lite bakis

Ja, det är vad jag är. Men det är inte så farligt faktiskt! Sitter i alla fall och funderar på att städa. Ser ut som fan här verkligen och kan inte koncentrera mig på plugget. Behöver dessutom hoppa in i duschen men alla dessa hundra saker stör mig för mycket för att jag ska kunna göra det. Snart ska jag desutom iväg och käka med Inky..Fan ska jag ta? Åt pizza igår.. Blir la min obligatoriska kycklingsallad med fetaost eller något annat smarrigt..rödspetta? Får se...


Helgen var i alla fall tok nice. Fishen gjorde sitt och höll humöret på topp! Blev tre förfester denna kväll som såklart slutade på hk där Nicke hade sin hejdåfest. :( Kul var det i vilket fall! :)

Nu skall här städas! PUSS OCH SMEK.

E

En snabbis bild på piercingen. Orkade liksom inte göra mig fin för att visa den. HAHA


home

Nu kom jag hem! Varit och fikat sen två med Carro, Jennifer och Ines! Carro ska iväg till Danmark imorgon så det var lite hejdå typ. Fast hon komemr dock hem på lördag. HAHAHA.
Och på lördag är det ju såklart UTGÅNG! Ser jag fett fram emot men känner att jag måste jobba med lite skolsaker så jag känner att jag förtjänar att dra ut och så att jag liksom inte är så stressad!

Nu blir det i alla fall att kolla igenom vad jag skulle kunna skriva om på min Essä....

HEJ DÅ CARRO. VI SES PÅ LÖRDAG. (DU HAR INGET VAL;))


Vaknat och har ännu inte vågat kolla om det är snö!

Men vad jag antar så är det ju såklart det. Inte precis så att det har vänt över natten. haha!

Nu ska jag skriva lite tänkte jag och sedan blir det att springa till farmor för hon vill att jag ska följa med henne till torget! :) Längar i alla fall till imorgon som aldrig förr. SHOPP. Blir allt från dricka till helgen och kläder till en piercing till i mitt face. Oh, how wonderful! :D

Jacka två har kommit!

Yes! Den kom idag. Var och hämtade den för en stund sen men jag vet ännu inte om jag ska behålla den! Den är fin och allt men kanske för kort. Eller kanske för inte-nu. Eller kanske för något annat jag inte kan sätta fingret på!!
Ska sova på saken tänke jag och se vad jag säger imorgon!

Nu känner jag mig lite stressad och ska skriva klart en sak som ska in imorgon och sedan läsa igenom en vetenskaplig artikel IGEN. Sedan ska jag kolla böcker på nätet och därefter KANSKE börja skriva tankekarta...Eller kanske börja på min Matte uppg? Får se...

Kassa bilder men får duga.. Framifrån!

 

Bak!

 

 

Väldigt mjuk och fin på i alla fall!


Glömde!

Min Gucci by Gucci har kommit!!


Blev ingen lång dag

Och fy vad gott det var! Imorgon är ingen lång dag heller, slutar 12.00! Sedan är det EN grej på onsdag och sen kommer underbara torsdagen då pengarna rullar in. Känns bra!

Just nu är jag i alla fall stressad, men försöker så gott jag kan lugna mig själv. Tänkte fixa till min komplettering som jag hade och sedan söka lite fakta på ålar och muränor....(fick en uppg. att demostrera skillnaden på dessa två för barn)..Intressant uppg. men relativt skum!

Blev i alla fall en fika med min kära syster som jag faktiskt saknat<3 Och så kollade jag med telekillarna vad det var för fel på min telefon och vi kom fram till att den ska lämnas in för fixning imorgon.. Sålänge jag har ett fungerande nummer där jag kan nås är jag nöjd!

Smula gladare än vad jag varit om jag slutat seeeent!

OCH


En bild till Limour för jag tänker på när jag slickar dina håriga ben;)
(en grej mellan oss två bara.)

Ready to go


Ont i magen och sovit kasst.

Vaknade hundra gånger innan kl skulle ringa och den har ännu inte ringt = vaknar innan jag behöver. Känns ju kul när man har en lång dag...(eller inte). Ska rycka upp mig och fixa lite frukost nu och sedan sakta, i och med att jag har tiden, fixa mig..

Kommer väll hem runt sju om jag har turen.!

Äter en chokladbar..

Jag ska nu hälla upp ett glas juice och sätta mig och läsa! Imorgon är det skola så dags att lägga sig snart. Så blir att fixa det och sen sova. SKola till 16.30 imorgon. Fyfan!

Helgen var bra. Drack trevligheter på fredagen och lördagen firades Carro! :) Nästa helg blir det Hk och GBG på samma kväll. Ska bli intressant och pussla ihop!

