igår

Igår kom alla grejer! Jeansen, kjolen, skorna. MEN... Inget passade?! Nelly grejerna blir hel retur, skorna blir bara byte till mindre storlek! :)

Tentan fick jag göra igår men fick bara 25 rätt. Vilket egentligen inte bara är så BARA... :)

IKVÄLL blir det utgång! Tequila och smirnoff står på listan.:) ÖS!

tenta time

Ja, nu ska jag snart ta bussen in. HOPPAS jag får göra tentan. Man måste vänta 30 min efter att alla som anmält sig börjat och DÅ får man hoppas att man får sitta. Kommer förmodligen bara få åka hem.. Men jag försöker. Hellre att jag försökt än att jag bara stannar hemma...

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG

Pluggpaus

Imorgon är det tenta. Ska in och hoppas på plats! Har läst en del nu. 60 sidor kvar. Sen blire sängen.

Idag var jag på Lager 157, sög.. Köpte en lipbalm i en närliggande affär för 10 spänn och en "jag har aldrig" kortlek...

Blev hem sen, träffade Ines och Sanna. Tog en snabbkaffe och väntade på Ginas tjejkväll. Som förövrigt inte var någon höjdare förutom att jag köpte ett par svarta jeans med en skinnbit framtid på vardera ben..
Annars hade dom INGET speciellt. Verkligen INGET. Folk var som galna, för vad???Vad hittar dom??Finns inget.


Säljer de svarta skorna.38/39

http://www.annonsera.se/v%C3%A4stra-g%C3%B6taland-g%C3%B6teborg/kl%C3%A4der-_-accessoarer-skor/snygga-vinter-skor.html

plugg,fika,plugg

 

 


blåbär

Käkade glass med blåbär och banan precis och ha läst lite i min bok till fredag. Nu ska röjja lite här på rummet och sedan hjälpa farmor med hennes nya mobil. INTRESSANT.
Hoppas på att mina kängor kommer idag!!

EN som uppskattar det stökiga.


Bed is calling

Dagen bestod av hundpassning, mat, fika och pakethämtande.

Wake up in the morning

Nu har jag vaknat och ska börja plugga snart tänkte jag. Tenta på Fredag som jag dock missade att anmäla mig till typsikt nog? Men ska dit ändå och hoppas på att det finns plats!:)

Har inte visat min sänghimmel jag fick av pappa som jag ville ha i julklapp men fick bara sådär! Mysigt!

Nu har jag gjort det.

Världens grej.....

Beställde två par jeans och en kjol. Fan....

NEJDÅ! Jag är glad.:) haffade på rean. YEY!

Stan idag!

Bra dag i stan. Träffade Limoure och Marianne med Maki. Käkade sushi och shoppade. :) Senare blev det hem och käka god bakad potatis på Sandbergs!

 

Köpte två cardigans som jag haffade på rean, en plånbok, skyddspray x2, KAMERA. Som ni ser.:) och en dipliner i ett hörn.


stan

Imorgon är det stan på listan och då skall en kamera införskaffas. (plus annat med såklart). Ser fram emot det faktiskt för det är skönt att unna sig saker om komma bort nu när det är lite jobbig i livet.

work like you dont need the money. love like you never been hurt. dance like nobody is watching.

Detta är något jag ska ha i tanken i alla fall. Så bra sagt.

3år och 3 dagar

Det var så länge det var VI. Allt händer av en anledning, right? Kommer bättre tider!

Igår/idag

Igår hände inte så mycket. Färgade håret och var med Ines, kikade in på HK en SNABBIS, världens snabbaste snabbis. Nu sitter jag här och hostar lite.. För att jag rökte igår..
Det var dumt nu när jag klarat mig så länge. Men dessa blir bara helg cigg. Så de så. Sen efter detta är det HELSLUT.

Idag ska jag dra med Ines och kolla ett place, ska bli intressant. Ska pröjsa lite för kollade och priset är billigt inte det borde vara billigare i och med hur det är.:)


Min plan..

Satt och klistrade lite. Lite "RAM" för inköpen. Kanske. Kan ju alltid ändras.

Irriterad - klart byxorna är slut

 


A long day became short

Ledig imorgon-tisdag. GÖTT! :)

Kom hem för en pyttestund sen. Tryckt i mig ltie jansons och nu är jag lagom tjock. Idag är det TRE ÅR för mig och Daniel men detta firas på lördag då båda är lediga.:)
Dagen idag bestod av att åka till skolan med Edona och sedan fixa det vi skulle med gruppen och därefter lunchade vi och sedan åkte hem.

