FIka pch plugg

Dagens plan är att fika nu under eftermiddagen och sedan bege mig hemåt, laga tonifisk och makaroner med ost and then its study time again. Hann klart en grej igår och ska hinna klart 1 och 1/2 idag! :) Torsdag är det skola (trotts att jag är ledig) för att plugga. :) Börjar kännas bra nu att vara ikapp typ! Allt blir bra. :)

You must talk so big to make up for smaller things

Nu sitter jag här och har käkat min frulle. Blir en snabbdusch snart och sedan fix. Efter det ska jag iväg och köpa busskort och sedan sätta mig på bussen till min älskling som jag saknat så sjukt mycket!

You must talk so big to make up for smaller things

Nu sitter jag här och har käkat min frulle. Blir en snabbdusch snart och sedan fix. Efter det ska jag iväg och köpa busskort och sedan sätta mig på bussen till min älskling som jag saknat så sjukt mycket!

Home!

Kom hem igår efter en helg i Helsingborg! :) Det har varit mycket trevligt och ett fint minne! :)

Bildern ska jag ladda upp när och om jag lyckas få tillbaka dom då en viss tös råkade klicka bort dom! (ajabaja!!)

Idag har jag varit i skolan, fått reda på vilka grejer jag har missat och vad som ska göras. Har även flyttsätdat i farmors lägenhet.. Därefter blev det lunch på Tiamo och sen har jag slappat här hemma. !

Nu ska jag fixa lemonad och plugga lite. Måste verkligen hinna klart...

Dagen är kommen!

Yes Helsingborg dagen är nu här och jag ska strax bege mig mot bussen för att åka in till Göteborg. Där blir det att möta upp Limman och bara mysa och 17.45 kommer Oskar och pickar upp mig på Nisse treminalen för att sedan dra oss till honom, packa och sedan påbörja färden mot Helsingborg!

Ska inhandlas två flaskor vin och hårspray innan, det är ju faktiskt allt man behöver! haha

Hoppas på det bästa och att det blir nice. Kameran är med för en gång skull så några fräna bilder ploppar nog upp här när jag kommer hem! :)

Nu ska jag mensa vidar!

Bra att ha i åtanken

Sometimes its a game of give and take
its easy to break
but hold on and wait
have a little faith

Ta mig ett bad!

Nu blir det att ta mig ett välförtjänt bad! Ska bli så godd och ligga där någon timme. Sedan blir det att fixa sig, plugga lite och därefter dra mig mot Kungälv. Man får ju passa på att mysa innan jag försvinner 3 dagar. !

Igår var det fika med Märta och Alex som kom efter ett tag. Sedan stack jag hem till mami och chillade, käkade lite. Därefter blev det en promenad (Varför promenerar jag inte mer?!) till apoteket och senare donken där vi tryckte i oss mat! I helhet var gårdagen bra. Fick gjort lite grejer så det är skönt .:)

Och idag är det 3 dagar kvar till Hbg. Hoppas det blir riktigt kul! Cashen kommer också då! Kan ju inte blir bättre?


4 dagar kvar!


Satte klockan på 9.

Vaknade jag då? Jo, och stängde av larmet.. Sover för länge och spenderar halva dagen sovandes = så onödigt! Blir smått irriterad på mig själv faktiskt.

Nu kokar jag ägg i alla fall och ska snart äta frukost! Sedan blir det lite röj och därefter dusch och sedan blir det Andreas time.

Igår var det fika med Inky och hon piffade och sminkade mig innan jag skulle till Andreas. Fint blev det!! Nu får jag försöka piffa mig själv hahaha!

Senare ikväll blir det pluggande. Jobbade på bra igår! :) Sedan får jag göra klart de två andra under måndag och tisdag!! :)


Vaknade upp hos mamma

Yes, blev en sleepover. Haha. Vaknade hursom för en liten stund sen, sittenr u och äte frulle. Eller jag åt, för den smakade ju konstigt och kan itne sätta fingret på vad som är fel så la undan det..Ska nog ta mig en macka och sedan blir det duschen här och sedan blir det fika med Ines för att sedan bege mig till min Andreas. :)



Gammal bild men den duger så bra så!


Glad tjej!

