Sov time!


Damn

Har gjort allt och inget och därav inte skrivit så mycket..
Igår vart det utgång med Carro och Ines mm! Trevligt dock en lungt kväll. Detta blir inte samma nästa gång ska jag allt säga!! Då ska det ösas, var ett tag sen.. :)
Idag var det upp halv 7 för att åka 07.33 bussen in till stan... Maki och Limman skulle tatuera sig runt 10 så då blev det så i och med att senare bussen inte passade med spårvagns tiden. Har varit DÖD hela dagen då jag kom hem runt 2 och fick vakna typ 4 halvsovande h senare...

Här är i alla fall pinglornas tauteringar! finfina! T.om JAG är nöjd!

Och lite utgångsbilder!


Suada och Carro


Min vackra kvinna Marianne!


Nina och Maki kör hårt

Off i go!

Snart ska jag till torget, handla stuff för idag då det b.la är firande av Marina! :) Försöker i alla fall få tag på Maki just nu som förövrigt inte svarar SOM VANLIGT. Döda mig.

Igår var det "utgång" , trevligt och så!

föreläsning

sitter på en nödvändig men ack så tråkig föreläsnuing.... snart blir det käk! har med mig tacos grejs. ska bli sååååå gott!! slutar kl två idag och längtar redan hem.. sovot röv dålogt så jag är inte på humör för något än att sova!!

idag och igår

Idag : Skola, göteborg och träffa ines och hennes syster, sällskapa ines på sushi, köpa min efterlängtade sallad, hem till Ines, käka, iväg till Marianne på kaffe och nu är jag hemma och har tryckt i mig tacos och en chokladpudding!!

Igår: Chill dag. Hem till Maki på kaffe, iväg till sushi med Ines, fika, home.

Imorgon: Skola och utgång.

slänger upp bilder imorgon. Way to trött. seriöst...

10.00-14.00 imorgon. värt.


Limman

Limman tipsade om att jag kunde åkt till skövde med mitt kort. Så då blir det fett billigt med en sthlm resa i feb!


Handlat

Blev lite jeans, lite underkläder och ett armband! :) Är mätt som en fet man som precis tryckt i sig sitt livs mål.Nöjd och belåten. Skall nu hitta min GAMLA timmrapport och se till så den blir ifylld imorgon så att jag kan lämna den OCH den från den här månaden.

Fixar käk!

Nu fixar jag käk! Har hunnit göra klart efterätten och påbörja den riktiga maten som ska ätas innan!:) Sjukt trött. Jobbade idag 08.00-16.00! Puuh!! Helt superslut. Men vad ska man göra! Värt var det i alla fall. Sedan stack jag till Marianne och hämtade min salva och därefter stack jag till Ines syster där Ines var och tjöta lite och tog en cigg!


Supersöt


Hemma!!

Hemma efter en kort dag som blev lång i och med sovmorgon! :( Nu är jag överdrivet trött...Ska vänta tills kl blir i alla fall 8 och sedan sova..

Imorgon blir det kanske jobb på förskolan om inte så måste jag ändå dit och få min timrapport påskriven:) Sedan blir det viktiga saker göra som att hämta min salva, fixa böcker och allt sånt trist...


Fixat käk till imorgon

Lagade till lite ris och kycklinggrejs. Sjukt gott! Imponerad av mig själv! Tryckte i mig det som blev över med.


Nu blir det att ttvätta fejjan, borsta gaddarna och sedan platta håret. (ja, för att slippa platta det 100år imorgon bitti!)

Igår och idag

Fika med Maki.




Utgång



Idag blev det bara en fika med Ines och Simon! Suada kom och hälsade på en snabbis också! Sedan var det off to Mariannne och hämta mitt smink och det från igår. Dock så fick jag inte med mig min helosan salva för den hade Mariannes hund tagit och lagt i sin hundkorg.... Haha.

Imorgon börjar jag 12.30! Lyxigt. Slutar dock 16.30 vilket är surt MEN är ledig dagen efter så det är allt värt det!

Mr. Perfect doesn't exist my little friend

Ines bild, bättre kvalite!


Nu blir det att städa lite och sedan hoppa in i duschen! Ikväll är det fest! Inte festat p ett tag nu. Och de senaste gångerna var vatten med citron på krogen så ja. Det ska bli nice. Sen är det alkohol paus igen såklart.

Nu!

Nu blir det glass och chips framför ett avsnitt av Desperate housewives!

