Mössan är här!

Yes, hämtade den förut. Och den är fin, och varm och jag är en riktig puma i den! Mjau!

Plågas i alla fall av världens migrän JUST NU. Haft ont sen 12isch och plågas fortfarande..Surt när jag hade tänkt plugga så hårt inför provet imorgon..Blir inget med det då det inte går över och jag varken kan läsa eller sova. Och det är surt för jag vill göra det och få det överstökat, men man måste alltid lyssna på kroppen. Tror nattens sömnbrist bidrog mycket till detta elände.. :(
Ska försöka få i mig lite mat och sedan lägga mig, somna lär jag som sagt inte göra. Men vila i alla fall..

Tur jag har min Andreas som tar hand om mig och pussar på mig och håller om mig när det är som värrst.. Följde med och hämtade mössan och drack varm choklad. Det är så en pojkvän ska vara. Dig älskling, kommer jag inte lämna!

Kaffe. Snälla, och det ska vara starkt som fan.

Har sovit skit kasst.. Sist jag kollade klockan var den strax efter 1. Kunder verkligen inte somna, hur mycket jag än ville.. Nu sitter jag här och har ont i huvudet och ska bege mig till skolan snart. Låt det för all del inte vara en lång dag...Tur dock att älsklingen kommer sen! hihi:)

Nej, nu blir det frulle..Macka kanske? inget avancerat även om jag vill ha mannagrynsgröt..kl är 25. KAN ju hinna?!

*RUN RUN RUN*

hihi


Önskan


Long time no write

Mycket i skolan, mycket i livet. Just nu sitter jag och kollar på ett avsnitt av Awkward och har innan det kollat sista av Audrina. SNart röja i rummet och sedan plugga!

Livet i helthet är så underbart det kan bli. Jag har världens finaste och kärleksfullaste pojkvän, de bästa vännerna man kan ha och en fantaktisk familj. Jag ska verkligen inte klaga, och det tänker jag inte heller.

Jag behöver hursom införskaffa mig kängor och stövlar! Har nog hittat stövlarna och kängorna men ska testa mig fram om det är 14håls kängor eller 16 jag ska ha. :)
Om 3 veckor blir det förmodligen en ullared tri för shopping på Gekås! Kommer bli så nice, var ju så länge sen nu! Blir att göra en inköpslista (love it!)

Helgen = Vit och hemma. Skönt!

RSS 2.0