Stora muggar

Lördagen bestod av att vakna tidigt och bege oss till göteborg med maki, lena och pappa. Där blev det lite lite shopping och käk. Sedan hem och middag hos Andreas med hans mamma, man och sytster samt pojkvän. Jätte trevligt!

Idag blev det att vakna relativt tidigt och sedan ut en sväng och bara ta det chill för att sedan åka hem och plugga. Sitter fortfarande här, inte mycket gjort allt men ska fortsätta.. Sedan blir det sängen, ensam....Kommer kännas konstigt.

Lite av skiten som åkte med hem!
En shaker med drinkar på! PRAKTISKT!

Mysfaktor muggar!


Sjukt gött väder

Så jävla skönt idag så jag blir helt till mig. Morgonen startade med alarm kl6 och sedan blev det frukost på mcdonalds med mannen..strax innan 8 begav vi oss hem och sov lite.. Skulle egentligen till skolan med missade första bussen, hade varit där 1h innan vi slutade och det känndes ovärt. Vaknade, rökte och drack kaffe å ballkongen och lyssnade på härlig musik.

Nu är jag hemma en snabbis, ska byta kläder och sånt, sedan tillbaka till kungälv. Livet är allt för härligt ibland!

Fick hem två tubtoppar häromdagen och en väst a la fransar. Dock är det lite tvek på den men ska suga på karamellen. Vill ha en knapp till den men det är ju bara att sy dit en egentligen. Får tänka på det!

Igår var det skola och solning på schemat och sedan iväg to Kungälv.

Vi får se vad resten av dagen/kvällen har att erbjuda, en bra lär det blir hur det än slutar!

Nu: Räkningar

Vem kunde tro att dagen skulle bli så bra när det såg ut såhär imorse?


Fokusen är inte på topp

Måste verkligen plugga.. Orkar inte tänka dock.. Det är så mycket som snurrar runt idag..
Har i alla fall lyckats trycka i mig mat.. Pasta med musslor, super gott! Och nu kollar jag ett avsnitt och ska sedan skriva klart en uppgift. Det är målet i alla fall.. Samtidigt som jag försöker tvätta.

Imorgon är det skola, 12.30-16.00, gott med sovmorgon..

 

Igår hade jag och Andreas en "mini date" som jag kallade det, käkade bara ute och tog en kaffe. haha. Och i helgen var det harrys på fredag med älsklingen också, känndes som a first date. Kittlade i magen och var bara helnice!

Denna helgen ska spenderas med Andreas. Det behövs och kommer både vara sjukt gott och sjukt jobbigt på samma gång.

 

 


Du ska smeka min kropp i vår/sommar


Make me brown

Har precis tryckt i mig lite mat och är nöjd som fan.. Kollat runt på nätet och försökte hitta mig en skinnjacka då den jag beställde var för stor och nu finns det inga i mindre storlek..:(
Den röd/lila jackan blev a keeper, så läcker! :) Nu blir det att duscha och sen sortera loss i garderoben och fixa iordning alla kläder på klädställningen..

 


Bra start idag!

Räknade med att vakna runt 2-3 men icke, vaknade relativit tidigt! Kvällen/natten spenderades med Marianne och Magnus. Det blev att sitta hos henne först och bara tjöta och sen dra till Baden. Väldigt gott att komma hem och sova inatt.! Ringde mannen och vi pratade lite och sen somnade jag skönt! Han är allt bäst den där mannen min! :)
Nu ska jag äta upp min musli och sedan börja städa loss här och sånt där viktigt..Skriva klart ett arbete med.. Buuh!

Ny kjol

Sminket höll sig sjukt bra..haha. Orkade verkligen inte tvätta bort det när jag kom hem.

Kramp i magen typ

Vet ej riktigt vad det är med mig. Kramp i magen sen igår. Känns konstigt...SKa se om det går över till på måndag annars borde jag kolla upp det för såhär kan jag inte ha det. BÄST är när jag ligget. När jag sitter, står, går så är det jobbigt:(

Har i alla fall vaknat upp hos mannen, ätit frulle och sedan åkt hem och fikat med Märta och Suada. Därefter blev det en shoppingrunda där jag fick med mig guldigt nagellack och en ögonskugga från GINA TRICOT. VÄLDIGT kul att de börjat med kosmetika! Extraplus är att de är sjukt billigt också! 1 ögonskugga kostar 39 och samma med nagellacket :)

Nu ska jag lägga mig och vila lite då magen jobbar sig och vänta in mannen..Därefter blir det nog en promenad till systers kille och sitta och tjöta och dricka lite gott!!


skolan och sola

Sitter i skolan och har precis lyssnat mig igenom en tvärgruppsredovisning. Realtivit onödigt dag egentligen men helt okej ändå. Ska trax bege mig till hasselboden och köpa mig en läsk och växla pengar så att jag kan sola kl 3 med mannen min. Dubbel solning idag! Missat de senaste gångerna jag tänkt sola så får bli att ta tag i det nu! :)

Sedan blir det en trip till torget och se om det jag vill ha har kommit och om det sitter som jag visualiserat att det ska sitta. MJAU!

Sedan blir det hem och plugga, skriva om diabetes uppgiften och göra klart den!

