Stan

Kom från stan fö en stund sen och har precis käkat och nu chillar jag!

Var med Maki i stan i alla fall. Kollade runt, skickade över pengar, fikade och träffade Aida. Köpte även en tröja till pappa, spontant. Och doftljus till Lena och Farmor.:) Jag är så snäll.. Köpte även det sista till Ines som ska ha födelsedagsfirande på lördag.

Nu ska jag i alla fall öva lite på mina repliker inför imorgon då vi ska ha "Teater" typ. Intressant. Och det är för övrigt REDAN torsdag imorgon?! Sick.. Det dåliga med den dagen är att vi slutar 16.30 men är som tur lediga på FREDAG. FAN VAD SKÖNT!! :D


I min jacka

Sitter i min nya jacka och ska snart gå till bussen! Kommer om 20 min så det är rätt lungt. Blir att åka in till stan med min syster och lägga in pengar och köpe present. Senare måste jag dra till bibbland och kolla med om har två böcker jag behöver, annars får de skaffa dom och även skicka mail/gå till förskolansadministration och kolla om sammarbete. NÄSTA vecka är det VFU för mig och det ska bli jävligt intressant. :)

Beställde

Beställde precis tillfälliga stövlar, en partyväska, ögonskugga, brillor! Ja, brillor! Då jag hoppas solen ska kika fram emellan åt. Bra att han då. Passar även till min jacka jag förövrigt fick IDAG! Satt bra men trodde den skulle vara tjockare. Men men! Får köpa en tjockar i London eller någon annan stans.:)

tröttast på jorden

Det är vad jag är. Hoppas dock att vi slutar senast  halv tre. Men det återstår att se. Vill ha sova.....Hade skippat denna första föreläsning om den INTE var obligatorisk. Men nu är den det..Jaja. Fixa frulle nu och digga läget.. De positiva är i alla fall att jag har mina hörlurar nu så jag återigen kan lyssna på musik! :)

Hemma

Kom hem för kanske 30 min sen. Har varit i skolan idag, två föreläsningar! Åkte till stan, shoppade mig en munkjacka och en stor fin rosett ring. Välbehövligt. Nu ska jag inte shoppa nått mer denna månad. Sparar till LONDON som är om 5 veckor. FCK yeah.

Mailade även om min jacka som jag tycker borde ha kommit idag. och fick ett mail om att den når mig inom 1-3 dagar. GÖTT! Denna vecka alltså.:)


Dessa dagar

Dessa dagar har varit ok! Tisdags färgade jag håret. Eller ja, slingade det. Blv bra! Igår fixade jag naglarna och så.
Var ute fredag och lördag. Fredag var kolla läget dag, lördag skulle vara ALL IN, men tyvärr var det de tråkigaste på läääänge. What to do?

Har i alla fall inte köpt något nästan för jag har betalat alla jeans och sånt. Det ända är en mascara och top coat lack för naglarna. Kul... Men så är det när man är dum! Längtar till nästa cach tillfälle. Bara 4 veckor och 1 dag kvar. he he he...

Igår var jag i ala fall i stan då och fixade naglarna och käkade asgod oxfile på chez Amis. Sprang som e tok i femman då allt höll på och stänga men som tur var hann jag springa in på åhlens och köpa det där..

Nu blir det i alla fall till att rycka upp mig, kolla buss, och åka till mamma! :)

Det är sant!

Det ä faktiskt sant att man arbetar bäst med något när man precis vaknat. Jag vaknade och direkt satte jag igång med att göra klart allt med textbearbetningen jag hade kvar, dvs skriva ner allt jag ändrat, vad jag lärt mig osv och sedan publicera det på PingPong. Så nu har jag hela dagen till att göra precis vad jag vill.

Fika snart då! så blir till att ringa min syster nu och kolla vad hon gör. :)

Klapp på axeln

Bearbetat min text nu! Äntligen. Var så seg i början va! Ville inte. Sa " FAN VAD TRÅKIIIGT" högt för mig själv. bra inställning...not. Men nu är det klart i alla fall! Så imorgon ska jag börja skriva på min PungPong text där jag ska skriva allt jag ändrat i min text! :) Easy pleasy. Sen är torsdagen över och cashen kommer in. FREDAG <3

Lördag bli det stan kl 10. Åker in då i alla fall med Pappa, Mamma, Daniel och Maki. Åker buss hem sen . Kl 1 är det fixa naglarna så måste även kolla busstid/spårvagn till tjejen som ska fixa dom. Intressant!