På hemvägen träffade jag Ali, Limour och Esra. Gick av i gbg och stack till HM där jag köpte svart hårfärg och Limour fick sig sin rosett ring som jag också har fast i silver.:) Hon köpte även skinnhandskarna av mig.

På måndag ska vi kolla jacka tillsammans så vi håller tummarna för att vi hittar någon! Nu blir det att ringa mamma och kolla om jag fått något på posten!!

Todays a long day

Pengar på kortet och hoppet i bakfickan. Effektivitet idag. Ska försöka tränga fram en bra tanke. Idag är en ny dag för grupp tre!!!

Sitter och plattar håret. Lite minre än halva kvar men behövde en paus. Idag ska jag ta med mina handskar från HM som jag kanske säljer till en vän om dom passar. :) Sen är det bara att returera jackan när hon bestämt sig. (kan ju inte skicka tillbaka den och sen handskarna om de inte passar).

hår katastrof

Längtar innerligt till måndag. Då ska jag SPRINGA och köpa en svart hårfärg för att trivas med mig själv igen och sen köpa heating protection produkter och hårvård produkter. ALDRIG haft såhär jobbigt och tovigt hår. Fy fan för det!

Har i alla fall kämpat hela dagen och NU är uppsatsen klar och inskickad. Imorgon väntar en LÅNG dag. Och på fredag är det redovisning. Sen är den helg och då firar vi treår. Dock bara en mini för tiden finns inte så får skjuta fram det. Men blir nog bada badkar och mysa! Tar mer seriöst när tiden finns!:)

Nu, IN I DUSHEN, hårinpackning, sova.

Sitter fortfarande med skiten

Fy vad trist detta är va? Aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv. Snart är det dock mat = Paus. Skönt... Sedan är det bara att fortsätta och sedan lägga sig för en LÅNG dag imorgon....

Lång dag idag.....


Plugg

Nu ska jag plugga lite tänkte jag och lägga mig när jag börjar bli trött och stenjobba imorgon!!

Till Halloween!

Denna blir nog min till Halloween! Om allt sitter som jag vill och om jag inte hittar något annat (tror jag dock inte!)

Hard work work

Nu har jag kommit hem och käkat och ska nog powenapa och sedan råplugga innan Daniel kommer. :) Har även fått iväg paketet jag fick för ett tag sen med klänningen och en väska. Var så fula.

Dagen har flytit på smidigt och imorgon är jag "ledig!". Life is good.

Jag ska färga håret svart.

 

 


10november

Mina rosa kängor kommer den 10de, men de svarta kommer innan. Men den som väntar pån ågot gott väntar aldrig för länge!:)

Idag är det bara 2 dagar kvar till min och daniels 3års dag. Hoppas innerligt att underkläderna kommer SENAST samma dag. Puh. Gillar inte att vänta.

SKa i alal fall trycka i mig frukost nu och sen dra mig till skolan, börjar 13.00 idag och slutar 14.30. Skönt. Sen blir det hem , plugga som en get, vara med Daniel och sen vara "ledig" imorgon och göra klart uppsattsen and then skicka in den.Ska även försöka få tag i böcker jag behöver i bibblan. Lång dag imorgon antar jag men skönt när allt är över. :)

I got some stuff

FIck hem lite saker, b.la jackan jag beställde. Den var katastrof på. Har inget att säga om den, och den låter äckligt när man rör sig och den är bara allmänt ful och så not Daki anpassad. Usch!!!

Idag var det en allt för lång dag. Trodde jag skulle sluta 12 men icke. Blev efter 4. Desutom kom vi en timma för tidigt av någon sjuk anledning?

Nu ska jag lägga mig och vila min övermätta mage. Imorgon börjar jag 13.00. Lots of love. :)

Kängor

Har nu kliockat hem två par kängor för endast 800. Ett par rosa och ett par svarta. Min vän Ines har köpt ett ar rosa Dr. Martens för ett tag sen och de var så snygga och fräcka. Så nu hittade jag ett par rosa som passar min plånbok bättre. :) Hoppas de sitter bra!! Dock var hennes höga!


Monday morning

Jag avskyr att vaknade flera gånger innan klockan ringer. Så stressande. Och sen vakna med en känsla av att jag försovit mig fast jag inte har det. Hoppas dagen slutar bättre.

