Igår då

Igår var det chill hela dagen och fortsatte även mot kvällen. Blev en film och fett kväll med trevliga prickar. en soffa och 10 människor är MYS. haha. Stack runt 1 kanske :) Trevligt var det i alla fall..

Idag ska jag sätda och hämta paket.! Skor skor och kläder. haha. :) Sedan ikväll blir det CS skrivande.

Ätit räkor till förätt och nu är det yohurt på menyn

Nu sitter jag här, vaknade för en liten stund sen! Segis är jag. Smula ont i handleden men klagar inte så mycket.. Ska i alla fall damma och sådär. Fick lite räksprut på skärmen och det är inte särskillt nice.

Ska nog träna lite och sådär idag innan det blir fix för utgång. Vad ska vi dricka då? Och när stänger systemet? DET, är den stora frågan.

Väntar på räkor

Nam nam nam så gott det ska bli med färska räkor en fredagskväll som denna! Och inte för att det är det maximala utan sedan skall jag även umgås med de ultimata människorna. Gosh!! Fy vad bra.
Och för att krydda extra blir det peppeande inför morgondagens festligheter som denna helg spenderars på HEMMAPLAN!

Händer?

Igår var det en skoldag med redovisning som gick bra! Sedan var det hemåt och skulle förbi Harry soch kolla vad peepsen gjorde där! Kom dock inte så långt. FOrmaterade i alla fall om datorn och installerade om viktigheter så nu rullar datorn på UTAN några problem. Tog också bort väldigt mycket skit som dubbelbilder och onödiga bilder och svin gammla arbeten.

Idag blir det i vilket fall utgång (om inte imorgon eller idag och imorgon?) Ska ringa runt och kolla vilken dag och allt så vi kan handla dricka och allt som behövs. Hoppas i alla fall på Stenungsund. Orkar itne stan denna helg, varit där det sista så skönt att komma på hemmaplan igen och så!!

Nu blir det i alla fall dusch!



Pelle!!!


Finfin dag!

Vaknade för en stund sen hos Mamma och Maki. Har hunnit käka frukost och kollat lite på tv. Idag blir det chill blandat med seriöst bokletande och sedan Andy time.

Gårdagen bestod av skola, sedan hem och äta, upp till mamma och Maki, hänga med Suada och dom och sedan Andy time och därefter Marre och Ricky time med filmtittande... Vi kollade på SPLICE, som jag älskar nu.. För dom var det första gången men inte för mig. En sak man kanske inte tänker på när man kollar film är att om man kollar flera gånger så ser man fler saker och fattar ÄNNU mer. Så tycker man att en film är bra så JA, kolla igen och igen!

Nu ska jag platta håret och leka Dj, tycker det är dags för Maki att vaknaaaaaaaa!

Tjock tjej ! Saknar sommaren mjaaaaaaau!


Dricker kaffe

Sitter och dricker kaffe hos Maki. Ska snart in i duschen!!:) Imorgon är jag ledig och det ska bli SÅ skönt!!:) Ser jag verkligen fram emot. Måndag och Tisdag har varit LÅNGA dagar med mycket skola så det ska bli skönt att varva ner. :)

Helgen ska det göras trevligheter för Suada är nu LEDIG. VAD VI LÄNGTAT!!!

:)

NU sitter tjejerna och frossar Mcdonalds mat! Jag däremot, köpte ingen mcdonalds mat då jag åt för en liten stund sen! Vi ska snart börja kolla skräckisar och frossa chips o dipp och godis i stora lass! Kan man avsluta en vecka på ett bättre sätt???

Hela dagen har jag i alla fall städat och städat och STÄDAT. Och fyfan vadgött och fräsht det är nu!!

Ikväll

Ikväll står discobowling på listan!! :)

Idag har jag hunnit vakna, luncha och hälsa på Andy snabbt. Sedan har jag sminkat mig och vi har kommit fram till kvällens aktivitet! Blir säkerligen trevligt:)

Imorgon händer inget särskillt. Kanske sla börja plugga lite? Får se:)

Sträckte mitt bröst

Attans pattans vad ont det gör. Nu ska jag skrapa ihop mina lösa pengar. Behöver cigg... OCh har gett kortet och sagt att jag inte får det, även om jag gråter, försen nästa vecka..........Ångrar jag nu i efterhand. HAHAHA..

Praktik i två dagar och det har gått finfint! :) Var även med K i tisdags :) I helgen blir det redbull vodka, som vanligt. Gott gott gott.. Undra var vi hamnar?`

Kortet igen

Gav kortet IGEN. Så jag inte slösar, bra där. HAHA. Får se hur detta ska gå. 1 vecka. Men.. Det är bara bra. Eller nått..

Kom hem vid 2 idag, kissat hunden massa, städat huset och mitt rum framförallt. Nu äre nice. Fixade även busstiderna för praktiken imorgon. Blir nice! :)

Sitter i skolan och har rast

Sitter i skolan med Limman och vi chillar lite. Börjar 1 igen till 14.15 för att sedan slösa tid till 15.00 på inget och för att sedan sitta till 16.00 för att åka hem. Ovärd dag dock men nyttig föreläsning nu på morgon med lite tenta snack. Gött.!

Igår tillbringade jag dagen med Marijana och Suada, vi fikade ,käkade och mös med chips och dipp framför serie. Helnice.
Nu när jag kommer hem får jag springa  upp för det är träning kl 7...Sedan hem, äta och sova för en ny dag i skolan. Dock en kort. Hallelujah!!

Klämmde foten

Igår klämmde jag foten. Glömde den ute när jag stängde dörren. HAHA. Idag blev det vårdis för att bli fixad. Nu är jag hel igen. Typ. Ikväll blir det stan och jag undrar hur detta ska gå?? Antigen så dricker jag inget och är försiktig och vet vad jag gör eller så dricker jag så mycket att jag inte känner nått.? Undra vilket det blir.... Ska i alla fall in i duschen men innan det ska jag välja kläder. :) Klänning eller annat? That is the fråga. HAHA

chek

Sola - check
Köpa cigg, redbull och kattmat - check
Duscha - check
Slänga på lite smink - chck
Käka nudlar - check
VäntaR på Marina - check

Väntar på Marina som kommer snart(?) så ska vi bege oss vidare! Imorgon är det utgång i stora staden för KBs B-day! :) Mys!!


Vilken bild.. HAHAHAHA, har inga ord. HAHAHHAHA

MARINA

sitter hos Marina och vi har gråtit lite och kollat på hur en bäbis blir förlöst och hur en tjej fick besöka sin mammas grav för förstå gången.:( Fint.. Det var typ en sån där grej med några kilalr som ska göra massa saker innan dom dör. Denna serie är bra dock ger den en ångest. Vad gör jag liksom? Inget?....

Ikväll blir det redbull vodka och trevligheter med dom bästa! :) Solning idag med.. brun next!!

snart sova

Dagen har tillbringats i skolan- 09.00-16.00! Lång dag. Klarade dock examinationen och dedan fick jag ut tentan som jag också klarade! Skönt.

Imorgon står fika, sola och chilla på listan. Blir först solning, sedan träffa Kookie och ta en fika med honom och Maki, därefter blir det väll chill någonstans. Marina?? :)

choklad med honung o rostade mandlar

sitter i bilen och är på g hemåt!:) har varit en nice dag med god mat, shopping och fikandee och utforskande! visar vad som köpts när jag kommer hem om det inte är allt för sent! ska trotts allt till skolan imorgon så då bör jag lägga mig rätt tidigt. enligt gpsen ska vi vara hemma 19.33!! vi får se hur det blir med det!:)

RSS 2.0