(=

Idag har kattkvinnan varit här, Vi har chippat, vaccinerat katterna. Har även varit på torget en sväng och köpt medicin till dom och även halstabletter till mig som förövrigt har en läskigt bedövande effekt!

Hann med att käka pizza med Ines och även fika en stund. Nu blir det att kolla klart pretty wild och sen fortsätta med min textbearbetning! :)

Ledig imorgon me doch då ska jag kolla med förskolans administration om de kan fixa samarbete med högskolan.

Imorgon

Ja, imorgon är jag ledig, och ska fräga håret halv 10. Sedan ska jag dra mig hem och lämna tillbaka handskar jag köpte som gick sönder och det var ändå skinn?? Därefter blir det att dra till förskolans administration och säga vilka dagar jag är ledig men innan det får jag kolla upp vilka dagar det är. Sen även kolla med dom om de kan skaffa samarbete med Högskolan i borås så jag kan få praktikplats i stenungsund. Har i myggenäs skolan första veckan men sen vill jag ha förskolan här. :)

Har i alla fall varit i skolan idag och haft examination 2. Klarade det och fin även reda på att jag klarade den muntliga delen i examination 1 och även den skriftliga. Återstår bara att fixa till texten, inte för att den är dålig utan för att visa att man fattar ändringar man kan göra som vi gått igenom i textbearbetningen. Sen är det att börja läsa på nått nytt. tror det är läroplanen och det men är inte hundra. Kollar det sen.

Nu blir det att dricka upp mitt kaffe och vila lite.

Det är snart dags

ATT RÖSTA. för första gången i livet. KUL! Det blir socialdemokraterna! :)

Igår var det en helkul utgång med kvinnorna! Måste göras om. Alla blev lite glada i bollen och ingen spydde. haha.
Idag står det PLUGG över hela mitt schema för IMORGON är det examination 2. Puh! Men det är från 11-12 sen är det hem och ledig till fredag och på fredag kommer pengarna.

tisdag ska jag som sagt färga håret och det ska bli intressant och kul. Bra med variation? sen lördag är det ju fixa akrylnaglar och sen dra runt på stan, på fredag hoppas jag även att min jacka har kommit från kina! :)

Var är pappa?

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem. tror att han är ute med hunden? Vi ska nämligen äta kl 3 men kl är 4 snart......Oartigt när man ska äta hos någon annan.

Igår var det i alla fall lite HK, kolla läget och tramsa. Idag blir det HK fast på riktigt. Vinet ska in i kylen och samtal ska ringas. Tonight gonna be a good night, right? Sen imorgon blir det heldagplugg..... Fy. Men måste man så måste man!

Maki!<3

Min video till maki.


På tisdag nästa vecka

Är jag bl a ledig som jag även är på onsdag och trosdag. Life is good. Ska även bli ljubrun på tisdag! Mycket intressant. och det är även ett plus att det inte kostar något! Maya ska fixa detta i sin skola på mig. :)


Kanske bli något sånthär? Återstår att se. Inte ens jag vet.


segis

Nu är kl 20.44 och jag ska lägga mig. imorgon ska jag upp halv 6 (SOVMORGON). sen är det gruppträff och två föreläsningar. lär gå på EN eller kanske ingen då de inte är obligatoriska.:) sen blir det hem och fixa den färdigtvättade tvätten jag tvättade idag. :)

har i alla fall hunnit trycka in en fika med Suada innan jag skulle vara med daniel, var med han till nu och han hjälpte mig med tvätten och kissarna och vi bara mös. superbra!!

natti världen

FIn morgon

Tror jag, har itne vågat kolla ut men solen verkar skina? vaknade runt halv 11 och tryckte sedan i mig frulle. Har myst med hunden och katterna och ska strax göra chokladbollar (om det finns kokos). Därefter får jag sätt amig med min bok och läsa ytterliggare 30 sidor (läste 30 igår). sen har jag bara 30 kvar imorgon och sen är det tänkatid och svara på frågor tid. Har examination 2 på måndag och deadline på arbetet den 23(?). Ska fixa till det så det ser bra ut och sånt, inte så farligt antar jag? Återstår att se dock..

