Sanningens ord såhär i kvällskvisten


1a på min topp 10 av sällskapsdrycker

UTAN tvekan en 10poängare. SÅ god, enkel och gör sitt jobb.! Inte nog med att den är god och 12 prcentig så är den också BILLIG. och det kan man ju verkligen inte klaga på!
Här är pärlan, ska nog köpa mig dig imorgon!

WILD STRAWBERRY

Ny dag, nya utmaningar!

Idag ska jag försöka lite extra på praktiken. Det kommer nog bli bra! :)

Sitter just nu och har ätit min frukost och kollat på värsta pojkvänsakademin! Så bra verkligen:)
Röksugen så in i....Men vad ska man göra..Pengar imorgon.. bara att bita ihop helt enkelt men det suger...Och tär på en.

Nu ska jag ta med mig hunden ut..Ringa syrran och kolla om hon kanske är hemma och kan bjuda på en cigg..Det vore ju sjukt nice...

As dåligt

Seriöst. Hur svårt ska det vara att lyckas ha kvar pengar tills man får igen? Att jag aldrig lyckas. Och inte nog med det så är ciggen slut. DEPPIGT VÄRRE. Är seriöst sjukt irriterad right now.. :( Ca$h om 2 dagar.. Alltså måste jag överleva kvällen och hela morgondagen tills jag äntligen kan köpa cigg..

Jag har i alla fall inte gjort mycket alls idag, illa nog. Vaknade upp med mannen min , mös och käkade frulle, mös lite till och sen skulle han iväg. Jag stack till syrran på kaffe och sedan åkte jag hem och har suttit här tills nu.
Imorgon är det praktik som gäller, 14-21. Segt med sådana tider för hela dagen försvinner liksom. :(

En sak har jag i alla fall lovat mig själv och det är att jag ska S.P.A.R.A pengar. Det är så sjukt bra om man kan det, om alla borde det. Tänk om man plötsligt bli sjuk och måste till läkaren och sen får massa medcin på det? Då är det ju gött att ha pengar. För alla har inte en mamma och pappa som pungar ut pengar så man blir äcklig och bortskämd och fattar inte hur det är att vara utan. GOOD lyck to you girls and boys som har den lyxen med pengar får alla håll. För ni kommer ha det så svårt i livet. Om ni inte redan sitter i skiten men leker lyckliga?
Tänk att det finns människor där ute som sitter och leker rika och sen kommer räkningar dom inte ens kan betala och så tänkter dom " väntar till påminnelsen!" . OMFG alltså... JAG mår illa när jag råkat slarva bort en räkning och får en liten påminnelse. MÅR så dåligt och får panik över att hamna hos kronofogden. Det vore fan hemskt. Att vara 20 och sitta där. Med en fet prick. Kan inte få abonemang, lägenhet, lån. Då har man verkligen fuckat sitt liv innan det ens börjat.

Jaja, nu över till roliga saker.
1. Ullared på söndag.
2. Fått hem leggingsen. Sjukt snabbt gick det.
3. Jag har verkligen funnit min andra hälft och ser fram emot ett sjukt nice liv med honom!

Testade dom och tog mig en rök hos syteryster tidigare idag. Fint satt dom! Men skall invigas PÅ RIKTIGT till helgen då jag ska till Ullared!


New shit

Västen är som sagt retunerad och då fick jag såkalrt ersätta den förlusten med något = leggingsen innan! Känner mig reda mycket bättre, dom kan ju liksom inte sitta fel!!

Idag är en hemma-dag. Ska plugga och så. Sov så jäkla dåligt inatt så praktik idag fanns verkligen inte på min lista.

En grej som stör mig är när jag inte har något nummer i mobilen. Klart som fan att jag inte svarar när jag inte har det liksom.? Aja. Telefonsvarare finns så det är ju bara att lämna ett meddelande så jag vet vem det äääär..

Nu ska jag fixa lite käk och sen städa och duscha innan jag sätter igång med plugget.


This time I'm mistaken for handing you a heart worth breaking

Men för dig kan det få vara så..bara för dig

Sov bort dagen.

Yes. Illa gorilla.!! Vaknade 15.45... Vaknade såklart emellan med, men det var för att äta lite och kissa. Haha!

Nu har jag precis hängt upp min torra tvätt och ska ner och hänga upp det blöta och slänge in en ny maskin!
Ska även fixa vaniljpudding om pappa inte gjort det ännu.