Har kollat min sida och såg att de som inte skulle levereras försen om 19999år kommer nästa vecka!! Wehoo!! :)

Idag har jag varit i skolan och sedan blev det ner och fika och chilla! Nu är jag hemma och bara tar det lungt. Ska nog sova lite nu tänkte jag, sååå trött.. :)

Låtsas att du försover dig

Precis nu när jag skulle upp ville min hjärna att jag skulle köra en "Låtsas att du försover dig" grej.. Haha. Tvingade uppp mig själv men hör hur sängen ropar mitt namn..Tar bussen idag i alla fall.. För jag är såååå seg..

Nu är det frulle time och det får alltid upp energin och lusten! Kort skoldag idag 8.30-11.40! Dock får vi en uppgift idag..= plugg hemma.. Men men!!


Snart är det helg!

Helgen närmar sig alltid med stormsteg nu för tiden, säkert bara för att man börjat få in rutiner med skolan och allt sådant som tar tid! Väldigt skönt om man frågar mig. :)

Jag mår topp nu och är glad med min tillvaro! :) Börjar känna att jag börjar få ett lite "rikare" liv. Och då snackar vi inte pengar utan rikare på så sätt att jag har saker för mig med människor jag trivs sjukt bra med och börjar hitta på saker. Bara en sån grej som helsingborg över helgen är berikande i livet. Sådana små ting. Anser att om man känner att man måste åka utomlands för att leva lite så har man fel och är blind för de saker man har framför ögonen på sig.

Hur som så skall det bli sjukt nice att komma bort. Ingen känner en där, ingen dömmer en, ingen älskar en och ingen hatar en. FANTASTISKT! Kameran ska med och i högsta hugg, bäst att ladda batterierna. Haha

Förövrig blev jag lite besviken idag när jag såg att skorna jag beställt inte kommer försen om en månad.. Seriöst? Då kan jag ju lika gärna dra in och köpa dom...

Får se, har kvar de på listan till måndag. Är de inte under packning på måndag klickar jag bort dom och köper dom i affären istället!

Dagen har i alla fall spenderats med nära och kära. Blev en tripp till min finaste man och chillaxa hundra år. Underbart. Trivs så bra med honom och allt rullar på åt rätt håll nu!


Man kan ju bara älska långa skoldagar med mycket rast

Eller inte. Så himmla tråkigt va? Men vad ska man göra.. Resten av den fria tiden hemma kommer gå åt till plugg. Ska skriva klart två uppgifter. Good luck Daki!

Får tänka positivt. Har ju i alla fall gjort lite ändringar i de beställningar jag tidigare gjort. SÅ tog bort två "okej" linnen och bytte ut dom mot två "fantastiska" dödskalle linnen. Och för er som känner mig så är jag ju all about dödskallar och leopard..!

Klickade även hem låga kilklackade, 8cm..Dom kommer bli så fina till mocka leggingsen i rött jag beställde innan! Och tänk då någt av de linnen jag beställt till det. M-J-A-U! Får invigas i Helsingborg. :)


Aaw

Satt och kollade på en hemsida och hittade denna urgulliga grej som jag en gång fick av en! Bland det sötaste jag fått. var ett "I love you" meddelande när växten växt klart.
Snacka om romantiskt!!


Insåg

Insåg att mina svarta jeans och mina ksinnbyxor itne kommer försen mellan 17-21/10!!!! Detta betydde såklart att jag då fick beställa andra kläder sålänge.. Hahaha!

Blev 3 linnen, 3 pufftrosor<3, och röda mocka leggings! Kan bli vrålsnyggt med kängor till! Mjau!


Måste verkligen sätta igång

Måste verkligen sätta igång med pluggandet men är ju så opepp och seg.. Kollar på The dog whisperer just nu och ska kolla klart.. Sen blir det plugg. FOR REAL.. Ska ju till skolan imorgon och ha uppföljning på den nyaste uppgiften. Kan ju inte komma tomhänt precis.!

Vaknade way to late

Satte klockan på 10. Vaknade 12.30. Kul kul kul. Eller inte. Nu är jag halv stressad.. tänkte tvätta håret och så men får bli en snabbdusch för annars hinner jag ju aldrig med allt jag tänkt.. Ska nämligen iväg till min man i kungälv och sen blir det hem och plugga vidare.

