:)

Gaddade fötterna igår! Blev bra och jag är nöjd som en nöjd människa! haha. :) Fick även hem mina parfymer igår (hoppades dock på skolböckerna så jag kunde dra till skolan, men icke!) Fick även skinnbrallorna som för övrigt var bredare än bredast.... Men det är bara att skicka tillbaka!

Idag har jag chillat, fikat och suttit hemma och bara tagit det lungt. Blir affären snart för en ben & jerrys glass köp och hämta böckerna som jag IDAG fick sms om.. Jaja, ledig imorgon så då kan jag hinna ikapp med de uppgifter jag inte kunnat göra..Fatta att det redan är ondag? Halva veckan fixad. Puh, tiden går allt för fort!

Lördag = stan och shopping. Och tro det eller ej, men ska ha mig en INNE helg. Nästa helg blir det nämligen utgång i stora staden! Var sjukt längesen.!


Dagen idag

Har precis klivit ur sängen, legat där i säker tre timmar och bara gottat mig.! Ska snart fixa frukost ( när jag vet vad jag vill äta! ) och sedan städa här. Efter fyra blir det träff med Märta vilket brukar betyda fika :) Gottigottgott!

Ser sjukt mycket fram emot morgondagen då vi ska gadda oss! Kommer bli kanonfint! :) Vad det blir och var säger jag inte ännu, får bli en liten överraskning!


Suger att vänta...

Väntat på mina ksinnbyxor över 1 vecka nu! Börjar bli smått irriterad faktiskt! Men ger det 2 dagar till (från och med imorgon) annars blir det arga samtal. Hoppas öven att mina parfymer kommer nu i veckan.. :)

Idag har jag bar ahunnit vakna, äta och kissar hundarna. Sen blev det en fika och nu sitter jag här och har beställt mig leopard gummistövlar! Så fint och bra nu när det regnar hela tiden! Så nöjd.. Dock halv segt att de är röda detaljer, så som kanten och spännet men skit samma! Finns ju inte så många leopard stövlar..( VARFÖR GÖR DE INTE DET?!)

Nu ska jag chilla lite och se vad resten av dagen har att erbjuda. :)


Mycket nu!

Hänt mycket det senaste.. Bra och dåligt..Det bra är att jag börjat skolan och Andreas officielt är min. Det dåliga är att min finfina underbara älskade farmor har gått bort...OCh jag förstår det inte än..Bara ibland när jag är ensam eller någon beklagar sorgen så inser jag det. Tårarna rinner och sen så räddar väll min egna kropp mig från att gräva ner mig helt..
Hon är och förblir en fin underbar kvinna som jag älskar så otroligt mycket och saknar! Min förebild, min knasiga tant..

Igår blev det utgång, en jävligt bra en för att vara fredag. Dans, trevligheter, nytt folk och nakenbad efter krogen. Det var gott! Första doppet i år. Haha!

Nu sitter jag och plattar håret, för idag är det utgång igen! Inte fullt så sugen då jag har sjukt och i höften.. Varför vet jag inte men ont har jag! Men det blir säkerligen bra.. Jag ska njuta av livet och göra precis allt som fallar mig inte. ( Nej inga för dumma saker!!)

Kärlek kärlek kärlek tro hopp och ännu mer kärlek!

Och jag ska förresten tatuera mig på tisdag!

Önskan

 

Nu sitter jag och dricker mitt tee och varvar ner inför sängtime! Imorgon börjar skolan som sagt och det riktigt slog mig nyss. DAMN! Är lite nervös faktiskt. Mest över vilka lärarna är och om dom är nice. Återstår ju att se, right?

Mamamamama


Väldigt seg idag

Fyfan vad jag är seg. vaknade och kännde inte benen typ. JAJA FÅR VÄLL SOMNA OM DÅ, tänkte jag. haha. Vaknade en stund senare och kunde känna dom så jag reste mig och fixa frulle som jag nu sitter och käkar.

Imorgon är det skoldag nr 1 och det ska bli sjukt nice! Efter det blir det en trip ner till HEMLIGT och hoppas på trevligheter ! (vill inte säga för mycket!) Sen ska jag försöka hinna med lite shopping också och hoppas att mina byxor kommer med. :)

Igår var det utgång, först förfest hos Marianne och sedan Hamnkrogen och Harrys! Det var trevligt och jag ska inte klaga.:) Idag mår jag ju som sagt inte topp! Men det var värt det. Ska tagga ner lite med de trevligheterna tänkte jag. (Får väll se hur det går??)

Hade tyvärr inte med mig min kamera igår så får ta den bilden som lagts upp på facebook. !


Charly

Nu drar man på sig kläder snabbt för att möta upp Charly, systemshoppa, klädshoppa och fika! Ikväll är det ÖS. Vinet ska in på kylning och livet ska bara rulla på. Det går bra nu, kompis det går bra nu! :D

Sista rediga utgången hoppas jag. hahah. Skolan börjar ju faktiskt på MÅNDAG. Och det är sjukt gött att komma tillbaka till rutinerna.

Nu ska jag tvätta fejjan, släng apå lite spackel och sedan bege mig to the "city".


Glad

Vaknade glad runt 10! Varför ligga kvar som jag brukar då ,tänkte jag. Reste mig, fixade frulle och tog det lugnt.

Nu sitter jag här och äter vindruvor och väntar på att Andreas ska vakna(?) haha. :) Senare idag kanske jag tar mgi en fika med Märtis (om jag hinner, har inte träffat min Andreas på några dagar!!!)

Nu blir det att kika runt på lite nödvändigheter i klädväg. Har ju rensat garderoben TOTALT. Har liksom INGET kvar typ. gick från 13 par brallor till 4. Stor skillnad. Fast ändå inte egentligen? För jag blev ju av med det jag inte använder. Så i byxvävg ligger jag egentligen lika. Men överdelar är det skrikpanik om!

Dock har jag hittat ett fint linne! (= (samma bid på linnet som jag har som bakgrundsbild på datorn! haha)


Long time no......see??

Ja. Anledning - ingen större än brist på lust. Men nu har jag lust och det är väll för att allt är så bra det kan vara nu.

dagarna har jag tillbringat med jobb jobb jobb, andreas,vänner och fest! mycket drama också mitt i allt. men nu är det ljusare än någonsin!

Idag köpte jag mig ett leopardlinne (CHOCKEN!!!!) ett par svarta skinnbyxor som jag hoppas sitter som en smäck när de landar i min brevlåda! Jag har även klickat hem mig en ny gucci by gucci parfym då min varit slut ett tag och jag kännt mig så naken!

Nyheter är väll de att jag hoppas av högskolan för att börja plugga omvårdnad och sedan förhoppningsvis få jobba inom psykvården! :) Börjar nu på måndag och det känns sjukt nice!

Nu har jag inte så mycket tid över då jag ska greja med håret och fixa lite.

Lördag = charly, marianne andra och nära och kära som leder till totallt ös och utgång! LÄNGTAR SÖNDER MIG! Glad tjej? JA.

RSS 2.0