Love at first sight


Samsung galaxy s2

Har en ny telefon i min ägo, en samsung galaxy s2. Lite stor kanske men helt okej. ! Har inte vågat ha med den ut ännu för jag är livrädd att den ska gå sönder.. Pinsam tjej jag vet..... Men imorgon ska den invigas ute. Detta innebär ett nytt nummer.. Tillfälligt. Helt okej är det...

Dagen har spenderats på torget med kaffe och spanande efter en ögonskugga..Vill ha en bronsaktivfärg med inslag av rött men det är ju sjukt svårt att hitta.. :( Kollat i alla affärer med smink.. Vet dock att MAC har precis den jag vill ha men då måste jag ta mig till stan också.. Så det är min plan.. Kanske dra till stan på fredag? Ledig ändå.

Nu ska jag fylla på mitt tee och sätta mig och röka några cigg för att sen återgå till mitt pluggande..Känns som det aldrig tar slut och slukar upp mitt liv?

Och imorgon ska jag vakna tidigt för att få tag på en sak jag vill ha i min ägo som kommer försvinna FORT, det har jag en känsla av....

Systersol

Sitter hos min syster, pumpar dagens låt som är The lucky one med Manuel Fervenza, och ska snart ta bussen till kvantum för att hämta lur och surfplatta! Dock har jag inte bestämt mig hur jag ska göra än..819kr i 24månader. Januari nästa år har jag KANSKE 0 i inkomsk beroende på om jag får jobb eller ej. kanske inte bra med en sådan räkning då tänker jag. Men det ska gå att "sänka" konstnaden om det behövs..Men det måste ju vara något lurt!


Orust next

Off i go, tar bussen hel och bli upphämtad på andra sidan av min man och Mattias! Mjau. :)


Vofflor i magen

Nöjd tjej som tryckt i sig vofflor. FUnderar skarpt på en till men vill inte riskera att få ont i magen. haha
Nu ska jag dammsuga lite i rummet och slänga in lite tvätt, sedan blir det smink och kläd time för att eventuellt bege mig till mannen som är på orust och dricka kaffe!
Senare idag blir det solning x2! Ska bli skönt. :)

Black black black! <3

Svart är vacker and so am I!

Nyduschad och fräshare än din mamma. Målat tånaglarna och nu ska jag föna mitt vackra hår. ÅH, vad jag älskar MIG.

New in soon, en bit av allt!

Denna jacka, if its like i imagine!

Denna som reserv eller behåll om den röda inte passar!

Och mitt armband från MINT som jag fick för ett tag sen men inte lagt upp! :)


Ricinolja, godis, mazarin och avsnitt!

Sitter med ricinoljan i nu och en skål godis och en mazarin och ska kolla ett avsnitt. Sedan blir det duschen och därefter voffeltime! :)


Vad gör man?

Har ju varit med mannen i princip 24/7 det senaste och nu sitter jag här, utan honom, och har panik över att inte veta vad man ska göra. Vad gjorde jag förr? Jag kan inte komma på något..haha

Idag vaknade jag upp hos mannen, ovanligt va?, och så kirrade han en redig frulle och så mös vi på. Därefter drog jag mig och mötte Märta och Peter och tog en sväng till dom och kolla deras bebisar! SÅ söta! Andreas stack till göteborg med sin vän för att göra hunden på smällen.

Hursom så sitter jag här nu, ensam, och vet inte vad jag ska göra.. Tänkte kanske att jag ska sätta i ricinoljan i håret och ha i den under ett avsnitt och sen duscha. Det är ju ett bra tidsfördriv. Kanske springa iväg och sola? Måste i alla fall måla tånaglarna, så fult med omålade tånaglar!


Färgen blev

Denna läckra "orange lane"  som den så fint heter! HMs egna och den poppar verkligen fint. Fick även smink och ett Linne i paketet jag hämtade igår. Reseten av kläderna kommer väll snart. Segt med att allt har olika leveranstider. Men jag klagar inte. Mer paket att hämta och roligare att få gissa vad som är i!

 

Nu ska jag sminka mig och ta mig en knäckemacka för att sen bege mig till praktiken, sista idag! SKÖNT. Fredagen kommer att tillbringas med mannen. Love it!

 


No life and paket

Inte haft något liv på ett tag. Eller jo, har tillbringat sjuk mycket tid med mannen eftersom han fick som en uppenbarelse eller något att han skulle vara med mig mycket mer än vad han redan är. JA, TACK! tänkte jag och har njutit enda sen den dagen. Har haft mycket i skolan och precis för kanske 1h sen skickade jag in det sista arbetet i kursen Etik. Skulle in senast idag kl 16.00. Nöjd vill jag inte påstå att jag är med arbetet i och me datt jag började med det igår kväll och det ska vara ett fördjupningsarbete. MAGERT som fan är vad det är....

Hur som så åkte mannen för en stund sen efter att vi tryckt i oss köttbullar, makaroner och vårullar med brunsås! Vilken kvinna jag är!

Nu blir det att måla naglarna! Och icke. De är ej svart som gäller för mig nu.. Visar bild senare. Måste verkligen städa och tvätta nu!

RSS 2.0