Diraj me usnama

Nu ska jag slänga på lite smink och borsta gaddarna för att sedan börja fräden to school! Kort dag dock, så det ska bli skönt. Fast när man väl kommer hem är det pluggtime. Halvsuger. Men måste man så måste man!!


"han har faktiskt ett gott hjärta"

Sitter hos Marina med Maki och Nomi. Hahahah. Upplevelse. Är fortfarande mätt efter pizzafan. AHAH. helt bäng. Huvudet börjar göra ont med.:( Men skall strax ta bussen! Nu ska jag tvinga ut dom och röka! :)  skola imorgon 10.00-11.30. wow.....hahaha. Tisdag är det 09.00-10.30....Ledig onsdag och då blir det Örebro!! :)Sedan är det skola på torsdag.. 14.30-16.00 och sen är det helg!! :)

pizza time soon

Strax bär det av till pizza plus för pizza köp. Maki jag och Marina ska feta oss innan det är sovtime! Nom nom nom i say!!


Söndags musik

Musik


Fan vad sent jag vaknade!

Känns illa som fan! 20 i 3! Illa illa illa.. SÅ nu sitter jag och käkar frukost. Idag blir det att feta sig med Andy(tror jag?:)) Det ska bli gött. Senare innan läggdags blir det att läsa lite inför ett paper som ska lämnad in på tisdag. Blä!

Igår var utgången bra, dock snäppet för mkt folk men det gick allt an ändå!!


Bränne!

 

Camilla och Elma

Min nya/gamla friss


Raka armhålorna!

Yes, ska fixa mig smått inför ikväll. Ut på HK en SISTA sväng . Sorligt! Men minnena därifrån kommer finnas kvar. Goda som onda!! :)

Dessa två kära män rakade sig igår under förfesten, och det gjorde även jag igen.! Jävligt riskabellt med tanke på att frisören hade druckit han med. haha, men bra blev det! SOM TUR VAR!


Fixa mitt tee!

Igår var en helbra kväll. Började med fix hos Nina och Misko och sedan iväg på förfest där det blev rak kalas och sedan vidare till Göteborg och konserten.! Helskön kväll med underbart sällskap. Avlutades med käk på korvans och därefter sängen!

The crew!



Idag vaknade jag 10.00(?) och kunde inte somna om OCH jag hade ingen huvudvärk?! Blev att trycak i sig lite frulle och sedan dra på sig lite kläder för stan med pappi och Lena! Blev en säng på kinan där och pappa fick ett par helnice skor av Lena i födelsedagspresent. Det är en rolig grej det där med pappas födelsedag. Han är född den 29/2 = inte varje år!! Haha.



im on the right tack baby

Sitter hos fröken Nina och Misko. Jag är klar typ och dom är inte ens halvägs! haha. Runt 7 ska vi iväg på förfest och då startar kvällen helt. Nu ska jag röka med min fina, vackra, gudomliga, guldhjärtade Suada


Väntar!

Sitter och väntar på att Maki och Suada ska äta klart sin frukost så vi kan bege oss till torget för att införskaffa kvällsstuff..

Redbull
Cigg!!
Lösfransar
Vaxstripes
Strumpbyxor
Eyeliner
Ögonbrynspenne
Hot Straight spray
Hårspray

Det är det allra viktigaste for now. Måste även ta ut lösa cash till konserten! :)

Workout

Tränat och skall in i dushen nu! Nice!! sen ska jag unna mig tee medan håret sakta torkar och måla tånaglarna och naglar inför imorgon!!

But its over now

Har tryckt i mig massa mat, mät som en fat boy som ätit en hel låda kakor. :)
Ska nog snart hoppa in i duschen och sen skriva inköpslista inför imorgon! Ska desutom försöka lägga mig sent idag så jag vaknar lite senare så jag orkar med hela kvällen! Helt exhalterad!

15min

Om 15 min så ska jag bege mig mot bussen! Har käkat frulle och packa ner mat, halvlång dag idag om inte lång t.om. Ska lotta vem som skall stanna till 4 idag. Ingen som erbjuder sig frivilligt. Hahah. Hoppas jag har turen med mig och slipper.:)

Imorgon skall jag inte gå till skolan för då är det Halid konsert och det känns stressigt att komma hem runt 5 och åka runt halv 6.... Så det skippar jag. Blir att sova ut lite och sedan iväg och handla det viktiga inför kvällen så som redbull till vodkan och cigg(framförallt!) , strumpbyxor och eyeliner samt vaxgrej så jag kan vaxa benen!!