Efter detta är det sngdags! Imorgon är det utgång!

Trixit

Jävligt trixigt att skriva nu med mina fina nya, framförallt väligt långa, naglar! :) Tack kära Ines för ditt jobb. :) och tack för den goda sockerkakan och framförallt för ditt bläbärs-saft-whatever-vatten! Hahaha.

Resultatet


tvätt

Vaknade runt 10.00 och drog på mig kläder och drog på frukost hos farmor! Nu ska vi tillbaka efter att hon övertalade om att tvätta mina kläder. Hahah

Nu ska jag och Peppendå tvätta! Sedan blir det Ines time. :)

Dagen

Började med att åka till skolan, men ändrade mig då Limman försovit sig och det bara var EN föreläsning och jag var trött.. Det jag inte visste var att den var obligatorisk så det blir en kompletterings uppg...Dock var den inte så svår!:)

La mig i alla fall, vaknade lite efter 12. Satt vid datorn och sedan bar det av till torget för fika. Blev jag, ines, denise och Anton.. Mysigt! Sedan blev det helg shopping och paket hämtning! :)

Imorgon är jag ledig och då ska Ines fixa mina naglar.. Ställer upp! ;)

Min Ines

Lite av det jag fick i paketet

Cluchen



Väskan

Lite sne

För att få ett slut på denna början. JAG har VELAT göra detta sen 1an i gymnasiet. Denna fågelbilden googlade jag fram när jag gick i gymnasiet... Så för det första har HON inte kommit på dom själv, precis som inte jag har, och för det andra så hade jag inte den blekaste aningen om att hon ville ha sådana försen EFTER att jag lagt upp mitt inlägg som förövrig las in innan hennes..  Sedan så läste jag hennes av en ren slump, har inte läst sånna bloggar på ett tag och då såg jag OCH skrev ett inlägg på min blogg om att jag såg att hon hade skaffat sådana osv..

Slänger upp en bild för er efterblivna också!



2011-01-09 18:22:20


2011-01-09 19:04:50

tatueringen


aldrig mer faktura

ALDRIG mer. Man blir ju pank på nästa månadens cash innan man ens får det....SJUKT illa. Har i princip INGET kvar... Bara undanlagt för busskort och de räkningar som kommer i slutet på månaden... FYFAN vad ILLA. Det är så att jag spyr på mig själv så illa det är.. TUR att jag bara klickat hem LITE denna månaden som ska betalas med nästa pengarna. TUR FAN säger jag. Och den räkningen ligger på 675kr vilket är en SNÄLL summa gemfört med vad det brukar vara. Och nu JÄVLAR ska jag sätta saldotak på telefonen 1000 i räkning är INTE ok. INTEEEEEEEEEE. 500 max.....


Gårdagen och idag

Igår så var jag och käkade goda ostar och räkor och drack gott vin med min kvinna!! Supermysigt:) Senare kom Ines och var med oss en stund med!:)

Idag har jag tatuerat mig och fikat med Ines! Slänger upp en bild sen när jag tagit bort foliet som är runt!:) Jag är i alla fall så nöjd som jag kan bli!

Imorgon är det skola 9-10.30 sen är det HELG för jag är ledig på fredag.:)

 


Lite ovisade köp

 

 

 



Ska nu sova!

Nus ka jag lägga mig och sova. Sov endast 2h inatt....Sedan var det skola till 12 och därefter shopping med Limman! Blev ett armband, linne, tröja och väst! Supernöjd.:) Dock räcker det för denna månaden. Ska boka klipptid imorgon med tänkte jag!! Måste också ringa förskolansadministration och säga att jag jobbade i november med inte tatt ut cash för det!!

Sedan på onsdag är det tatuering och mys!!:) Kaffe med min kvinna imorgon med..:) Nive indeed!!


Segaste på länge

Har sovit 2h kanske! Om ens det. Vaknat hundra gånger under dom timmarna....Tror de tär pga kaffet så sent igår. Sjukt vad jag låg och vred och fick panik för varje minut som gick på telefonen. Var nästan så att jag gav upp men så slocknade jag i sista sekund..

Nu sitter jag här och ska skriva ner klarnas nummer för jag råkade betala för mycket. hahaha. Hoppas man får pengarna tillbaka?:P

Sista kladdkakemuffinsen för idag

Yes, åt precis min sista muffin för idag! Gottigottgott! Kom precis från Misko och Nina där Becky och hennes man och maki var. De har köpt ny tv och allt till! 3d grejs! Nice som bara den!!:) Blev någon dansfilm..!