Ska snart ta bussen till stationen här där tåget går 07.13. (hoppas tåget redan står där när min buss kommer 07.00!)
Sedan blir det att åka in till stan och träffa ALI och åkta tillsammans till Borås. :)
När denna dag slutar har jag ingen aning om, men en sak är säker, jag ska vara med min DANIEL när jag kommer hem. Plugga får jag göra under resan. Ska ju lämna in en uppgift den 21 som även är våran treårs dag.:)

HOPPAS MINA UNDERKLÄDER KOMMER IDAG SÅ ALLT ÄR SOM DET SKA UTAN STRESS.

Ha en underbar dag.


Bra dag.

Vaknade, sanna ringde, Daniel kom, Sanna kom, Daniel stack, vi fikade vid hamnen. Satt hos mig och snackade. Och jag städade även. Nu sitter jag här, har hämtat smink och allt från Maki och nu ska jag skriva mina reflektioner om intervjuerna jag gjorde under vfu tiden. Sedan ska jag sova upp 6? Sedan till skolan. Ska blig ött att komma tillbaka.

Igår var det balkan night. Var där dock inte så länge för vi tog halv tre bussen hem men kom hem runt 4. Var en upplevlese må jag säga.:) Får nog göras om med mer ös och mer alkohol och även mer tid. No buss fitta. om inte 07.30 bussen? Skulle inte skada.

Jag och Elma på balkan night!

Yey

Hemma från Ikea. Var bara en titta-på-saker dag. Så kikade runt bara och hittade saker jag ska införskaffa när pengarna kommer. :) Pekade även ut vad jag ville ha i julklapp av pappa. hahaha.:)


Nästa köp med.

Nu är det dags att införskaffa väskor. Speciellt party. Har EN ny partyväska. = Inget. Så denna pärla ska jag nog allt införskaffa.


Ikea

Bär av till Ikea snart! Sen hem plugga sönder för att sedan förtjäna en utgång. Även om jag itne skulle så ska jag. Känns det rätt så är det rätt. Sist var ju kul för en gång skulle så hoppas på samma!:)


snäppet över 300

Ska vara fin på vår tre års dag. Så klickade hem detta!

Billigt och snyggt

So nice


trött som en apa

Helt slut. Kom hem för en liten stund sen och har bara käkat och försökt hålla ögonen öppna. Nu gav jag mig en käftsmäll och kollade runt lite på vad jag ska införskaffa som finns på min KÖPA lista. Leopardpälsen blir det nästa månad, bra va? :)(har skviti om den innan)


fikat

Kom precis hem från fiket med Ines och Maki!:) Satt där en bra stund. Nu ska jag strax in i dushen och sen plugga and then sova. Sista praktikdagen imorgon.:( Tiden har gått allt för fort!

En fundering jag fick precis. Ska nog färga håret svart.. Det känns så rätt. Sen när pengarna rullar in den 25 ska jag köpa färg och färga mig!:) Har desutom beslutat att INTE dricka och gå ut denna helg utan plugga och göra det jag måste. Sen är det ALL IN (utan däckande) näst nästa helg.

Påklädd

Sitter med ytterkläderna på och njuter av mitt te. Detta för att jag sdka slippa SLÄNGA På mig ytterkläderna när jag ska springa till bussen:) Har börjar hosta? Vilket suger. Men denna dag ska allt gå bra. Kanske tränar om hostan bli bättre. (hoppas)


Ha en fin dag.


bullar

Jag gjorde bullar förut och åt dom tillsammans med min Ines och vi kollade på PH. :) Gott men de jäser som fan nu!
Imorgon är det VFU 7-45-16.00 perfekta busstider med. Underbart! Nu ska jag skriva yrkesdagbok och sedan lägga mig. Ny dag imorgon.:)

igår

Ja, igår glömde jag säga att jag tränade IGEN. Men idag är det vila ( om jag inte blir supersugen på att träna) och sen är det träntime på onsdag och torsdag. Skit kul verkligen.

Nu ska jag i alla fall springa till min VFU! 09.00-17.-30 idag! Time to goooo

hm saker

Fick hem ett till HM paket där inget var som jag ville att det skulle. Blir att skicka tillbaka...Suck..

Imorgon paktik 9-17.30, PUH! Tur att det går så fort bara!:) Kanske får gå tidigare då min buss går 17.08. Annars blir det 18.08 = får vänta nästan 40 minuter. :( Dom är så snälla så det går nog att lösa!