Igår skulle jag varit med Daniel men eftersom att jag slutade så sent så gick det inte och ska vara med han idag istället med det liksom krockar med hundkollen jag och Ines ska göra. (hon har hittat sig en hund i mellerud!). SÅ nu vet jag itne hur jag gör. VIll inte skjuta fram det med Daniel IGEN men vill hinna se vovven också. Life is hard. svär.

hungrig och arg

i och med att jag skriver detta är jag inte lika hungrig längre för jag är mer arg och det tar över hunger känslan. Men fan. Jag åker till skolan 6, äter frukost, fixar mackor till skolan, har lunch 12, äter dom PLUS pommes och dipp. Klart som fan att jag är hungrig när jag kommer hem kl sju?! sju timmar sen jag åt liksom? Och då finns det INGEN mat sparad. inte ens en SKED. och mina reserv kina puffar som jag lämnade är också uppätna. tro klart jag blir arg och ledsen då?

sen finns det inte ens korv att steka. nästan så jag vill dra och bo i en röv där jag själv får köpa och laga min mat.

Köpte precis

Köpte precis två par jeans. Behöver verkligen nya byxor men mer än det behöver jag tröjor! Hittade dock inga.:( 400 spänn för de två. FYNDIGT! :)

Skönt

För en stund sen ringde Marita, som håller i allt med kontaktperson att göra. Förklarade situationen och hon tyckte jag var klok som valde att avbryta nu. :) Skönt! Var så rädd att jag skulle få skit. Men han förtjänar att ha någon som har den tiden som han behöver. Nu med skolan och allt finns det ingen tid över.:(
Men jag ska i alla fall ringa han ikväll och kolla om vi kan träffas på onsdag, då jag är ledig, och avsluta liksom. Med en fika eller så! :)

Skönt att allt löser sig!!

Såg en rolig sak.

Idag gick jag in på Kenzaz blogg, som jag inte gjort på evigheter då jag tycker hon är trist. Men i alla fall. Gick in där och såg att hon köpt såna där skor för ett par dagar sen. Finfint! De jag la upp var dock fake, såklart, för prist på dom var 600, inte 1680. :)


Att göra


Jag är den tröttaste.

Yes, och sängen kallar. Imorgon är jag "ledig", hemplugg. Så imorgon är det 30 sidors läsning av cirka 100. Så hinner jag både läsa och skriva ner viktigheter inför examination 2 som är på måndag 20/9.
Den 25 blir det kanske utgång i uddevalla, annars kanske gbg i och med att jag missade det igår pga min huvudvärk. och den 24 tror jag min jacka kommer!! 14 dagars tid. så det borde väll bli någon gång då? :)
När det kommer fattas det bara ett par rediga skor! sen är jag hel för vintern! (kanske en halsduk om det behövs?)

Life is good. Ta vara på det.:)

efterlängtat

Äter min efterlängtade kycklingsallad med ägg, feta och currysås! tänkt på om jag ska käka det hela dagen och nu gick jag och köpte den. Mega gott!!:)

såg föresten idag att vissa ställen drar pengar EFTER att man köpt något. Typ en-två dagar efter. så blev lite chockad när jag kollade mitt konto. DAMN. men det är lungt:) den 24 kommer cashen.:)

jag och daniel

Har kollat jackor och vi kom gemensamt fram tll denna. ÅÅÅ SÅ FIN!!


fräcka


Vaken!

Igår kväll skulle jag nämligen ut i stan, balkan night men mitt huvud hade värkt från 1 till 10 så på förfesten beslutade jag mig för att inte åka in och drog hem. Bra gjort av mig för nu mår jag bra!:)

Idag blir det att säta rummet som förövrigt är typ klart, sängen och allt är flyttat hit.. Sen träffa Sanna en stund innan hon ska jobba och sen börja läsa i boken som vi har till näst nästa måndag. Bättre att vara ute i god tid tänker jag. :)

=(

Allt var bra förutom skorna och väskan jag beställde. Väskan var STOR och skorva var STORA. Så retur på väskan och 38 på skorna!

Klarade för övrigt den muntliga delen av examinationen vilket jag dör av lycka för. Har bara gjort det och sedan har jag myst hos kvinnan med barnen och alex,leo, roger och mattias! Mysigt! Nu ska jag sova i och med att jag sov så kasst inatt, vaknade liksom av att hjärtat dunkade jätte hårt. Världens konstigaste känsla verkligen...