Imorgon är det skola 8.30-16.00.. Lång lång dag.. Men får bita ihop.. Ledig tisdag och torsdag. kort dag fredag och lång dag onsdag.! Blir bra. Sen är det helg och den kommer försvinna lika fort som alltid dock ingen utgång ALLS. Sparar mig som sagt till Helsingborg.:) Och när denna kommande vecka är över så är det bara 5dagar kvar till HBG! :)


Röksugen

Är så röksugen va... Men läser bra saker som peppar mig!

Efter 20 minuter
Blodtryck, puls och temp normaliseras.

Efter 8 timmar
Kolmonoxid- och syrehalt i blodet normaliseras.

Efter 48 timmar
Luktsinnet och smaksinnet förhöjs.

Efter 2 veckor till 3 månader
Blodcirkulationen och lungkapaciteten förbättras.

Efter 1 till 9 månader
Luftrörens flimmerhår återutvecklas. Risk för blodpropp avtar.

Efter 1 år
Överhängande risk för kranskärlssjukdomar är hälften av en rökares.



pris/ask är 39.jag röker ca en ask per dag så har jag

Sparat på en vecka
273 kronor

Sparat på en månad
1092 kronor

Sparat på ett år
13.104 kronor



Yes i've made mistakes. life didn't come with instructions

Gett skinnbyxor en sista chans..Hittade ett par på HM, så hoppas de sitter tajt och snyggt! Sket i bakfickorna..Fick även klickat ett par nya svarta jeans för kanonpriset 99!! Hoppas det inte går sönder som de andra svarta gjort som legat på 400. Ibland är billigare faktiskt bättre! Var även urgulliga sockar jag klickade och en väl behövlig strapless bh och en vanlig. :)

 

 

 

 

 


Vad händer?

Cause i'm trying to be somebody
I'm not trying to be somebody else
This life is mine i'm living
Don't you know me? I wont ever let you down

Nu sitter jag här och lyssnar på "Be somebody" med 3 doors down. Love them!! Ska plugga så jag blir av med skitsaker...Har ju rätt mycket nu. Men ska göra mitt bästa, även om jag så måste stanna hemma och missar parken ikväll.. Man måste prioritera..

Lördag är det idag och det innebär att snart börjar en ny vecka igen. Och med handen på hjärtat kan jag säga att jag INTE ska ut nästa helg, överhuvudtaget.. Ska spara mig till Helsingborg! Ska dit 22-25. :) Kommer bli helnice.

En nyhet är att jag idag bestämmt mig för att sluta röka. Plus till mig!! Ååå vad pengar jag kommer spara på det!!


Vi talar inte e svenska.

Igår hann jag med både Andreas träff och Charly + maki mys. Dock var dom helt crazy med sitt E språk E...... Hahaha. Men jag gillar dom ändå.:)

Ingen skola idag för jag hostade ihjäl och kunnde ej sova inatt..Så idag blir det hemplugg och då menar jag det. Samt städ och tvätt tänkte jag.!

För övrigt så beställde jag nya skinnbyxor i och med att de andra var för fat people.......Hoppas dessa sitter.. Beställde även ett par jeans och nya sockar (med dödskallar och så på) samt två Bhs varav en var strapless. Mycket behövligt!

Nu sitter jag och väntar på Lena för vi ska iväg och hämta mina gummistövlar!!!!! Hoppas dom sitter som dom ska.

Lägger upp bild later!

Funtime

Igår var det ös med Charly. Mycket cider, minttu och vin. Längesen jag blev så fulleruller. :) Idag känns det men har favorit pillerna så blir susen på nolltid..

Igår var jag i Göteborg under dagen, shoppade..Lyckades dock inte hitta NÅGOT..Bara en ring.. Suger verkligen och jag som har rensat garderoben och har typ inga kläder kvar... Men får väll spara dessa pengar och sen spana igen om någon vecka eller två.. Jeans jeans jeans och toppar är prio 1..Får ta mig en ordnetlig runga på carling och shock. Carlings har ju i princip alltid snygga byxor. Ångrar för övrigt att jag inte köpte ett par igår som jag testade.. Har blivit lite av en sån där "Testa-lämna-gå vidare till nästa affär". Köper inte så fort jag hittar något utan tänker verkligen efter.. Så det är ju bra och dåligt..Känns som jag aldrig kommer få med mig något hem. Haha!

Planen idag är i alla fall en tur till Kungälv och plugga ikväll. Its going to be nice! Saknar min Andreas!:)

RSS 2.0