Nu ska jag avnjuta min yoghurt innan jag ska kila!!


Vänta på pizza!

Lena fixar pizza, hemmagjord. Så gott! Snart klar:) Idag är det redan tisdag så fredag närmar sig med stora steg! Ska snart kolla om jag vekrligen behlver gå på de två föreläsningarna på fredag, känns som om att jag kommer få lite sömn och dels behöva stressa till förfesten. Har massa saker jag måste handla innan som strumpbyxor och sådant trams. PUH!!


Desperate Housewives

Ja, nu har det kommit två avsnitt jag inte sätt. Dog där ett tag. Men nu ska det kollas medan jag väntar på mitt knäckebröd och min fruks yoghurt!! :)

Yesterday

Kom hem lite sent igår. halv två kanske kl var. Så jag sov hos Maki inatt:)

Igår var jag med Marina, Rickard, Elma och Maki. Sedan stack jag och Maki till Misko och Nina där Peter, Suada, Irma och Adis var! Trevligt.
Nu sitter jag och äter hallon sorbet och bara älskar att jag är ledig idag! Hela den här veckan ska bli helnice verkligen!! :)

Idag ska jag chilla här ett tag och sen vidare. Får se om jag hinner med något oplanerat. I guess not.

Sitter hos Maki men hon är inte här

Sitter hos Maki och leker sångerska...Maki fikar på harrys(?). Så jag väntar tills hon är klar. Jag tänkte överraska henne "HÄR ÄR JAG!!". Men så är hon inte hemma? Typiskt alltså...

<<<<<<<<<<SOMMAR>>>>>>>>>>


Bilder från igår


Majonäs

Käkade frulle för en liten stund sen! Ägg, ost, god korv och majonäs. Kan inte bli bättre asså! Dock är det snabbmättande så man blir hungrig efter ett tag. Alltså typ NU. Så nu funderar jag på vad jag ska käka!

Denna morgonen har jag hunnit med att kliva ur sängen, fixa frukost, kolla serie, räkna ut hur mycket jag ska betala på alla räkningar och allt sånt tråkigt men viktigt.
Nu har jag bara ett mail att skicka och sedan kan jag chilla lungt. Hemma-själv-tid idag.
Denna vecka som kommer kommer att gå fort! Ledig måndag, skola tisdag, ledig onsdag, skola torsdag och fredag och på fredag kommer även the ca$h ! Och på fredag är det ju såklart HALID också med dom bästa. Och på lördag ska jag vara med Mr S. :) Och jag kan säga såhär, helgen därpå är inte fri den inte! Så två veckor fram, fullbokad.

Finfin dag idag!

Så sjukt nöjd är jag när jag vaknar och solen skiner! Det kan nog inte blir bättre än så just nu! Ska snart fixa mig frukost och sedan tänkte jag häls apå farmor en sväng. Senare idag blir det umgås med Maki igen! Nice.:)
Måste springa iväg och lämna min polislapp till förskolan! :)

En sak jag fick lära mig igår. Är att jag kan lägga alla min kläder jag beställer och får under samma tid i ETT paket så slipper jag betala retur för varje. Asnice och veta. Bara att lägga i alla returer och returlappar i en av påsarna så är det chill. Sparar pengar på detta. Men ska inte beställa något mer. Det är roligar och socialare att gå och handla i affären. Såhär sitter man på röven och klickar hem saker, oftast skit, och slänger pengar på frakter och returer och allt sånt skit.


Sitter hos Maki

Sitter hos Maki och dricker kaffe och chillar. Ska snart använda hennes toalett. HAHAHHAHA. Skönt att vara ledig.:) Ska skicka lite mail och så sen när jag kommer hem.

