0