Home sweet home

Första dagen avklarat, finnemang! Nu ska jag trycka i mig pizza och sedan kolla vad vi har i kylen så jag kan laga mat! :)

Praktik 2

Yes soon ska jag iväg till praktiken. Ska bli kul! Nu blir det att trycka i sig frulle, platta håret och välja en lämplig outfit and then im ready to go!
Gårdagens köp blev en jacka. Också en tillfällig.:)


Sitter hos maki och är svettig

YES, tränat som en hunk. Maki har stekt som en val men jag sa till henne "Det hjälper inte att vara brun och fet". Det var skit kul för nu har vi fått ett löpband i gymmet! Sexig kropp next. :)

Imorgon börjar även första dagen på min ANDRA praktik som nu på förskola.


JA!

Mina skor jag skrev om en gång långt innan. (om jag minns rätt) Har kommit tillbaka och finns i min storlek! FAN VAD JAG ÄR GLAD. Så nu har jag klickat hem dom och väntar på att de skall komma. Överlycklig. :) Runda och allt jag ville. YEY!

Remember?

Kollen

Har precis kollat när och hur mkt jag får fram till MAJ 2011!

Nu ska jag skriva in min första intervju så det är överstökat. Sen blir det pluggtime.

vfu 1 klar

Känn skönt men tomt på något sätt. gick för fort och synd att det bara var en vecka. Men nu börjar praktiken på FÖRSKOLA, vilket känns extra kul! Ringde dom idag och sa att jag skulle komma och jag var "så välkommen så!". Känns skönt.

Idag blir det att vila och sedan plugga. En-två kapitel ska jag allt ha gjort. Ska snart även ringa hem och kolla om mina HM saker 2 kommit:)

Mina skor!

Mysiga och varma, kort modell. Tog två storlekar mindre än vad jag har, passade perfekt!:)




Fick hem allt annat också. Och idag kanske det kommer mer. Näst sista dagen på praktiken idag med! Slutar 12.30!:)

dag tre

Allt flyter på bra på VFU:n och det är jag glad för. Gjorde min intervju igår, tror jag fick med det viktigaste? Vem vet egentligen. Kan ju inte pressa dom på svar dom inte har. haha!

Igår kom i alla fall mina tillfälliga vinterskor , "uggs" look alike. Kort modell från HM. :) Min ögonskugga, brillor och partyväska kom också! Fullt ös.:)

Nu ska jag äta upp min frukost, slänga på smink och sen ropar Tjörn på mig!

Undrar

Jag sitter just nu och undrar vad som levererats från hm och vad det är som packas. Ska bli intressant. Antagligen vet jag imorgon.

Min första dag på praktiken var över förväntan. Alla var super trevliga och det var skit bra. Fick även skjuts erbjudande av en där vilket underlättar SÅÅÅ mycket. :)
Imorgon är det en ny dag med förhoppningsvis i ntervjuen avklarad. Ska bli gött att börja med den och få det gjort.:)

Första dagen på VFU

Japp, imorgon gäller det. Min FÖRSTA dag på Myggenäs skola. Klass 2. Ska bli ytterst intressant. :) Har aldrig någonsin varit på skola och jobbat innan så detta ska bli annorlunda. Vad gör man ens i tvåan?

Får i alla fall sjuts till skolan imorgon för att bussen går SÅ dåligt. SKall börja kl 8 men bussen kommer fram 8 och det är den tidigaste bussen och i och med det så tar den 1h 25min!!! Vilket är 1 h väntetid på byt bussen. Inte okej..
Så skall kolla om jag kan börja senare eller hur vi ska göra. Känns inte kul att behöva vänta ute i kylan en timma för att komma till ett ställe som tar 20 min om man åker senare. :)

Nu ska jag i alla fall skicka ett mail till dom och säga att jag löst problemet för IMORGON och att jag kommer att komma kl 8.

Kattkvinnan kommer även imorgon kl 5. DÅ ska Ines skriva på kontrakt för Gucci!:)

Dags att skicka mail och fixa matlåda till imorgon! :) TJING!

Bajenödig

Sitter i alla fall och är bajenödig och ska bege mig mot toan. Men fört ska jag berätta lite om hur dagen ser ut.

1. Platta håret.
2. Lämna Gucci till farmor
3. Kolla outfit
4. Packa present
5. Fixa mig
6. kl är ungefär 5 och jag beger mig till Ines för födelsedagsfirande.
7. Super oss under bordet
8. HK
9. Hem

Mitt nästa köp

RSS 2.0