FIn dag idag som vanligt!

Vaknade 9 idag! För att sakta men säkert börja fixa lite då jag ska iväg till tjörn om dryga 30min ungefär! :) Därefter blire käk med alla här hemma, mys/firande av Lena. Därefter blir det första bästa bussen till stan för att lämna en bok till Limour som jag fick låna! Tack babe!! <3

Resten av kvällen ska jag spendera med Ricardo och öla! Nice nice.:)


Senaste



Första grillningen


Sköna kvällspromenixer


Brygghäng till kl sent


Feta mys lunchar

och sist men inte minst


Skola!


To do list

Ny tatuering

Spraytan

Sol/shoppingresa

Stockholmtrip

Hårförlägning

Restylane

Piercing a la boob

This is whats on the list so far. :) Tatuering och spraytan är det innan sommaren. Sedan kommer resten Augusti och fram!

Nu ska jag fortsätta med min isolering från omvärlden med paper skrvande! Fuck you!:)


Gooood morgon världen!

Igår blev det utgång men först käk hos LO. Gottigottgott!! Därefter var det förfest och sedan Harrys. Där stötte jag på både den ena och den andra och gamla gymnasiet män som jag trodde dött. HAHA. Helnice!:)

Blev dock ingen lång kväll för jag kännde mig "vilsen" , hahahaha, så jag stack hem! Till följe fick jag Alex sällskap. A true man and friend! :)

Har i alla fall hunnit plocka upp allt trams från golvet och fixat mig smoothie! Banan, jordgubb och hallon blev dagens! :) Nu ska jag i alla fall fortsätta skriva så jag blir klar någon gång!





Har för övrigt klickat hem gröna linseeeeeeeeeer. Ska bli coolt!


Barnvakt hela dagen

Idag har jag varit barnvakt heeeeela dagen lång typ. I alla fall från 08.30 till typ 16.00! :)
Därefter blev det en kaffe med Ines och lite chill! Nu är jag hemma, känner hur slut jag är. Tänkte kolla lite litteratur som behövs för de 2 paper som ska in nästa vecka. PUH! Så man kan börja imorgon liksom och få det överstökat. :) Nästa vecka är skön för då är det ledigt från onsdag-tisdag. Så man kan nog inte klaga. Och fredag denna vecka är jag ledig.

Nu blire fixa sängen och leta efter polislappen som är spårlöst försvunnen. Var kan jag ha lagt den???

soppa

Varma koppen = bäst!!!

Sitter i alla fall och funderar. Ska jag gå eller ej? Upp tidigt imorgon för bp! kul kul! sedan torget kl 11.00 för recept:)
Idag är det desutom 9 dagar till $ så det är helnice. Dock ska inget spenderas. Enbart en flaska vin och cigg x2! THATS it. 1, för att jag har mkt i telefonräkning, 2, för att jag måste betala tillbaka till skillnad från alla andra som får tillbaka skatt. RÖV!!!


Long time no see.

Inte haft lusten eller kännt något större behov av att skriva så har därför inte heller gjort det.!

Dessa två veckor har det varit mycket skola, i princip varje dag. Sedan så har det varit mysdagar och utgångar på det! Vi får inte glömma att jag har klippt mig med!

Igår var det fikastund med Ines och Alex, blev en lång en i det överdrivet sköna vädret! Idag var det en hej-och-välkommen-hem-suada-fika. Hon har varit i Turkiet och gottat sig den jäveln men nu är hon tillbaka här där hon hör hemma!! Fick en finfin cluch av henne som är så Daki så det gör ont i mig.! :)

Denna vecka står skola och jobb på schemat. Nu jävlar alltså! :) Snart är det sommar och då måste man ha allt under kontroll och inga suckar och hat.!

Denna månad ska jag desutom tatuera låret! FANTASTIC! :)


Fått av min suada!:D


RSS 2.0