Nu ska jag ta bort mitt smink, borsta tänderna och kissa för att sedan lägga mig och sova. Dock drack jag precis kaffe....Så är inte särksillt trött.. Jaja! Vad ska man göra?


Käkat

Käkade hos farmor föurt, gott! Crabsticks med ris och annat:) Nu ska jag springa iväg till bussen för att åka upp till mamma och Maki!:) Mysigt. Sen blir det sängen, upp tidigt imorgon!:)

Söt:)


Ändrad tid

Fick byta tid för bussen kom 45 tidigare. Så blir tatuering 14.30 på onsdag! Gött att få det gjort! Sen är det tid igen den 30/1. :) Tänkte kanske hålla mig med att gå ut till den 29/1 för då har många fått sina pengar och då blir det roligare! :) Ser jag fram emot i alla fall.. Men som det ser ut nu, är jag inte sugen på ett tag.

Vaknat och käkat

Yes, vaknade av att Lena knackade och undrade om jag ville ha varm choklad! Ryckte till och reste mig och satte mig och käkade frukost och drack min choklad. Så mysigt!!
Idag ska jag hälsa på mamma och Maki tänkte jag och även farmor.. Senare ikväll ska jag fixa med allt viktigt som kurslitteraturlistan , schema mm inför den nya tiden nu med inriktningarna!:)

Nu blir det att dra på sig lite kläder och röjja undan det stökiga, dock inte mkt alls för en gång skull, och ta fram räkningarna som ska betalas!

Sängen kallar

Yes! Ska dock bara dricka en kopp tee innan! Sen blir det att ställa kl på 10 så jag orkar lägga mig tidigt inför en finfin skoldag på måndag med INRIKTNING. GÖTT! Träffa alla som man ska stå ut med resten av tiden. :) Ny studeigrupp och mentorgrupp och allt. Intressant! Sen är det ledigt till torsdag!
På måndag blir det kebabkväll med marina och så blir det tatuering på onsdag och även myskväll hos kvinnan! Much to do, so little time.. Blir nog en bit plugg med. Ska försöka i alla fall och kolla nya tenta tider!:)


Så synd om mig så jag unnade mig

Unnade mig lite finsaker som jag kan använda mig av nu och längre fram när solen kommer. Leopard har jag så svårt att motstå.. :( HM i alla fall. Billigt och bra!:)

Örat och huvudet

Plågar mig...Vad ska jag göra? Har tråkigt och vill inte bara sitta här men har inget val...VIll sova och vakna när allt är borta..Vårdis imorgon för att kolla vad det är innan det blir värre.. :( Varm är jag med, så kanske ska kolla om jag har feber??? Nej....Sängen nu... Bara vila!


Ont i ööööronen och seg

Börjar jag bli sjuk? Och vad är det? Svinis? jag vill itne veta, vill bara att det ska gå över....Ska ta minsa krafter och duscha..Kanske hjälper? Annars får jag damp. Såg dock att pengarna med säkerhet kommer den 17/1 på mitt kort. SKÖNT. Denna helg blir hemma-helg. Skönt.:) Känns dock inte som jag får så mycket pengar i och med att jag ska spara så mycket av dom...Men ja, det är värt i längden. Och man behöver INTE köpa saker varje månad.. Verkligen inte.. Nytt år , nya tag! spara spara spara. Tränar nog istället när suger för något kommer!!

Näsyta vecka ska jag desutom ha kebabkväll med Marina och så! Ska bli trevligt!:) Och på måndag börjar den nya inriktigt.. Kul!!:) Kommer gå galant i och med att det är så mycket man ska göra med studiegruppen = klarar allt... Så då gör det inget att jag har två tentor efter mig. Den ena är om 1 månad. Så jag har allt tid att plugga;) Känns gött!!

Hemma!

Kom hem för en liten stund sen! Har tryckit i mig mat och kollat lite serie.. Ska nog göra kladdkakemuffins om jag hittar formar. Sen blir det att försöka hålla ögonen öppna! Tänkte sova men känns lite ovärt när kl är så mycket...

Tentan gick i alla fall Ok för att inte ha läst NÅGOT. fick mig väll 15p? Haha. Bra där! Sen fick jag tillbaka den gamla tentan där jag blev Underkänd för att jag hade fel på en del...Man måste ha alla rätt.........Jaja, var bara en tramsgrej så blir att plugga extra på det så kommer jag att fixa det!