Imorgon är det praktik 9-16 och även 3 dagar till innan ca$hen kommer! Sjukt fint. Denna veckan kommer rocka loss. Ullared på Söndag med Andreas och hans.. Got to love it! Ska försöka köpa lite julklappar om jag finner något nice där, lika bra liksom!

Vecka 2 av 4 på praktiken börjar alltså imorgon. Går ju sjuukt fort det här!! Sååå bra. Men har en del att göra. Läsa ut en bok, sammanfatta och ta ut det viktigaste, läsa på inför ett prov... Käpig tid men snart är man ju "ledig"!


Kladdkakemuffin

Sitter nu och äter min kladdkakemuffin och dricker ett glas jos! Gottigt! Ska snart iväg på praktiken, lååång dag idag. Men så är det! :)

Igår var det också praktik och efter det gick jag hem, bakade 2 plåtar muffins och så kom mannen min. MYS!
Idag efter praktiken blir det plugg eftersom ett arbete ska in på söndag och det hinner jag aldrig om jag inte sätter mig med det idag. Dock kom jag på att det är fika med Märta som gäller! Får bli en snabb...
Måste även läsa ut en bok innan praktiken är slut och sammanfatta det. Plus att vi ska ha prov, som jag dock inte vet vad det är vi ska läsa om. Eller jo, Demens , men var hittar jag det då? TRÖGT.

Fick västen.

Och jag är besviken...Den ser så fattig ut och den är sjukt tunn, fäller och luvan kan man inte ens ha på sig..... Hela västen åker liksom upp för luvan är för liten och det är sjukt... Det blir retur, utan tvekan.! 600+ för något jag inte är nöjd med = NO NO NO.

Men, tur den kom så fort! Det är bra..Men får skicka tillbaka den, betsäller dom där leggingsen istället! Dom kan ju inte bli fel liksom, leggings kan liksom inte det. :)

Day2

Sitter här med gröten och knäckemackorna i magen och måste seriöst kissa. Men tänkte att när jag ändå är här kan jag ju skriva så slipper jag gå tillbaka när jag kissat! Så smart.

Sjukt kallt nu i alla fall..Brrr.Låg kvar i sängen en bra stund efter att klockan ringde. Fick verkligen tvinga upp mig själv!!

Efter praktiken idag som slutar 2, skall jag hem och duscha, plugga lite och sedan iväg till mitt hjärta. Nu när jag har praktik handlar allt om PLANERING. Kan inte göra spontana saker som att ta en kaffe helt random eller bara ses och sånt.. Måste liksom planera in det i förväg.

På fredag ska jag äntligen vara med Märta som varit borta från hemmaplan ett bra tag då hon praktiserar i stan. Ska bli mys!

Överlevde!

Hemma från dag 1 på praktiken. Överlevde och nu i slutet var det faktiskt rätt kul. Måste varit rätt kul hela tiden då tiden har runnit iväg så fort! Hoppas alla dagar går såhär fort. :)

Nackdelen är den att jag får tejpa för alla 4 piercingar i facet. Känns sådär , men ta ut dom finns inte med på listan så då får tejp duga bra.
Alla där, som var där idag, är i alla fall trevliga och det känns skönt!

Det som står på schemat idag är i alla fall att jag ska plugga lite idag för jag har ett arbete som ska in på fredag, så lika bra att sitta lite med det nu och kanske försöka göra klart det. :)

Imorgon är det samma tid som idag gällande praktiken och på onsdag är jag ledig. Sen är det torsdag och fredag och poff så är 1vecka avklarad! Kommer gå fort detta! Och helgen efter är det Ullared med Andreas och hans mami och man + hans son. Nice nice nice!! Kan verkligen inte klaga någonstans känner jag. Sjukt nöjd tjej!

Ljuvliga morgon!

Ska snart ta och gå till praktiken. Idag är det dag 1 och det känns inget speciellt än så länge. Jag är väll inte helt peppad om man säger så men jag är ändå öppen för att se och ge det en chans.
07.30-14.00 är dagens pass och det är väll skönt det. Har fixat med schemat så jag får in alla 128h jag ska ha denna månad och hoppas att min handledare är nöjd. Tagit bort alla helger för jag kännde att jag behöver få ha helgerna. Kan gå med på att jobba en helg. Men bara en. MAX.

Sen glömde jag fråga, ska man ha tofflor på jobbet? Hmm...Får ta ett par nya skor och kolla om det går bra. Haha! Äger ju inte arbetsvänliga tofflor tyvärr. Eller ja, det är ju inte tyvärr för sådana tofflor är inget för mig. ;)

Nu ska jag leka rockstar till en låt och sedan flyga tillbaka till verkligheten och allvaret.