(=

Har haft mycket att göra så jag har inte skrivit något. Skola varje dag tills idag. Imorgon är jag ledig och ända fram till TISDAG nästa vecka!!:) Skönt med långledighet. Sedan är jag ledig onsdag och går skola torsdag och fredag. Och på fredag kommer CASHEN och även då skall jag på konsert. :)

Sjukt skönt väder idag med


New beautiful day

Igår var jag hos Marina och vi chillade singstar och tramsade. Sedan stack vi vidare till Nina på vin och snack! Blev mcdonalds food också som toppingen på glassen! Dock missade tjejen att lägga i mina hot wings. Men vad ska man göra! Fick min hamburgare och så i alla fall.

HAHAHAHAHAHAHA ELMA OCH JAG(HENNES ASSISTENT:))



SNÖKALL ÖL. Faktiskt väldigt gott!



DE TRE DAMPEN. MARINA, MAKI OCH ELMA

Sjukt nice väder

Så fint väder, dock är det kallt ute men fan vad nice! Helskönt. Ska ta mig en promenad till sationen sen, men innan det snusboa för cigg! Hel lycklig över det underbara vädret!

 


sova snart!

Kom hem för en liten stund sen ifrån Marina och Rickard där Maki, Elma, Patrik, Eddie och andy var! Vi kollade på i rymden finns inga känslor (könshår?). Jaja. BRA var den i alla fall!:)

Imorgon bestämmde jag och Limman att vi ska in runt 1 så då blir det så. SKÖNT. slipper hålet och allt. Life is good. Och snart är det helg igen. Fan vad tiden går?! Snart är man 40 och irriterad...

Tråkiga men nödvändiga

Har precis kollat igenom HELA kurshandboken. Bättre sent än aldrig. haha! Skrivit ner vilka böcker jag behöver köpa och kollat och skrivit ner allt obligatoriskt. Imorgon skippar jag nog första föreläsningen då den dels inte är obligatorisk och då jag hellre sover ut lite och slipper gå 3423h då jag börjar känna mig sjuk.:(

14.30 imorgon är det metorsträff och det blir första gången vi träffar personen som ska besvara våra frågor och fungeringar under hela solgången! Intressant! Detta börjar dock 14.30 så jag tror allt att jag kan sova en stund. Skall dock kolla med resterande studiegruppsmänniskor när vi ska träffad för vi bör dela upp allt som skall sägas på torsdag när det är seminariumtime. Annars kanske man bara åker in tidigare då de seminariet börjar 14.30? 

Denna vecka kommer bestå av plugg plugg plugg och plugg för det är tenta på fredag, den piss tentan som man ska ha samtliga rätt.......Så det är bara att köra på och läsa det jag ksrivit och öva öva öva på den biten som jag inte klarade. Surt att behöva göra om ALLT för eb grej.

Nu - Farmor snabbis sedan Marre och Mäkz!

Hemma från work

Kom precis hem, slutade lite senare än vad jag skulle men så är det ibland! :) Mu ska jag bädda sängen, laga mat och kolla serie. Sen blir det att svänga görbi suada eller marianne om de är hemma!

Shan "Da man" Atci

Glömde heeeeelt. Den 5 mars ska Kbs B-day firas och det blir käk, Shan "Da man" Atci och som pricken över i:t UTGÅNG i göteborg!! Detta ska bli helnice. Nu ska bara en present kommas på, hon är inte särskillt sammarbetande.. haha


Ätit sen jag kom hem

Har bara tryckt i mig mat mat mat kakor mat och mat. haha. Så sjukt gott och nu kollar jag serie! Ska duscha snart och lägga mig ledig från skolan = jobb. Så imorgon jobbar jag från 07.15-14.00. Helgott!


Good f...... morning

Sjukt trött men ska hoppa på bussen nu och sedan dreggla gött! Lång dag idag men ledig imorgon! Sjukt nice!

I got myself some new shit

Lite av det jag skaffat mig:)

Flätat nertill, finfint!

Helnice knappar baktill

Detta blir fjärde paret "skinn"byxor jag skall testa. HÅLLER TUMMARNA!


Ögongodis


off i go go go

Ska dra på mig något och dra till farmor på käk! Efter det blir det att ta bussen upp till Maki och chilla. Ska hämta mitt vin och smink hos Marina med. :)

Senap,ost,skink macka!

