Turen är med mig!

Yes, fick ett samtal som slutade i jobb lördag och söndag. Kan man bli lyckligare? Tänkte ha alone time/syster time men detta erbjudande kan jag inte säga nej till. Får helt enkelt umgås såfort jag slutat! Är så så såååå glad!
Hoppas jag har den här turen med mig imorgon också, vore ju fantastiskt!!


Mätt och trött

Mätt som en apa! Gott med mat:) Stressad och nervös inför morgondagen då en lärare från högskolan skakomma och bedömma mig i en aktivitet. Spännande och lärorikt men ack så pirrigt! Dör inombords. Vaknade säkert 10 ggr inatt av ren panik. Undra hur denna natten blir? Hon komme ju IMORGON. 21h kvar typ. FYFAN!

Nu blir det i alla fall att invänta Ines som jag ska ta en cigg med och sedan fortsätta plugga. Har egentligen itne ens tid att klämma in cigg men får väll göra det.!

Imorgon fixar Maki håret, ska bli sjukt nice och se hur det blir! Och så har jag kanske fått sommarjobb. MEN bara KANSKE. Eller i alla fall lite ströjobb under sommaren. Håller tummarna!

Blir i alla fall inte mycket klädshopping nu, snarare ingen alls! Måste hålla i pengarna då pengarflödet i sommar inte är säkert någonstans.! Surt...Fantiserar bort mig varje dag.

Här är en fin klänning!


Dagens plan

Ska strax iväg på praktiken. 06.30-14.00! Skön dag! Idag blir det även att utföra momentplanering 1 av 3! Spännande. Hoppas det går bra:)

Igår var det praktik och Nina och Maki häng. Inte umgåtts med dom på ett tag. Blev dock en snabbrunda.:)

Planerna för imorgon ser ut som så att det först är praktik, till 18.00 och därefter grillkväll hos Ines! Trevligt!

Nu blir det att sulpra i sig kaffet och springa till bussen.!!

Dagen

Hittils har den bestått av:




Muggen har jag förövvrigt fått av Henkis<3 :) Kan ju inte bli mer rätt!!


Nya tag

Sluta röka dag 1. Helt okej hittills. Känns bra! Äcklade mig så mycket av mig själv igår. 2 paket cigg. Fyfan vad vridig jag känner mig. Ryker ur porerna på en som Marianne säger. Och sick vad pengar jag kommer spara som kan gå till så mycket annat. Tatueringar, resor, shopping, mys! Säkert lagt 700 spänn på cigg i April. 8400kr per år sparar jag om jag slutar. Det är mycket pengar verkligen! Tänk vad man kan göra för dom, om inte annat tänk vad mycket man sparar!!

Nu ska jag fortsätta plugga så jag får i princip alla delar klarar. Imorgon ska jag endast ha den sista lilla biten kvar. Hoppas det blir bra det jag gjort. Svårt när man inte riktigt fattar..


Back from the dentist

Vaknade upp hos min finaste, han skulle iväg till jobbet så han körde hem mig tidigt på morgonen. Hade tänk att sova mer när jag kom hem men fick ett fnatt och satte mig och började plugga lite. Stack till göteborg runt 10 där jag mötte upp Limman och vi stack för att skaffa böcker till Observationsrapporten som ska in på måndag.!

Fixade det och kom hem, käkade och pluggade lite till. Mitt i allt kom jag, som tur var, på att jag skulle till tandläkaren idag. Så 17.30 slog tanken mig, 18.30 skulle jag vara där. Finaste kom såklart och sa hej och pussade mig lite efter jobbet och hann även köra mig till tandis. Fick desutom en present, som var så Daki det kan bli. EN MUGG (till mitt dagliga kaffe) med en DÖDSKALLE PÅ! Man kan ju inte annat än att bli överlycklig! :)

Snart kommer i alla fall Ines och då ska vi chilla lite snabbt då jag behöver återgå till pluggandet.!

Äter min macka

Siter och äter min goda macka på hemmabakat bröd! Pappa har även köpr jordgubbar så det blir några sådana och glass. Drefter tänkte jag börja skrva dettta extremt tårkiga arbete jag har framför mig.... Maki slutar vid 2 desutom, så då blir det kaffe!

And im home

Lagom lång dag i skolan idag! Fick lånat om böcker och även klarat ut några frågetecken som fanns! Har även hunnit äta och ska nu packa the bag with som shit för ikväll är det sleepover at my , hförhoppningsvis, man to be!

Nu ropar duschen mitt namn och sedan blir det en kaffe, kanske hinner baka innan med? Vore gott. :) Dock har jag endast ungefär 3h på mig tills han hämtar upp mig så det är snabba puckar som gäller!

Förövrigt väntar jag med mina tatueringar till efter sommaren och skippar läppfix! Blir nog inte någon hårförlängning heller utan istället tänkte jag köra på en japans rakpermanet shit stuff. Såg bilder och det var vekrlige finfint! Lite som blowout grejen! Visst vore det skönt med glasigt friskt hår och inget frizz?! I say YES.


Baby says HELLO BITCHES!


Helnöjd tjej.

Så vad har hänt det senaste? Jo. Jag har öst lite, praktiserat mycket, träffat en underbar kille och spenderat tid både hemma, i stan och på tjörn. Jag är minst sagt nöjd med min tillvaro.

Denna vecka har hittils bestått av praktik(igår) och skola idag! Dock ska jag till skolan snart och har inte varit där ännu. Slutar 14.00 idag vilket betyder att jag är hemma runt 16.00-16.30! :) Då ska det duschas och sedan väntas på Mr right som jag får spendera natten med. MYS! Är efter idag ledig till måndag då rapporten till skolan ska in om alla observationer jag gjort. Puhh! Trotts ledig vecka så finns det mycket att göra! Inte alltid lätt..

Fredag ska även penderas med the goodies och jag har saknat dom! Lördag består av Limour firande! Yey!!

Nu blir det att springa till bussen. ciao!


RSS 2.0