Att prata om en konstig sak till är att igår när olyckan inträffade hoppade jag inte på JUST de tåget och valde att stanna och snacka med några från klassen. IDAG så sket jag i att ta den tidiga bussen och tog den senare. Den tidiga välde på motorvägen....Måste ha någon änglavakt över mig. Någon där uppe som vill mig så gott som möjligt ochhindrar mig på ett eller annat sätt att få hamna där. Värt att tänka på.

Sorg.

Vila i frid! Mina tankar går till era familjer och nära. Jag må kännt dig Mona när vi var mindre men det gör väldigt ont ändå. Att en så fin människa bara försvunnit från världen är sjukt. Men en sak är säker, du försvinner inte från våra hjärtan.

Fly away little butterfly.

försöker plugga

Vaknade och satte mig och pluggade dirr. Fick lite gjort faktiskt. Och sitter fortfarande här men med mycket mindre hjärnkapasitet. Ska sätta mig på altanen. har tre inlägg jag MÅSTE, har jag sagt till mig själv, göra innan dagen är slut. Och det låter som lite men de tär det inte. två ska jag i alla flal gjort innan kl 2 då jag ska fika. Men saker kommer upp hela tiden. Suck!

Nu drar jag mig ut och isolerar mig för tillfället. Dator, tv, djur, andra människor, NEJ TACK

I väntan på Ines

Har precis käkat överdrivet mycket mat. 4 panerade köttbitar och massa potatis gojjs. Åt bara frukost idag iof så kanske därför jag överdriver med maten..
Slutade skolan 16.30 idag vilket sög för jag sov skit dåligt och hade en lång dag. Blä!

Nu ska jag i alla fall vänta in Ines och sen blir det ett kopp kaffe, för min del, och vin för hennes. Sedan sova, vakna 8-9 , plugga, in till stan och fika, vara med kvinnan och sist men inte minst min man!

Nu

Kom hem för en liten stund sen och har nu suttit och klickat hem allt jag såg i hm tidningen jag ville ha som jag kollade i under buss resan.
Blev en del fina saker faktiskt!!

Nu ska jag ta en tupplur och sen plugga i i alla fall två timmar. På onsdag är jag "ledig", inläsningsdag. Fy vad skönt det ska bli!


10 min

Ska bege mig mot bussen om 10 minuter där jag ska möta upp Ines och sen ska vi glida ner till torget där jag ska införskaffa mig sockar och sminkborttagningsgojs! Denna vecka har varit fullproppad med information i skolan. Men nu börjar allt sakta att klarna. Hade en presentation idag och den gick bra! :) Nästa vecka är det examination 1. På fredagen. Vilket innebär mkt läsning och et tklart arbete tills den dagen. PLUGG PLUGG PLUGG. Men det är det värt i slutet när man gått ut!

Jag har i alla fall shoppat nya skor, kilklackade, jeans leggings, party leggings, magtröja, skinnhandskar och sånt där roligt till mig själv. Nu fattas bara mina kängor och en ny vinterjacka!


Trött

IDag är jag sper trött även om jag la mig tidigare. Men så fort jag kommer ut blir jag säkert piggare. Slutar 13.00 om vi inte ska ha nått snackeller så. så kanske 2 t.om. Sen blir det hem och vila och städa. Ser ut som ett helvete här!

Uppe innan tuppen

Yes. Det är jag och det kommer jag vara mycket framöver. Men det är det värt. Skolan är as förvirrande men det blir säkert mer förståeligt med tiden. Tills imorgon har jag en typ presentation jag ska göra om mig själv och så. Enkelt. Men sen till fredag nästa vecka är det en examinationsuppg eller vad jag ska kalla den. Och där tar det emot för jag förstår INTE riktigt HUR jag ska göra den och saker är oklara i texten. Får se på torsdag om de i min studiegrupp fattar något. Annars är det kört?

Igår åkte jag och stannde i stan med Sara, en från klassen. Därefter kom henne pojkvän och sedan stack dom och jag mötte upp Ines. Jag fick köpt en tröja och lite sånt. Ines shoppade såklart också!

Glömde även säga att jag köpt mina första böcker! De "viktiga" som vi ska ha tentor på och sådär. Blir säker bra. Nu ska jag platta håret lite fort och sen ta tåget till stan!

RSS 2.0