Iiih.

Vaknade med ont i läppen, this is not good.!! Får ta och rengöra och sluta vrida på den.......Damn!

Imorgon är det praktik..Hoppas han accepterar mitt schema jag fixat. Har i alla fall fått ihop de 128h man ska få.. Och det viktigaste, helgerna är LEDIGA.

ja, tack!

Fröjd för ögat leggins. Ska allt finns i min garderob snart!

Och snart är den på min kropp.

Klick sa det. 14-20dagars leveramstid = dåligt MEN förhoppningsvis värt det!

Jackan jag beställde för några dagar sen har kommit och den är sjukt varm och sitter precis som den ska!
Och en nyhet är att jag tryckt in min piercing i underläppen igen! Sjukt bra!

Med tiden.

Ni vet hur man önskar att man liksom fick allt eget och sådär när man har syskon. Man drömmde om att få komma bort, ha allt eget och slippa dom. Och när man väl får det, så är det jätte skönt. Man börjar bli en egen person, få nya vänner och man liksom får en ny väg att vandra. Men så kommer dom här stunderna, som nu, när man känner sig bortprioriterad..När man känner att andra människor tagit ens plats. När man känner att personen som man en gång delade allt med plötsligt kängre inte finns typ..Den har blivit en annan. Det skrämmer mig att inte känna igen personen längre. Inte veta vad den tänker eller känner. Få reda på allt sist. Men jag antar att det är en del av att växa upp, en del av livet som man helt enkelt bara får acceptera.

Men nog om det...På måndag är det dag 1 på praktiken. Ska bli spännande men ändå inte. Känner inte att jag är 100% fokuserad då det här inte är det jag vill eller ska jobba med. Men jag ger det en chans, det gör jag. vem vet, det kanske slutar med att jag känner att det är såååå rätt och att det är det jag vill göra.. MEN, det tvivlar jag starkt på.

Idag är det desutom 2veckor kvar till ca$hen rullar in och det är gött för på denna månads topp står trip till Ullared och jag kan verkligen inte känna mer lycka och gädje än så! weeeeeeeho!! :D


Assfuck

Seg som en pung men ska plugga, snart i alla fall..HAHA. Funderar dock på att ta en dusch innan...Hmm.. Önskar i alla fall att mannen min vad här nu så att jag kunde pussa på honom och visa min kärlek..Saknar han så mycket såfort vi är ifrån varandra. Men fan, tänk dom som bara ses på helger och klarar sig??? haha.

Klarade mig väldigt bra på povet jag gjorde förra fredagen och är stolt över mig själv. Förtjänar något fint men får vänta tills jag får mer pengar så jag verkligen kan köpa något fint.

Snart är det jul med...Attans, alla presenter man ska köpa och sånt, men fy vad mysig och kul! Älskar presenter. Och nej, nu snackar vi inte dyra saker och allt sånt utan alla de små tingen också. Ett brev med massa fina saker skrivet på kan bli det ultimata. Ett paket cigg och en kärleksförklaring likaså.
Handar inte om vad man får eller ger utan hur det känns och vilken kärlek som sprids. Frågar ni mig så nöjer jag mig med en varm choklad och kärlek i överflöd!

Dagen ser ut såhär!

Skall strax ta mig en promenad till skolan! Där ska vi ha seminarium och mat och så till kl 15. Efter det tar jag bussen till min kära man för att hinna ses en liten stund denna stressiga vecka. Blir att klämma in en fika med honom och lite mys för att sedan åka hem och plugga. :)

Längtar sjukt mycket efter den nya jackan för denna jag har nu är så ful och allt..Men 1-3dagar är den här. YEY!

Suger banan på detta va.

Har varken tänk eller orkat skriva här men nu har jag faktiskt orken så då passar jag på.
Nytt år = ny vinterjacka. Innan jag började spana bestämde jag mig för att det skulle gå fort. Så fem minuter efter det hade jag klickat hem en! Den är svart, enkel och enligt några varm. Så hoppas det stämmer för im stuck with you mr jacket. Det ska gå fort och vara enkelt. Lätt att man drunkar i jackhavet.
Sedan så var jag ju bara tvungen att klicka lite leopard underkläder. Vem kan motstå det liksom??Inte jag i alla fall.

Från Nelly. Längesen jag kikade där faktiskt.


RSS 2.0