Aphjärnorna. En väldigt sölig! HAHAHHAHHA. (Ines bild)


Ja idag har jag en smula ont i huvudet.

Blev utgång igår som började hos min granne och sedan drogs vidare till Ti amo för att avsluta på HK. Bra kväll, mycke dricka, kul men ACK så lite folk! Tiden gick dock vääääldigt fort så kul hade jag i alla fall.

Nu sitter jag här i min morgonrock och har ont i huvudet och hostar. Kanske börjar jag bli förkyld eller så är det så att NÄSPIERCINGEN jag hade I MUNNEN inatt skadade mig på något vis? Varför den ens hamnade i min mun är en stor fråga jag ställer mig....

Jag ska nu steka mig min omelett (bakisbot) och trycka i mig den för att sedan springa över till farmor med min tvätt så hon kan tvätta den! Ikväll blir det utgång med Carro och några för Carro fyller år!!:) Så mysigt och hoppas på en toppenkväll!! Ingen alkohol för mig dock......Fy...Vill inte ens tänka på det...


En bild från gårdagen. ytterst få som vet vad detta är.

Whats up

Det är frågan. Allt är konstigt hela tiden. Hoppas det slutar!

Vaknade för en bra stund sen men har legat och dratt i sängen och tänkt på alla män som finns ute i världen som bara tramsar. Dom fångar oss och sedan förväntar de sig att vi ska stå kvar där när de gör sina grejer. NÄJ! Forget it.. Men hoppet finns kvar där ute och jag vet att vissa män är bra! Man måste ge dom tid. Synd bara att jag har pms och min tid inte räcker. Hahah!

Nu blire att springa över till farmor på frulle och hjälpa henne med hennes mobil så vi kan messa sen! haha. Blir nice..

Bokade piercing tid

För en.......... DERMAL ANCHOR! Yey!! 25 kl 14.45! :)

(snodd bild från google. Men de vid ögat i alla fall)


Beställde parfymen

Beställde min efterlängtade parfym Gucci by Gucci för kanonpriset 374(ink. frakt)! Sååå glad nu. Sparar nästan 400 kr på det! :) Överlycklig! Kommer väll KANSKE imorgon, annars nästa vecka:)

Ringde även massa samtal idag och 1. Har nu en FUNGERANDE telefon, 2. Behövde bara betala 600+ på en räkning. WOAH! Jag hade liksom räknat ut att det skulle kosta över 2000. Men icke! :)

Vin?

Även om jag druckit sönder mig på vin innan så ska jag nog allt köra på det till helgen! Tequilan räckte fan. Way to much. Så nu äre tillbaka till det svagare. Haha! Min stackars mage pallar ju inte trycket annars.

Nu blir det sängen. Sova lääääänge. Sedan hämta simkort(håller tummarna) och sedan läsa igenom en artikel som är till skolan OCH ringa HM för att fråga hur mkt jag ska betala för att jag inte fattar deras fakturor.(är inte som de brukar)

Natti, sov gott alla fina!:)

Kanske ska fixa mig en fet pistol där någonstans? ( dagen efter halloween och mig som AMY.hahaha!)

jackan + rosa skorna + mig

Skorna kom äntligen ut ur det lilla pisshålet! Och fina är dom, dock stora, som dom svarta, men behåller dom ändå!! :)

Imorgon är jag ledig och även på fredag, sedan äre helg och då blir det revligheter! Har i princip bara suttit på min röv sen jag kom hem, träffade iof Maki, men det var snabbt. Sen har jag börjat städa (sortera saker och sånt dåda) och ska dammsugga, damma och allt sånt där imorgon. Och imorgon, då kommer FÖRHOPPNINGSVIS mitt simkort...Får fan damp. Detta är inte OK någonstans att jag ska onåbar i flera dagar. Verkligen inte okej...

Nu kommer lite bilder...

Jackan

Båda skorna!

Aggro tjej över dålig vecka och ännu en dag utan telefon...


kass vecka

denna vecka har varit kass sen dag ett...nu borde  det ffan vända snart...min telefon fungerar inte och det irriterar mig så sjukt mkt....

igåår kom min jacka och idag kommer samma skor som förrigår fast i rosa....men idiot brvbäraren tryckte i skorna  i det lilla hålet såå det går inte att få ut.....

sitter på en pisstråkig föreläsning ocksååååååååå.......

frukost

Ass¨jag ger mig själv en fet klapp på axeln...Äter ju SÅ bra och mkt frukost nu! :D Riktigt duktig är jag..
Igår kväll fick jag fucking mens IGEN. SKa aldrig mer slut ta mina piller. ALDRIG. Hoppas jag itne får massa problem med den nu bara....

Jaja! Idag är det en lång fast ändå inte så lång dag..Slutar 16.30... Hemma runt 7 kanske? Men de tär lungt fr imorgon börjar jag 13,.00! :) Sedan kommer ledigheten..!!