Måndag kommer pengarna så ska bli skönt att betala allt! Och på onsdag är det tatuering 1 av 2 för DENNA månaden. Det blir väll det ändå och en klippning jag lägger pengar på denna månaden. Måste ju spara till de tre månader utan pengar som komma skall!:)

värt. 3000!


Daki Daki


sovit till 4!

Sjukt...Somnade väll runt 5? Illa gorilla. Snacka om att sova bort dagen helt....Och svårt kommer det vara att sova ikväll...:( Tenta imorogn med. Har med handen på hjärtat itne läst NÅGOT, förutom för hundra år sen när jag började stryka under saker i 1 av 1000 böcker. (minns dock inte).. Skall fortsätta med det. Räknar med omtenta! Men skall iväg och göra provet ändå, bara för att få ett humm om vad som ska med!:)

Mätt och belåten

Mätt som fan, tryckt i mig hemmagjort pizza och en pannkaka med nutella! :) Nu lyssnar jag på musik och smälter maten, skall strax ta bort sminket och lägga mig...Har varit så sjukt trött så jag typ tvingat mig själv att hålla ögonen öppna! Sen tror jag att jag kommer få mens med..............kul. Känner hur det VÄRKER. Döda mig??


Nu är jag vaken!

Yupp, ska gå mot bussen som går 06.15 om en stund men innan det frukost och matlådefix. Som jag sa igår, 09.00-16.00 är en bra stund! Måste ha med mig mat då!:) Ska klunka klart min redbull(ovanligt?) och sminka mig lite innan bara!

Ooh and I'm gonna love you like Like I've never been hurt before I'm gonna love you like I'm indestructible


Trötter!

Kom från patrik för en stund sen, kollade en bra film(enligt mig) haha! Har tyckt i mig tre mackor och druckit ett glas mjölk och tvättat ansiktet med Mary Kay grejerna. Så skönt det känns!!
Nu kollar jag Desperate housewives och ska snart lägga mig. Laddat kylen med frukost-redbull och lunch-redbull! Lång dag imorgon. Ser jag inte fram emot någonstans alls:(

Vart?

Kollade runt lite nu på olika placeringar. Nått av detta kanske?

Dock inte så pytte pytte pytte?



Dumt i och med att jag tänkte ha min koi fish på skuldran...? Right...?

Tur

Jag kollade för omväxlingens skull på Kenzas blogg idag. Hundra år sen. Och då ser jag mina fåglar!! (inlägget längre ner!) Tur så går hennes bort. Men att hon kom på det där själv tror ja ginte på. Snarlikt med den bilden jag hittade!;) jaja. Kul i alla fall men skönt att det inte är permanent på henne. HAHA

Dagen

Ser ut på det här viset..Ska in i dsuchen snart, målade dock precis tånaglarna så måste vänta. Sedan blir det frukost och sedan iväg till Patrik! Sedan blir det systertime och sen plugg. Därefter kommer väll Marcus hem och då blire en sväng dit och sedan hem och sova för imorgon är det en LÅNG dag i skolan:( 09.00-16.00... Fy fy fy fy farao!

Inatt skickade jag in min studieförsäkran också, skönt att ha det gjort. Hoppas skolan gör sin del nu och att jag får $ 17/1! För 19/1 ska jag ju fixa fåglarna! Funderar på revbenet eller kanske vid nyceklbenet? Kan vara rätt stilrent där.:) Ska tänka lite till på det!!

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree

Morgon mys


Kom hem!

Kom precis hem och med mig har jag en mary kay påse med massa trevligheter! Köpte min älskade skubb med! Sjukt bra.:) Nöjd som bara den! Var inte så dyrt alls heller!:) Hoppas det funkar bra med hudvårdsgrejerna så kanske man fortsätter! Värt ett test, första prövningen var i alla fall super skön!! :) Ska städa nu och sedan ska jag bläddra igenom hela Mary kay katalogen och även bläddra igenom klädeskataloger jag fått under veckan! Super.


Har ju helt glömt bort!

Ska på Mary kay grej nu kl 7 hos marina med tjejerna! Dman, snacka om stress! Och förövrigt har jag även bokat ÄNNU en tid för tatuering den 19/1. Ska bara komma på vart sjag ska ha dom! :) Vart tycker ni?


Väntar in tiden!

