Plugg och mat

Har pluggat sedan tidigt imorse. Skickade in arbetet vid tre tiden och det skulle in senast fyra. Har duschat och ätit god mat!

Nu ska jag börja sortera tvätt och sedan städa! Rena bobnedslaget här. Sen blir det en lång promenad, bara vädret håller i sig!


Skogen och mys

Igår var det heldag med mannen! Spenderades med promenader, mys och god mat!

Idag har jag pluggat och hunnit med middag hemma hos mamma. Nu sitter jag och pluggar igen, arbetet ska liksom in idag! Blä :(

Imorgon är det skola, längesen jag var där. Eller ja, i tisdags. haha! Ska se om jag klämmer in 30min stekande av hud eller inte. Har dock en uppgift jag måste börja jobba med som ska in den 17de! TISDAG alltså..


Zebra love

Vadå löjligt bra pris? 149 på HM. JA TACK!


Värt att se

Jag må vara efter men jag är säkert inte ensam. En blomma i Afrikas öken var så värd att se! Verkligen jätte bra. :)

Ska strax dra på mig kläder och bege mig till solariet! Blir en 30minutare och sedan till skolan och kolla film. Nell. Hoppas den är bra! Därefter blir det hem och färga håret och sedan plugga!


Besatt

Har blivit besatt....Ögonen drar sig till SMYCKEN, mest HALSBAND OCH ARMBAND. Jag är helt till mig alltså.. Så med mig hem fick ett armband från banravndelningen följa med. (= Snålar med pengarna men så fort jag får mer klirr i kassan så blir det nya halsband framförallt, och nya blingeling/hårda armband. Utan tvekan alltså!!


Stressmage

Känner av the stress totalt. Alltså jag har så mycket att göra va.... Men ja, bara att ta en sak i taget. Strax ska jag åka till skolan 13.30 har jag muntlig del av prov och kl 14-16 är det gruppskrivning. PUH! Suckz....

Sedan blir det att dra och fixa det jag skulle gjort igår samt ta en fika för att sen bege mig hem och skriva klart ett arbete och påbörja ett annat. Kvällen kommer avrundas med att titta på "En blomma i Afrikas öken" som tydligen ska vara hur bra och blödig som helst. HOPE FOR THE BEST!


Skall flytta in


sket sig totalt.

Skulle iväg och göra en viktig sak men det sket ju sig helt...Blir imorgon efter skolan! Segt för jag ville få det gjort idag, men jaja, en dag senare spelar väll ingen större roll. Tänker dock ej säga vad det gäller, ännu, men det kommer sen! :)

Har i alla fall hunnit med en fika och en massa plugg. Nu blir det en lite pause med tee för att sedan fortsätta.. Dessa kroppens delar på latin som jag ska kunna plågar mig.. BLÄH! Jaja, får kämpa på, det som sätter sig sätter sig! Inte svårare än då. :)


Mycket idag

Idag är det mycket som händer, först är det besök på solarieöarna en halvtimme. Därefter blir det hem och fixa mig och sedan springa iväg och fixa lite VIKTIGT och sedan hem och PLUGGA LOSS. Prov på tisdag.. Väldigt tråkigt. Har i alla fall lärt mig de flesta orden som jag ska kunna på latin.. Det måste ju vara det jobbigaste att lära sig? Hälften to go.. GOOD F*CKING LUCK to me....

Glömde totalt av att säga att jag i lördags lärde mig två drinkar! Mojito och en som jag inte kmmer ihåg namnet på. Haha

Den utan namn var gööööör go. 6cl Vodka, 3cl lime, tranbärjuice och is is is! mh mh mh!

Påskmat

Ska iväg och käka hos mamma idag kl 3. Vaknade för inte så längesen torrare i munnen än öknen. Fyfan, det är inte okej alltså!

Igår firades Ninimini som fyllde hela 23år. Snacka om gammal! haha. Blev god smörgåstårta samt vanlig såklart, supertrevligt!

I fredags var det utgång med Sanna, blev en tur till Harrys! SJukt trevligt faktiskt :) SKulle till burra premiären men eftersom det var tvek på om man kunde komma in och eftersom vi ej köpte biljetter iförväg så tog vi a safecard och drog till Harrys, no regrets! :)

Dagen = råplugga. För på tisdag har jag prov. Fy fy fy! Och denna veckan hoppas jag att jag får goda nyheter!


Svälja och prata

Det funkar inte för mig riktigt imorse. Hade så sjukt jävla ont i halsen. Att prata var ett helvete och svälja likaså. Känndes som att mandlarna gned sig mot varandra vid varje ord jag uttalade eller varje gång jag svlade. Tanken på att kvävas fanns också där. NU är det dock lite bättre. Helt sjukt seg i kroppen och huvudet.

Idag är jag flitig trotts det och hålle rpå att skriva ett arbete. Skall även städa rummet som är i total kaos...Borde tvätta med men maskinen är sönder och vi får en ny imorgon..

Veckans plan är i alla fall att beta av i princip alla uppgifter!Den 6/4 är det burra premiär så blir att ta sig dit och den 7/4 är det Ninas födelsedag. Much much to do. Skönt!

Gick igenom mina mail idag och såg att min skinnjacka/leopard är på G till min brevlåda!! Fantastiskt :) Hoppas den passar bara också! Efter denna månad blir det att spara undan cash och betala av ena abonemanget för att klara sig till augusti! Äh...Det löser sig ;)

RSS 2.0