:)

Vaknade för en stund sen, inte sovit bort HELA dagen i alla fall. Ska rycka upp mig lite och kolla klart serien och sedan iväg till Maki och hälsa på dom som är på besök. De åker ju imorgon så man får ta vara på tiden!

Nästa veckas tider i skolan är fungerande! Måndagen är dock lång 09.00-15.15 men det är det längsta och ända den veckan. Ledig tisdag så då ska jag plugga inför tentan som är på fredag. Sedan till helgen blir det balkan night or what its calld at Parken. Ska bli helnice! Veckan efter det är det sjukt skönt för då är jag ledig torsdag-tisdag =5hela dagar ledigt och en vit helg! Efter det, den 25, är det konser! Jag är inget fan av musiken men ack vilket skönt gäng och det är det som räknas allra mest!


Ikväll är det ös

http://www.youtube.com/watch?v=8akX7LEREUA

Kom från gbg

Precis klivit in! Ska nu släng apå mig partykläderna och sminka mig lite och sedan off to uppegård och påbörja ösandet.

Snabbfix

Ska närsomhelst ta bussen till stan med mamma, hennes vän, hennes väns dotter Anja och Maki! Trevligt:) Sen ikväll blir det nog utgång! Harrys kanske? Får se.:) Nu ska jag i alla fall platta håret, slänga på ett lager smink och kissa.

Magsjuka har börjat i huset så Peppendå är orolig. hahaha

OPS!

Käkade gottgott nytt och råkade såklart tappa mig med att hela kryddburken täckte min mat.........

Hur som så ska jag i alla fall förmodligen iväg till Maki och kolla läget och vänta på att Suada hör av sig om hon har tid att träffas, sjuker är hon.:( Imorgon kommer även några från tyskland så det blir att ta med tjejen därifrån ut på en partyrunda! :) Det innebär att jag måste skriva en inköpslista på alkohol.


Innan olyckan

sov gott!

Nu ska jag lägga mig! Behöver min sömn så jag är pigg och fräsh under redovisningen! :) HELGEN BÖRJAR IMORGON!

Allt är dock inte kul med helg.. Detta ska tas tag i!

En kort dag blev lång

Skolan 9-12 men träff med studiegrupp för att fixa klar arbetet som ska redovisas imorgon. Åkte väll därifrån 3? Sedan blev det stan med Limman och Marianne. Sushi och fika.:)

Nu ska jag trycka i mig mat och öva på det som ska sägas imorgon och sen är det HELG. Sjukt efterlängtat. :)


Flitig - hell yeah!

Fixat mycket idag på kort tid. Fått lapp påskriven och sedan inlämnad med annat. Förnyade min polisrapport grej och nu har jag käkat! Inann svängde jag förbi syster och därefter var vi hos Nina lite. Nu ska jag snart ta bussen upp till Suada och umgås lite med henne:) Allt rullar på bra! Har dock inte skickat tillbaka lite grejer men vad gör det? 14 dagar retur så det är rätt lungt.:)

GÄÄÄÄÄSP

Vaknade t.om innan kl hann ringa, dock bara 15min innan men ändå! Solen skiner ute och jag ska snart fixa frulle för att sedan bege mig till förskola och få min lapp pårskiven sen november. haha!


Vakna tidigt

Ska vakna runt 10 imorgon tänkte jag. Unna mig lagom, inte för mycket skönhetsömn för annars går HELA dagen till spillo. Ska hinna med både påskrivningar och inlämningar av papper! Sen ska jag också skicka tillbaka lite saker och även mysa med mina fina! Sen har jag massa att städa undan och kläder att SERIÖST bli av med.

Ceep

Dagens lunch

Ett av morgondagens sysslor

Nu ska jag sova.

Klänning

Hittade en jättesöt klänning! Funderar på att nförskaffa den. Tänk till sommaren och med några heta kängor till. MJAU!


You're in my space get out of my face

Kom PRECIS hem! Lång dag men flitig och effektiv! Imorgon är jag ledig och då ska jag göra lite vettiga saker och även slösa tjöttid!

Ska rycka upp mig, trycka i mig mat och sedan hämta ett paket! Visar även min STORA kebabrulle senare som jag köpte idag!


RSS 2.0