Nu blir det att trycka i mig furkosten, klä på mig, borsta gaddarna och spåra lite paket!!

Obligatoriska cocopops med fetingstekta ägg och en skiva bröd. (jävla massa ont på för övrigt). Haha!

Natti säger en trött tjej!


Skorna

Har kommit. I alla fall de svarta som sagt. Forfarande lite för stora men med en tjock socka nu i den kalla tiden så blir dm bra!




Sweet home alabama

Ursäkta rubriken med vadfan ska man skriva liksom?

Kom hem för ett tag sen, mätt som en flodhäst och skall snart bege mig upp och hämta mina skor som anlänt!! Dock bara de svarta. Men de rosa borde komma imorgon! Sedan hoppas jag även på jackorna men det återstår att se..


Lång dag

Idag är det en lång dag i skolan. Börjar 08.30 och slutar 16.30. Fy! La mig lite efter 8 igår kväll men borde lagt mig ännu tidigare. Får väll sova på bussen om det nu går..

Idag har iaf mitt nummer flyttats till Comviq vilket betyder att jag nu kan skicka sms och allt sånt.. Wow! Haha:P


Städat halva rummet nu..Paus

Klickar nog denna för att testa, kanvara väldigt nice på tror jag!! Gillar axeldetaljerna! Får se om den sitte bra.


Summering av helgen

Knäpp,galen,konstig,underbar,skitbra. Det var exakt allt den var! Knäppaste helgen på evigheter. Vi fick nypa oss för att se så att vi inte drömde för denna helg var så sick.

Idag blir det att fixa till en grej jag sagt att jag ska fixa i evigheter så det blir en sitta-hemma-själv dag. Välbehövligt faktiskt. Måste dock springa iväg till torget till Li och Bränne och hämta mina saker!

Nu blir det att städa och sedan sätta igång med the hard work. Kanske unnar mig någon beställning av någon när och om jag blir klar. Kravet är dock just det, att bli klar.

INGEN POST PÅ FREDAG

SUCK...Glömde ju av. Får ingen jävla post på fredagar..Så blir inga skor:( Nu längtar jag till måndag...

Gjode i alla fall matte diagnosen i skolan och snacka om att jag kännde mig efterbliven.:)

Nu blir det att sova. Vaknade ju 04.00!! Sen iväg till Inky och smaka hennes lussekatter.

Åter surkål, korv och potatis.

Haha, fan vad äckligt det låter men fan vad gött det är!!! Kanske inget frukost material men vad ska man göra? Ägget kokar ju fan ALDRIG...

Igår var jag i skolan, 1 av 2 föreläsningar så drog vi hem. När jag kom hem träffa jag Inky och vi tog oss en kaffe och tjöta!
Igår fick jag dessutom det där underbara sms:et där det stod att mina kängor (de rosa och svarta från a long time) är påväg = får dom idag!! Så exhalterad... Rätt storlek och allt denna gången. :)

Nu blir det till att slänga på lite smink och borsta tänderna och ta bussen 04.20!


tankar

En sak som slog mig nyss är- Hur ska man kunna bolla med egentid,festid,killtid och skoltid på en och samma gång? Jag vill inte välja bort något heller men att ha allt känns jobbigt. Man kanske ska ta skoltid och egentid som prio ett och fest och kill 2? Svåra val man gör.... Men en sak är säker, skolan ska inte skita sig för mig! Inte pga NÅGOT.


musik


Hej

Kom hem för en stund sen då jag var hos Melisa med Ines och hälsade på! Nu sitter jag här och har kollat på OLIKA leopardjackor och klickade hem en som jag hoppas passar bra.

Igår köpte jag en ny mobil(trodde ni aldrig va?!). En Aspen. Än så länge är jag nöjd och glad! Blev abonemang. Också en chock av mig själv. Haha.

Nu blir det att springa över till farmor och tjöta lite och lära henne hur HENNES nya mobil funkar, sedan hem och plugga + beställa böcker och skriva en boklista som jag ska lämna in på bibblan.. Much to do men snart helg!!


Sitter och pmsar

Nu sitter jag här och gör typ inget. Ska sätta mig och kolla på TV med Ante pante nu. Haha.
Blogg uppdaten har varit kass men får väll fylla ut lite nu..
Har inte gjort så mycket faktiskt, festat och sånt vanligt. Började en ny kurs idag så det är massa nytt på g..
Nu ska jag dra och vara social innan han får adhd

O.K helg och så

O.K helg. Skolan vart ok idag, dog av trötthet dock för jag sova bara 4h. Ny dag imorgon. Nu ska jag läsa lite och sen sova.

Fin fika med min Ines idag med för övrigt!!

RSS 2.0