Denna månad BLIR det faktiskt tatuering. Känns verkligt nu när man ska fixa med tid!:) Har bestämt mig för att börja med leopardstjärnorna på foten! Känns för vågat att börja med låret så det tar jag sen.:) Undra om det gör ont på foten? Inte särskillt tjockt, kanske känns som om att man borrar i benet? Vem vet? Återstår att se men fint skare bli! Och jag som älskar leopard. Kan ju inte bli bättre?

inte exakt så men grundmässigt samma!

Ack så fint! 30/1 09.45 gäller det!


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Nu sitter jag och gör inget speciellt förutom att lyssna på musik och fixa mig. Ut en stund idag! Var ute igår med, med då satt vi i baren och drack tre glas citronvatten! SÅ DE SÅ! :) Idag blir det dans och mer citronvatten!

love to you all

Hard working

Har fikat och såna trevligheter med Ines. Sedan åkte jag till mamma och Maki och tjötade lite och hämtade paket och sånt trevlig. Sedan har jag bara råpluggat och skrivit som en idiot för att skicka in uppg. innan deadline idag! :)

Nu äter jag mackor och är sjukt trött....

Trött!

Har tvättat sen kl 8 imorse och nu är jag äntligen klar! Han hällt i mig en energi dricka och nu håller jag på med min essä! :) Den skall nämligen in idag senast 23.59 och då måste jag ha hittat liknande fel på det hon har markerat. HUHU. sen måste jag se till att orden inte överskrider gränsen! Damn.. Jaja, det fixar jag, har massa ord kvar! :)

Sen blir det att åka upp till mamma och hämta min jacka, chilla där en stund, kanske bjuder de på mat?;) Och sen iväg med Ines och förmodligen fika som vanligt?:) Därefter blir det some lovemakeing. Sen är jag nöjd.

Utgång....

Ja, det blev det igår och nu är det fan inget på i alla fall 3 veckor. Måste rädda mig själv lite....Det är inte kul längre. Och så slänger man pengar för två h av "kanske kul, kanske tråkigt".. NEJ NU RÄCKER DET. PÅ RIKTIGT

Idag blir det att göra alla tråkiga saker som plugga, städa, räkningsfixa, pluggschema fixa och allt sånt tråkigt. Men bättre att sätta en hel dag åt det än lite varje dag...EN tråkig dag, resten bra istället för alla lite tråkiga dagar;).

Har i alla fall håll mig relativt bra med rökningen, igår tog jag några bloss men INTE en hel cigg..:) Det känndes dåligt imorse dock för jag kännde mig så äcklig.. Ska börja träna också snart.. Nästa vecka tänkte jag inviga min bra-tid ! ahah. Och i februari börjar jag min brun-tid period! Nice nice..


Jag har nog kommit på det.

Japp. Det blir nog en liknande!! Så snyggt till sommaren och så tycker jag lår tattueringar är så sexiga. Och den är lite hård med, som jag. Fuck it, man lever en gång liksom! Kör kör kör. Im gonna shooot you down!


Just woke up!

Kom hem runt 1(?) och stack till farmor för att hämta hunden jag trodde var där, men icke, blev att käka med henne och sen hem och sova till nu! Skönt i och med att jag fick lägga mig efter 12 och vakna runt 5 idag. Redigt trött..

Nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag men kanske trycka i en sockerkaka eller så medan?????Vore nog gott....

Senare ikväll blir det väll en sväng till M! Skola imorgon igen.. SUCKS. men, lediga torsdag-fredag! Har man ju något att se fram emot..!

Skulle rint CSN och sånt idag men har inte hunnit så det blir imorgon. Nu får jag anmäla mig till kursen och sedan också tentan som är den 14/1 redan...Sucks to be me! Men den 17 börjar INRIKTNINGEN! SÅ kul verkligen! Ser jag fram emot mer än något!!!:)

Printscreenade henne!

Där är inspirationen. Randiga kavajen och sammetsleggings!

Frukost och sen skola, JA, på en SÖNDAG.

Jag verkligen AVGUDAR ägg.....Det finns inget bättre..

So cute!

Satt och kollade top model och där hade en tjej en underbar randig kavaj med sammetsleggings till! Sjukt snyggt var det! Så då sökte jag runt efter just den blden de tog men kunde inte hitta! Istället hittade jag andra med en randig kavaj på! Då kan man se hur snyggt det faktiskt är när man får se någon "riktig" ha på sig den med annat till! Underbart. Ett framtida köp? YES!

Funderar på denna från VILA, men den har ränderna åt fel håll. Och ja, det stör mig....

RSS 2.0